menu(فوری)

aghahamidgol2

Active Member
سلام
این منو با برنامه های موجود بسیار ساده ساخته می شه
تو اینترنت هم کدهای آماده اش زیاد است با افکت های مختلف
اگر خواستی و هنوز دنبال چنین منوهایی هستی یه خبر بده در اختیارت می زارم لذتشو ببرید

موفق باشید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش تر از این جنس سوال ها در انجمن پرسیده شده و به آن پاسخ داده شده است. پیش از زدن تایپیک، لطفا انجمن را جستجو فرمایید.
در حال حاضر ، یکی از بهترین بر نامه های منو ساز (که سایتی که شما نیز معرفی کردید) ، بر نامه Sothink DHTML Menu هست که اطلاعات کامل آن را تنها با یک جستجو در انجمن می توانید بیابید.
پاینده باشید.

pedramr

Active Member
.. البته اين برنامه‌ Sothink DHTML menu builder شاهكاره ، اما هر بار كه بخواهيم اين منو رو عوض كنيم بايد فايلش رو ويرايش كنيم. منطقي تر اينه كه از منوهاي دايناميك استفاده كنيم و با دات نت همچين چيزي رو ايجاد كنيم و كار كنيم كه بشه با يه برنامه تحت وب به راحتي مثل سيستم‌هاي مديريت محتوا CMS منوها و زيرمنوها رو كاربري كه سواد كدنويسي يا كار با اين برنامه‌ها رو نداره هم بعداً بتونه كم و زياد كنه ..

با فرمایش شما موافقم ولی این منو ها برای باز شدن و بسته شدن منو هیچ افکتی ندارن و ظاهر اونا خیلی خشکه

dj_silver

New Member
سلام .من با Sothink DHTML menu builder منو طراحی کردم ولی وقتی سایت رو تو IIS پابلیش کردم منو ظاهر نمی شه .
رو سیستم خودم کار می کنه .در ضمن بگم من سایت رو واسه اینترانت طراحی کردم با front page.
طلفا راهنمایی کنید

meysamz

Member
بهترین راه اینکه با تک Ul و Css یک منو درست کنید، ساخت منو های جاوا اسکریپتی مشکلات خیلی زیادی داره که منسوخ شده اند.

elahe2752

Member
استفاده از Dhtml Menu 8

سلام
من با نرم افزار ِDHTML MEnu 8 منو ساختم و توی سایتم که با php هست کار می کنه.حالا سایتمو روی سرور محلی گذاشتم و هنگام اجرا روی سرور و سیستم خودم منو ظاهر می شه ولی روی بقیه سیستم ها دیده نمی شه.!!:cry:

اگر کسی می دونه چی کار باید بکنم ، لطفا کمک کنه.

ممنون

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
کاربر گرامی ، elahe2752 شما مجازید که تنها در یک تایپیک سوال خود را مطرح نمایید.
به سوال شما پاسخ داده شده است.
در صورت تکرار، بر خورد در خور خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا