Md5 Decode

.:: Ali ::.

Member
سلام :cool:

در مورد كشف رمز فرمت Md5 شايعه هائي شنيديم ؛ آيا اين موضوع فقط در حد شايعه هستش يا همچين چيزي ممكنه ؛ اگه آره چطور ؟ يا اگه كسي مي تونه eef0b54018ac9452995a5fc3edc88ae0 رو كشف رمز كنه !

با تشكر .

ali-msh

Member
سلام

والا تا جاييكه من اطلاع دارم md5 هنوز هم قابل اعتماده

Member
من چندين سايت خارجي رو ديدم كه ادعا مي كردن ؛ اما هيچ كدوم از كاراكترهاي كد شده اي رو كه بهشون دادم ، نتونستن كشف رمز كنن !

پيغامش اينطور بود كه : در بانك اطلاعاتي ما پيدا نشد ! احتمال مي ره اينا فقط شامل كلمات معني دار انگليسي باشه .

hidensoft

Member
Md5 برای کد کردن اطلاعات یه الگوریتم داره که به هیچ وجه رندم نیست .. پس پیدا کردن الگوریتمش کار خیلی بزرگی نیست .. من از همون اول Md5 و Sh1 رو در چند بار متوالی باهم مخلوط می کردم که دیگه طرف نتونه رمز جدید رو بدست بیاره .. ولی خب اعلان دیگه از Md5 استفاده نمی کنم .. چون راه های بهتری برای کد کردن هست ..در منوال چند الگوریتم برای کد کردن معرفی شده که با یکم تغییرات مبتونی واسه خودت یه چیز شخصی بسازی و مطمئن باشی که به هیچ وجه اطلاعات شما لو نمی ره

موفق و پیروز باشید

hba

Active Member
md5 اثبات داره که قابل برگشت نیز
ولی با روش های brute force یعنی سعی و خطا رمزش رو برمی گردونند
که زمان و هزینه و مصرف بالایی داره

alireza82

Well-Known Member
بله همن طور که hba گفا تنهاراهش سعس و خطاست این سایت های خارجی هم md5 dictionary هستند.
md5 قابل برگشت نیست !! مگر با سعی و خطا بفهمی متن چی بوده.

آخرین ویرایش:

Goroop.ir

Member
من قبلا یک سایتی رو دیده بودم که md5 رو نشونت میداد مثلا eef0b54018ac9452995a5fc3edc88ae0 رو بهش میدادی بعد رمز کد شده ی شما رو بهت میداد مثلا 123456 رو بهت میداد ولی ادرس سایتش رو دقیق بلد نیستم

jhoseini

Member
آزمون و خطا رو هستم
http://www.securitystats.com/tools/hashcrack.php

راجع به Md5 Decode هم که جناب alireza82 اینجا تمام و کمال توضیح داده بودن
ejsefk.gif

آخرین ویرایش:

Member
فكر نمي كنم روشش آزمون و خطا باشه ! اما به نظر يه بانك اطلاعاتي هست كه كلمات با معني انگليسي رو به معادل اون Hash ذخيره كردن . براي در آوردن پسوورد WinRAR با نرم افزار هاي كشف رمز عبور (به روش آزمون و خطا) ممكنه چندين ساعت طول بكشه !

hidensoft گفت:
پس پیدا کردن الگوریتمش کار خیلی بزرگی نیست .
:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا