قالب mcqueen

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام به همگی
بالاخره بعد از یه مدتی یه رندر از این ماشین گرفتم تا مدلای بدون رندرم زیاد نشه.:green:
امیدوارم خوشتون بیاد هرچند خودم زیاد خوشم نیومد:green:
نرم افزار کار شده
3dmax 2012 and zbrush and ps5
موفق باشید:rose:

پیوست ها

• mcqueen.jpg
    mcqueen.jpg
    302.6 کیلوبایت · بازدیدها: 73

emad04

Well-Known Member
سلام عباس جون ؟ کم پیدایی ؟
کارت خیلی خوب شده . یو وی هم خیلی خوب شده . کارای محیط رو با زی براش انجام دادی ؟
خسته نباشی

max vray

کاربر VIP
سلام عباس جان.خیلی خوب شده اما بیشترین مشکلش به نظرم کم بودن براغیت رنگ ماشین هستش.
موفق باشی.

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه. یک نکته کوچیک داره که ایراد نیستش و ارزش کارت رو کم نمیکنه. اونم اینکه پلکاش زیاده بلند شده از سطح چشم . من عکس از مدل اصلی نگاه می کنم این همه بلند نشده. البته چیزه مهمی نیست. کسی توجه نمیکنه. شادیم چشمای من اشتباه می کنه.

محیط هم توپ شده فقط بین آسفالت و زمین یکمی تیز شده. تکسچر آسفالت رو هم برام آپ کن. مرسی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام

سلام...
خيلی قشنگ شده، آفرين، فقط رنگ قرمز متريال ماشين قرمز قرمز نيست،
باريک!....:rose:

ممنون سینا جان. حق باشماست:rose:

سلام عباس جون ؟ کم پیدایی ؟
کارت خیلی خوب شده . یو وی هم خیلی خوب شده . کارای محیط رو با زی براش انجام دادی ؟
خسته نباشی

ممنون عماد جان. تو خوبی؟ راستش زیاد حس و حال سایت رو ندارم زیاد.:green:
فقط کوهها رو با زیبراش زدم
:rose:
سلام عباس جان.خیلی خوب شده اما بیشترین مشکلش به نظرم کم بودن براغیت رنگ ماشین هستش.
موفق باشی.

مرسی محمد جان باهات موافقم .دوست داشتم بیشتر روی متریال ماشین کارکنم اما حسش نبود.شاید بعدا یه رندر استودیوی گرفتم و اونجا درستش کردم:rose:

به به. عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه. یک نکته کوچیک داره که ایراد نیستش و ارزش کارت رو کم نمیکنه. اونم اینکه پلکاش زیاده بلند شده از سطح چشم . من عکس از مدل اصلی نگاه می کنم این همه بلند نشده. البته چیزه مهمی نیست. کسی توجه نمیکنه. شادیم چشمای من اشتباه می کنه.

محیط هم توپ شده فقط بین آسفالت و زمین یکمی تیز شده. تکسچر آسفالت رو هم برام آپ کن. مرسی

ممنون علی جان
زیاد توجه نکردم شایدم بلند شده باشه.ممنون از توجهت
تکسچر آسفالت رو هم پیوست کردم:rose:

محیطش خوب شده
فقط قرمزی ماشین کمه

ممنون دست عزیز :rose:

پیوست ها

• AsphaltCloseups0065_1_L.jpg
    AsphaltCloseups0065_1_L.jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 11

hosienmax100

3D Artist
افرین کار بسیار خوبی شده ..ای کاش یه مقداری از dof استفاده میکردی کمی بک بلر می بود بهتر میشد الان شارپ بودنش تو ذوق میزنه ../

معلومه خیلی عشق cars بودی :دی/

موفق باشی/

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
آفرین، قشنگ شده
از روی بلوپرینت ساختی؟!
ممنون علی جان.نه بدون بلوپرینت ساختم
موفق باشی:rose:
افرین کار بسیار خوبی شده ..ای کاش یه مقداری از dof استفاده میکردی کمی بک بلر می بود بهتر میشد الان شارپ بودنش تو ذوق میزنه ../

معلومه خیلی عشق cars بودی :دی/

موفق باشی/
ممنون حسین جان
dof استفاده کردم برای اولین بار اما هنوز درک درستی ازش ندارم:green:
شارپ شدنم درسته زیادی روی کردم حق با شماست
کلا با انیمیشن های پیکسار حال می کنم:green:
شما هم موفق باشی

اشک تو چشام جمع شد.
من عاشق اینم.
همه چیز عالی.فقط کاش یکم رنگش تند تر بود.
و البته پلکاشم....
مرسی دوست عزیز
حق با شماست:rose:

taghi abbas

Well-Known Member
اهههههههههههههههههههههه... کف کردم خیلی قشنگ شده هم مدل هم رفلکس هم رندر خلاصه عین خودشه. فقط پشت صحنه یه کم مصنوعیه یه کم بهش جزئیات بیشتری بده و اونرو با توجه به فیلمش بساز . در کل عالیه. برای شرکت پیکسار بفرست شاید بعدا به یه دردی خورد.ممنون. تاپ گالری

hamed.f

Well-Known Member
اووووووووووف
چيکار کردی...
خيلی قشنگ شده،آهريييييييييييين...:oops:
راستی يه پيشنهاد،با توجه به محل و زمان که بيابان و ظهر هستش بهتره نور و کليت صحنه به رنگ زرد ميل کنه الان کليت صحنه آبی ميزنه...:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام

ممنون:rose:
سلام .
خیلی زیباست . من که خیلی این کاراکترشو دوست دارم
ممنون لطف داری:rose:
اهههههههههههههههههههههه... کف کردم خیلی قشنگ شده هم مدل هم رفلکس هم رندر خلاصه عین خودشه. فقط پشت صحنه یه کم مصنوعیه یه کم بهش جزئیات بیشتری بده و اونرو با توجه به فیلمش بساز . در کل عالیه. برای شرکت پیکسار بفرست شاید بعدا به یه دردی خورد.ممنون. تاپ گالری

ممنون تقی جان لطف داری.راستش پرونده این کار فعلا بسته شده ان اشالله اگر وقت شد یه رفع ایراد روش انجام می دم
کارت حرف نداشت آفرین و خسته نباشی

مرسی امین جان
اووووووووووف
چيکار کردی...
خيلی قشنگ شده،آهريييييييييييين...:oops:
راستی يه پيشنهاد،با توجه به محل و زمان که بيابان و ظهر هستش بهتره نور و کليت صحنه به رنگ زرد ميل کنه الان کليت صحنه آبی ميزنه...:rose:

ممنون حامد جون.درست می گم ان شا الله تو ویرایش بعد:wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا