سلام...
خيلی قشنگ شده، آفرين، فقط رنگ قرمز متريال ماشين قرمز قرمز نيست،
باريک!....
سلام عباس جون ؟ کم پیدایی ؟
کارت خیلی خوب شده . یو وی هم خیلی خوب شده . کارای محیط رو با زی براش انجام دادی ؟
خسته نباشی
سلام عباس جان.خیلی خوب شده اما بیشترین مشکلش به نظرم کم بودن براغیت رنگ ماشین هستش.
موفق باشی.
به به. عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه. یک نکته کوچیک داره که ایراد نیستش و ارزش کارت رو کم نمیکنه. اونم اینکه پلکاش زیاده بلند شده از سطح چشم . من عکس از مدل اصلی نگاه می کنم این همه بلند نشده. البته چیزه مهمی نیست. کسی توجه نمیکنه. شادیم چشمای من اشتباه می کنه.
محیط هم توپ شده فقط بین آسفالت و زمین یکمی تیز شده. تکسچر آسفالت رو هم برام آپ کن. مرسی
محیطش خوب شده
فقط قرمزی ماشین کمه
ممنون علی جان.نه بدون بلوپرینت ساختمآفرین، قشنگ شده
از روی بلوپرینت ساختی؟!
ممنون حسین جانافرین کار بسیار خوبی شده ..ای کاش یه مقداری از dof استفاده میکردی کمی بک بلر می بود بهتر میشد الان شارپ بودنش تو ذوق میزنه ../
معلومه خیلی عشق cars بودی :دی/
موفق باشی/
مرسی دوست عزیزاشک تو چشام جمع شد.
من عاشق اینم.
همه چیز عالی.فقط کاش یکم رنگش تند تر بود.
و البته پلکاشم....
ممنون
سلام .
خیلی زیباست . من که خیلی این کاراکترشو دوست دارم
اهههههههههههههههههههههه... کف کردم خیلی قشنگ شده هم مدل هم رفلکس هم رندر خلاصه عین خودشه. فقط پشت صحنه یه کم مصنوعیه یه کم بهش جزئیات بیشتری بده و اونرو با توجه به فیلمش بساز . در کل عالیه. برای شرکت پیکسار بفرست شاید بعدا به یه دردی خورد.ممنون. تاپ گالری
کارت حرف نداشت آفرین و خسته نباشی
اووووووووووف
چيکار کردی...
خيلی قشنگ شده،آهريييييييييييين...
راستی يه پيشنهاد،با توجه به محل و زمان که بيابان و ظهر هستش بهتره نور و کليت صحنه به رنگ زرد ميل کنه الان کليت صحنه آبی ميزنه...