maya help

سلام دوستان
من مايا 2012 كار مي كنم اما وقتي مي خوام از help استفاده كنم بايد حتما وصل شم اينترنت يعني مي ره تو اين آدرس
http://download.autodesk.com/global/docs/maya2012/en_us/index.html
مي خواستم ببينم آيا راهي هست كه بتونم كلا هر چيزي كه تو اين لينك هست رو دانلود كنم و ديگه نيازي نباشه كه به اينترنت وصل باشم يا بهتره كه اينطوري بگم نياز به help مايا دارم بدون اينكه هر بار به اينترنت وصل شم

مرسي از دوستان

rasoulvalli

Well-Known Member
دوست عزیز ورژن 2012 هلپ نرم افزارها آنلاین شده. باید سرچ کنی من که چیزی پیدا نکردم البته پی دی اف ورژن های قبلی هست اما این ورژن رو منم نتونستم پیدا کنم واسه دانلود

mohsen_blid

Active Member
چرا هلپ مایا برای 2012 هست فقط یه نکته داره اونم اینه ک وقتی نصبش می کنی وقتی تو اینترنت باشی وصل میشه به صفحه سایت اصلی ولی وقتی اینترنتت وصل نباشه یه پیغام میده که اینترنت وصل نیست و از هلپ افلاین مایل یاستفاده کنی یا نه که اوکی رو میزنی و هلپش میاد تقریبا 200 مگ اینا میشد

سلام از همه دوستان ممنون كه جواب مي ديد

mohsen_blid:

بايد از منوي window بري توي settings/preferences بعدش بايد بري توي preferences پنجره ي preferences كه باز شد از قسمت categories ، هلپ رو انتخاب كن بعد تو قسمت Help location گزينه custom رو انتخاب كن و بعد آدرس قسمتي كه هلپ رو نصب كردي بده درست ميشه، هر وقت كه تو اينترنتم بودي از اين قسمت خودش لود مي كنه
راستي آدرسي كه help نصب ميشه مي تونه
C:\Program Files\Autodesk\Maya2012\docs\maya2012\en_US
باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا