maya قويتره يا 3d max ?

roozbeh007

Member
armanbm گفت:
سلام
آقا eqbal واقعا كه شما 000
24 ارسال بيشتر نكردي بعدش مياي اين حرف هاي بي ادبانرو به استاد ما تو فروم مايا ميزني خجالت داره اگه مرد بودي خودت يك چيزي ميساختي آدم براي اينكه
خودشو بزرگ كنه ديگران رو كوچيك نميكنه
فكر كردي خيلي حاليته ؟؟؟؟
تو تنها آدمي رو كه يكمي تو فروم فعال بو درو از ما گرفتي واقعا كه.........
دوست عزیز دلیل نارحتی دوستتون شاید چیز دیگری باشه.
تا اونجا که من دارم میبینم eqbal چیزی نگفت که باعث ناراحتی کسی بشه.
بهتر نیست دلیل رفتن دوستتون رو که اخلاقی مثل بچه‌های چهار ساله داره رو از خوش بپرسید؟ کسی که به خاطر یه انتقاد ساده تهدید میکنه که انجمنها رو ترک میکنه!
خیر پیش

armanbm

کاربر VIP
سلام شما خيلي انسان خونگرم ومهرباني هستي ولي به اين آقا خوشكلهeqbal بگم كه :
اولا كه تحديد نكرد واقعا رفت
دوما شايد ايشون كار اشتباهي كرد كه رفت ولي آقاeqbal حق نداشت باهاشون اينجوري حرف بزنه

eqbal

Member
اگه تندي شده من غذر ميخوام
ضمنا صحبت من در جواب ايشون بود كه گفثگوي كاملا نظري دوستان رو به مسخره گرفته بودن.
در پايان: اگه مفيد و مختصر پيام ارسال كردم عوضش از شما ها قديمي ترم!

armanbm

کاربر VIP
eqbal گفت:
اگه تندي شده من غذر ميخوام
ضمنا صحبت من در جواب ايشون بود كه گفثگوي كاملا نظري دوستان رو به مسخره گرفته بودن.
در پايان: اگه مفيد و مختصر پيام ارسال كردم عوضش از شما ها قديمي ترم!
نه من قبل از شما بودم سال 79 ولي موقعي كه سايت هك شد حتي يوزر من هم پاك شد اون موقع هم حدودان 100 تا فرستاده بودم

swi

Member
آقا صلوات بفرستيد
اينجا كه جاي دعوا نيست . اومديم تو اين دنياي مجازي كه يه كم از هم ديگه چيز ياد بگيريم

Alioffline

Member
بابا تازه اسم اين برنامه رو شنيدم مگه چيه يكي لينك دانلودش رو بذاره

سلام

آقا من تازه این بحث رو خوندم
دعوا نکنید

اولا استفاده از مایا خیلی راحتتر از 3d max هستش و قابلیتهای این برنامه خیلی بیشتز از 3d max هستش

در قسمت متحرک سازی مایا خیلی قویتره و در قسمت نورپردازی هم همینطور ولی از شماره 5 مکس یه سیستم نورپردازی به نام رادیوسیتی وجود داره که شبیه ساز نور پردازی محیط واقعی هستش که اولا کار باهاش خیلی سخته و رندرش هم چندین برابر حالت عادی زمان میبره

قدرت مایا بیشتر در مدل سازی nurbs هست که حتی شرکتهای طراحی اتومبیل هم به خاطر قابلیتهای بالا مایا بعضی وقتها از مایا استفاده میکنند

و دیگه اینکه مایا در طراحی محیط طبیعی , ایجاد مو و پر و پرز اونقدر قویه و سریع تصاویر رو رندر میکنه که هیچ نرم افزار دیگه به پاش نمیرسه

:D

imanksg

Member
مرسي دوستان توضيحات جالبي در مورد اين نرم افزار قوي بود.
منم چند روزه دارم كلاساي مايا رو ميرم واقعن بينظيره .
هر وقت به حدي رسيده كه بتونم يه نمونه كار طراحي منم حتمن ميزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا