matin-na Intro Logo - FORM - September 2011

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام به همگی. بعد از یک عالمه مدت نبودن !!! با آخرین کارم برگشتم ...
این کار در حقیقت تست پلاگین فوق العاده form از شرکت trapcode ئه که روی نرم افزار after effects نصب و اجرا میشه.
سخت ترین قسمتش هم فقط رندر بود . مخصوصا آخرین تصویر که تعداد ذراتش خیلی بالاست .
برای جلوه بخشیدن بیشتر و همچنین سینمایی تر شدن هم از depth to field دوربین نرم افزار استفاده کردم

فریم هایی از کار :

attachment.php

ویدئو در سایت vimeo
http://vimeo.com/29099723

دانلود از سرور پرشین گیگ
http://gigamax.persiangig.com/matin-na_Intro_Logo__FORM__September%202011.mp4

منتظر نظراتتون هستم
موفق باشید :rose:

پیوست ها

• matin-na-intro-logo---FORM-September-2011-thumbs.jpg
    matin-na-intro-logo---FORM-September-2011-thumbs.jpg
    207.8 کیلوبایت · بازدیدها: 127
آخرین ویرایش:

gigamax

سلام حجی
یه جا بذارید ما هم بتوانیم ببینیم
gigamax: تو که نمیتونی بری vimeo همون بهتر نبینی

شما که نمی تونی ها .... :green:
توی سرور پرشین گیگ هم آپلود کردم دوست من

به به گیگا جان .
بالاخره به انجمن خودت سر زدی .
واقعا کار زیبایی بود و ممعلومه که زحمت زیادی پای این کار کشیده شده .
نور و حرکت دوربین معرکه بود .

سلام حسین عزیز . هی یادش بخیر . چه دورانی بود :green:
مرسی دوست من . نظر لطفته :rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ما هم دیدیم
بسیار وحشتناک قشنگ شده بود،ولی به نظرم اگر یه کم موج توی کار بوجود می آوردید یه مقدار بهتر می شذ
بعضی جاها حس تخت بودن به آدم دست می داد
در نهایت خدا قوتتون بده:rose:

gigamax

هم رنگش دوست داشتم هم صدا را خیلی خوب شده بود
صداش یکم نسبت به ویدئو ضعیف تره به نظر خودم چون زیاد وقت واسه صداش نذاشتم اما مرسی ایمان

ما هم دیدیم
بسیار وحشتناک قشنگ شده بود،ولی به نظرم اگر یه کم موج توی کار بوجود می آوردید یه مقدار بهتر می شذ
بعضی جاها حس تخت بودن به آدم دست می داد
در نهایت خدا قوتتون بده
مرسی دوست من . بیشتر توضیح میدی پیشنهادتو . متوجه نشدم دقیق

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
شما وقتی با دوربین حرکت می کنید،اگر حالا با استفاده از wiggleیا یه دستوری مشابه با اون واسه Form،بهش این دستور را میدادید
که اون ذرات توی محور z(البته من اینتجوری برداشت کردم)یه مقدار حرکت داشته باشن و سر جاشون ثابت نباشن
منظورم اینه که ذرات اگر یه جنب و جوشی داشتن شاید کمک می کرد که حس عظمت بیشتری به مخاطب دست بده
البته ببخشیدا،قصد جسارت نداشتیم:rose:

gigamax

آها . حالا فهمدیم . نه خواهش میکنم . خیلی هم دوست دارم در مورد کارم نظر داده بشه و پیشنهاد دریافت کنم .
اتفاقا دفعه ی اول ذرات به تدریج از جای خودشون حرکت میکردند و به سمت بالا یا پایین با سرعت کم اما رندم حرکت میکردند . مشکل اینجا بود که وقتی تدوین میشد نماها پشت سر هم یک سری ذره ی بی هدف و خوشگل به نظر میرسدند که از جنس لوگو بودن رو القا نمیکرد . برای همین از ذرات بک گراند سفید برای القای حس حرکت استفاده کردم

اما ممنونم از نظرتون دوست من :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
بسی جالب و زیبا کار کرده بودین، تبریک و خسته نباشید.
اما منم با اینکه ذرات هرکدومشون تکی ، سرعت و حرکت مختص خودشون رو نداشتن حال نکردم، یه جور سرعت راندوم داشتن برای ذرات به نظر منم کارو جالب تر می کرد. آخه الان یه جوری شده. مثل اینکه یه صفحه دایره ای ساخته باشین و بعد ذرات رو روی اون گذاشته و صفحه رو چرخونده باشین. به نظر میرسه ذرات مرده هستن و یه جورایی مدلسازی شدن تا سیمولیت.
ولی از نظر رنگ و نورپردازی و رندر کار واقعا حرفه ای و زیبا شده.
شاد باشید و موفق.

gigamax

میشه توضیح بدی ک چجوری درستش کردی؟
ی توضیح بدی دستت درد نکنه

توضیحش تو متن خیلی طولانی میشه اما به طور خلاصه برای ساختن شکل سه بعدی از ذرات (که اینجا لوگو هست) یه ماسک از شکل ساختم . برای رنگ آمیزی ذرات هم از یا ماسک دیگه با افکت fractal noise و colorama استفاده کردم . بعد چند تا دوربین ساختم و بهشون depth to field دادم تو ذرات حالت سینمایی تری داشته باشن .

اینجا به آموزش خیلی از خوب از کار با این پلاگین وجود داره

سلام.
بسی جالب و زیبا کار کرده بودین، تبریک و خسته نباشید.
اما منم با اینکه ذرات هرکدومشون تکی ، سرعت و حرکت مختص خودشون رو نداشتن حال نکردم، یه جور سرعت راندوم داشتن برای ذرات به نظر منم کارو جالب تر می کرد. آخه الان یه جوری شده. مثل اینکه یه صفحه دایره ای ساخته باشین و بعد ذرات رو روی اون گذاشته و صفحه رو چرخونده باشین. به نظر میرسه ذرات مرده هستن و یه جورایی مدلسازی شدن تا سیمولیت.
ولی از نظر رنگ و نورپردازی و رندر کار واقعا حرفه ای و زیبا شده.
شاد باشید و موفق.

مرسی امین عزیز . من میخواستم ذرات یه حالت سه بعدی از اون لوگو رو داشته باشن . اما مرس از نظرت دوست من :)

خیلی عالیه
یکی هم واسه من بساز
:wink:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
خیلی خوشم اومد متین جون:rose: خیلی زیبا بود.
ورود دوبارت رو به این عرصه تبریک میگویم:green:
موفق باشی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا