MasterCard

mahyar - r

Member
مي خواستم بدونم شركتي هست كه در ازاي دريافت پولي به آدم مستركارت بده !!!
لطفاْ اگر مي دونين بگين چون خيلي فوريه !!! :?:

iranexplorer.net

Active Member
mahyar - r گفت:
مي خواستم بدونم شركتي هست كه در ازاي دريافت پولي به آدم مستركارت بده !!!
لطفاْ اگر مي دونين بگين چون خيلي فوريه !!! :?:

شما بيخيال اين جريان شو... چون عملا نميشه! موارد مشابه هست اما مشكلات زياد داره.

يعني چي .اگر منظورت مستر كارت به نام خودت هست آره من مي تونم برات اين كارو بكنم .البته 150 دلار هزينه داره و از يه بانك معتبر در مالزي هستش .من خودم يه دونه دارم .البته چهار تا كارت هستش اگه خواستي بگو .
[email protected]

YTERROR

Active Member
سلام

ايول بابا سطح اطلاعات همه بالاست اولا كه خود من گرفتم نه با 150 دلار و فقط با 20 دلار آمريكا با نام خودمم گرفتم از يك شركت تويي تهران كه سايشتو بدليل تبليغات نميزارم

و اما در جواب دوستمون بردار و خود آقا مجيد خودشون با ظمانات اون طور كه من مي دونم براتون مستر كارت تهيه مي كنن پس با مجيد تماس بگير يا برو سايت شركتشون

YTERROR گفت:
سلام

ايول بابا سطح اطلاعات همه بالاست اولا كه خود من گرفتم نه با 150 دلار و فقط با 20 دلار آمريكا با نام خودمم گرفتم از يك شركت تويي تهران كه سايشتو بدليل تبليغات نميزارم

و اما در جواب دوستمون بردار و خود آقا مجيد خودشون با ظمانات اون طور كه من مي دونم براتون مستر كارت تهيه مي كنن پس با مجيد تماس بگير يا برو سايت شركتشون
بله با 20 دلا ر هم ميشه گرفت ولي 1 سال اعتبار داره نه 5 سال بعد هم همراه اون كارتي كه من گفتم 2 كارت ديگه بعلاوه 1 كارت مجازي براي خرج كردن تو اينترنت داره كه امنيت اونو 100% ميكنه به هرحال هر چقدر پول بدي آش مي خوري

mostafa_az

Well-Known Member
بابا استاد مجيد خودمون داره داد ميزنه مستركارت با 17.000 تومان

هر چقدر كه شما هزينه اوليه بپردازيد همش واسه گشايش اعتباره و تازه اون موقع اعتبار شما صفره.
اگه خواستي با آيدي ahmad_rhmyبا هم صحبت كنيم اطلاعات كامل بهت بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا