قالب maserati

آقا عارف ، بابت اینکه hdri سنگینه ، اغلب پک ها یه small همراهشون هست شاید همه بگن برای چیه ؟ من اینجور ازش استفاده می کنم اول میام small رو انتخاب می کنم و تنظیمش می کنم یعنی توی ویوپورت و توی متریال ادیتور بعد موقع رندر اصلی با hdri اصلی عوضش میکنم .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
عارف جان اگه تو تصویری که لنز خورشید دیده میشه نور تاثیر گذار چراغ برق ها کمتر بشه بهتره، چون تا وقتی خورشید وجود داره شدت هیچ نوری معنی نداره (( مثل طرح مسخره و توهین آمیز به شعور مردمِ *پپسی* که میخواست آرمش رو بندازه روی ماه :lol:، آخه یکی بگه عقلت کجا رفته))

حالا ، عارف جان شدت نور چراغ برق ها توی دو تصویر جابجاست، یعنی تو تصویر سمت راست باید شدت بیشتری داشته باشه تا تصویر چپ.

برای زیبایی بیشتر هم به نظر من یه نور از سمت راست و جدا از تصویرت تابیده میشد میتونست چیزای بهتری به چشم ببینده نشون بده عزیز.

کارت خوب شده. آفرین

حق یارت

Ultra3D

Well-Known Member
از احاظ فنی: کار خوبیه ... مخصوصا برای یکی دو ساعت

از لحاظ اخلاقی: اینقدر شیتونی نکن پسر!!! ... من خودم راضی نیستم فرشید ناراحت بشه :-?

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به استاد خودم و همه بچه ها
خوب منم بعد مدتی که نت نداشتم اومدم کارا واقعا از یه سطحی به یه سطح دیگه ایی حرکت کردن واقعا همه خسته نباشین
:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
کار بسیار زیبایی شده :rose:
اینم ماله ما :

2s567txs6sx5k4rnayf.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
عارف جان نتیجه مسابقات چی شد؟ من تاپیکی ندیدم در این مورد؟ کی اعلام میشه؟ الو الو؟

Mehran coyote

Well-Known Member
عارف جان نتیجه مسابقات چی شد؟ من تاپیکی ندیدم در این مورد؟ کی اعلام میشه؟ الو الو؟

ببخشید من به جا عارف جواب میدم
کدوم مسابقات؟
اگه مسابقه 3dنوروزی هست که نتایجش اومد یه سر به بخش مسابقات 3 بعدی بزن :د

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.علی جان توی بخش مسابفات اومد جوابش خیلی وقته.مهران و حمید اول شدن .من که انصراف داده بودم.
حمید خیلی قشنگ شده. واقعا دمت گرم.

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا مرسی. یک بار رفتم دقیق نگاه نکردم شاید. میرم میبینم.کار تو و حسام خیلی قشنگ بود؟ اون چی شد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا