Fa maro pele

بازی مارو پله

سلام
خواهش میکنم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه...
من یه بازی مار و پله درست کردم که قسمت تاس انداختنش درست کار میکنه ولی برنامه از این قراره که هر بار که تاس میندازه به تعداد تاس قبلی اضافه بشه و اگر هم مجموع 6 شد بهش جایزه بده
اگر هم مجموع 9 شد مهره رو از اول بازی بیاره و مجموع کل رو 0 کنه.

لطفاً خیلی زود بهم کمک کنید، ممنونتون میشم :rose::rose:

پیوست ها

• game.rar
    821.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

Amit13

Well-Known Member
سلام دوست عزيز
بايد مقدار قبلي رو در متغيري (مثل k ) ذخيره كني و بعد با مقدار a بعدي جمعش كني.
نياز به اون همه آبجكت script هم نيست.
داخل دگمه ي "شانس و اقبال" تمام چيزي كه نوشتي رو با اين كد زير جايگذاري كن.

کد:
Hide("Dice1")**** Generate random numbers *********
a = RND(5) + 1
k=k+a
bit1$=bit2$
bit2$='Bitmap'+CHAR(k)
***** Dice 1 **********
If (k>12) Then
  Message("you win!!!","")
  k=13
End
Hide("bit1$")
Show("bit2$")

آخرین ویرایش:
بازی مار و پله2

سلام ممنونم ازت Amit13 دوست و استاد گرامی
دستورات شما را اعمال کردم ولی برنامه ای که می خواهم داشته باشم یک بازی مار و پله است .. دستوراتتون را اعمال کردم ولی بازی به شکل بالا نیست ..لطفا دوباره فایل پیوست جدید را ملاحظه کنید..
اینبار دو بازیکن وجود دارد و هر بازیکن کلیک کرد نوبت بعد بازیکن دیگری کلیک می کند .. و امتیازها باید جداگانه منظور بشود بازیکنی که زودتر تمام کرد او برنده است و پیغام هد.. ممنون میشم در اینمورد هم راهنماییم بکنید..

پیوست ها

• game2.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 9

Amit13

Well-Known Member
اين دو تغيير كوچيك رو بدي درست ميشه:حجم پروژتون بالاست:
ببين داخل start1
اول اينكه، خط 7 بايد به جاي k متغير m بزاري: اين رو فراموش كردي:
کد:
bit2$='Gammer'+CHAR(m)

به جاي دو متغير bit1$ و bit2$ از دو متغير جديد استفاده كن.مثل bit3$وbit4$
چون اون دو متغير اولي واسه بازيكن اول بود.

حجم پروژتون بالا رفته چون يك عكس رو چندين بار كپي كرديد.خب براي اينكه اين رو هم درست كنيد ميتونيد به جاي 13 عكس در جاهاي مختلف يك bitmap داشته باشيد و با دستور MoveObject عكسه رو جابجا كنيد.

يك مثال ساده واستون پيوست كردم:اگه نياز به توضيح بيشتر هست بفرماييد.

پیوست ها

• MoveSample-01-01.rar
    629 بایت · بازدیدها: 11
مارو پله 3

سلام
خواهش میکنم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه...
من یه بازی مار و پله درست کردم
بازی کامل شده است ولی ایراداتی که دارد شامل موارد زیر است.. 1- اگر هر بازیکن زودتر تمام کرد پنجره برنده شدن نمایش داده شد وقتی روی آن کلیک شد بازی دوباره از صفر شروع بشود. 2- وقتی امتیاز بازی به 9 که رسید و بازیکن باخت فقط همان بازیکن به اول بازی برودو متغیر آن بازیکن صفر شود.. 3- هنگام ورود بازیکن ها و تعیین نمودن نام هایشان در تکست باکس نام هر بازیکن را در لیبل سمت چپ در بالا نشان دهد.. ممنون میشم در اینمورد هم راهنماییم کنید..

لطفاً خیلی زود بهم کمک کنید، ممنونتون میشم
majidonline_rose.gif
majidonline_rose.gif

پیوست ها

• game3.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:
دوستان .. سلام . ازتون خواهـــــــــــــــــــش میـــــــــکنم بهم کمک کنید تا این بازی را تمام کنم.. آخرشه.. و من آخر باری مشکل دارم بازی را در پست بالا آپ کردم... لطفا کمکم کنید..منتظرتونم..ممنون

Amit13

Well-Known Member
بفرمايين همينجوري كه فرمودين.
قصدم اين بود كه خودتون بسازيد تا ياد بگيريد براي كارهاي بعدي ولي انگار خيلي عجله داريد.

پیوست ها

• game3.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 69
استاد عزیز و ارجمند .. بابت آموزش و همکاریتان نهایت تشکر را دارم.این بازی را من ساختم ولی خیلی حجیم شد .. الگوریتمم یکم ضعیفه عذر خواهی میکنم.. بهتون قول میدم تا چندی آینده در این انجمن مرا متفاوت خواهید دید. باتشکر ویژه

Amit13

Well-Known Member
ستاد عزیز و ارجمند .. بابت آموزش و همکاریتان نهایت تشکر را دارم.این بازی را من ساختم ولی خیلی حجیم شد .. الگوریتمم یکم ضعیفه عذر خواهی میکنم.. بهتون قول میدم تا چندی آینده در این انجمن مرا متفاوت خواهید دید. باتشکر ویژه

راستي واسه گرافيك كارتون ، وقتي كه دو بازيكن در يك خونه قرار ميگرفتن عكس بازيكن پسره زير بازيكن دختره كامل پنهان ميشد.براي اينكار بايد بگراند bitmap ها gammer ها رو با mask از بين ببري.

موفق باشي :rose:

ممنونم بایت کمک و راهنماییتون.. مشکلی که فرمودید حل شد بجای بیت مپ از فایل گیف استفاده کردم..

راستی لطفا بازی دوتایی ها هم که آپ کردم بهم کمـــــــــک کنید لطفا .. واقعا خیلی بهم کمک بزرگی کردید نمی دانم چطور تشکر کنم. ان شا الله شما را سرافراز خواهم کرد در دفعات بعدی با سورس های کاملتر

دوستان سورس بازی در بالا هست .. خوشحال و امیدوارم بتونه براتون مفید باشه... اگه راضی بودید نظر بدید تا بازی دیگری که درست کردم براتون آپ کنم.. مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا