mambo 4.5.1 به همراه فارسي ساز و تمامي امكانات .... بيا

S4DEGH

Well-Known Member
سلام
براي دريافت به سايت خارجي : http://www.mamboportal.com برويد و بعد از ثبت نام .
به قسمت دانلود رفته و نسخه جديد رو دانلود كنيد . و در قسمت 4.5.1 Languages بريد Farsi رو دانلود كنيد .
درضمن اين سايت تمامي امكاناتي كه مي توان روي ممبو نصب كرد را دارد .
حدود 1000 فايل در مورد ممبو دارد به همراه 400 قالب توپ آماده .
تماما مجاني ميباشد ... :wink:

بريد حال كنيد .!!

jili

Member
آقا اين چيزي كه فرموديد دوستان قبلا معرفي كردند و در ضمن سايتي هم زدند و دارند روي آن كار مي كنند
www.mambofarsi.com
به طور مرتب هم دارن آپ دیت می کنند و ماژولها رو در اختیار قرار میدن
بیشتر قسمتها هم در اختیار همه هست
برخی قسمتها در اختیار اعضای این سایت
من اونجا عضو هستم و خیلی هم راضیم
تنها باری است در عمرم که برای عضویت در اینترنت پول دادم !

S4DEGH

Well-Known Member
براي همين مي گم بريد سايتي كه گفتم . از سايت ممبو فارسي خيلي بهتر - كاملتر - قوي تر ...
است !

jili

Member
به هر حال ما بايد عادت كنيم براي سرويسي كه مي گيريم مبلغي جزيي پرداخت كنيم
در سايت مامبو فارسي بيشتر ماژولهاي فارسي شده در دسترس همه است
برخي قسمتها از جمله مامبو فارسي كامل (‌هم ماژولها و هم مديريت ) و رفع ايرادات مامبو فارسي و ماژولهاي اضافه فارسي شده در اختيار اعضا قرار مي گيره

jili

Member
در ضمن اون پك زباني هم كه گفتيد در سايت mamboportal.com توسط همين دوستان فارسي شده است
اگر چه كه قطعا اون سايت كاملتر است ولي بايد خودتان زحمت بكشيد ماژولها رو فارسي كنيد

S4DEGH

Well-Known Member
من تمامي ماژولهايي را كه دانلود كردم را فارسي كردم .كلا من مشكل ندارم . اما در هرصورت به قول شما كساني كه زياد از مامبو چيزي نمي دونن . بهتره به سايت مامبو فارسي برن .
همين.

iranpcg

Active Member
با سلام خدمت دوستان علاقه مند به مامبو
سايت مامبو فارسي امكانات خود را به صورت رايگان در اختيار دوستان قرار داده و هيچ چشم داشتي نداره .
سرويس پولي اين سايت هم براي بحث جوابگويي مستمر و براي راحت تر كردن كار كاربران هست به عنوان مثال 70 درصد كاربران مامبو نمي توانند از مديريت فارسي استفاده كنند در حالي كه ما فارسي آن را رايگان در اختيارشان ميگذاريم يا فارسي بخش دانلود يا نصب كامپوننت
خب ما هم به اين دوستان در قبال دريافت هزينه اي اندك ( حداقل 2000 تومان ) اين سرويس ها را در اختيارشان ميگذاريم تا زمان زيادي ( حتي اگر به مامبو آشنا باشيد 2 يا 3 ساعت وقت شما تلف ميشود ) را صرف مرتبط سازي اين امكانات نكنند .
ما الان براي كاربران سايت نسخه اي از مامبو را منتشر كرديم كه اين امكانات را داره :
لينك اخبار سايت
لينكستان
مديريت يادداشت ها
مديريت گالري
نظر سنجي
تماس با ما
تهيه پشتيبان
تبليغات
خبر خوان
سيستم پيغام گير
سرويس دانلود
فكر نكنم براي اين امكانات 2000 تومان خيلي پولي باشه در حالي كه چند شركت همين نسخه را يك ميليون تومان ميفروشند.

S4DEGH

Well-Known Member
اتفاقا براي اينكه بنده ثابت كنم كارتون خوبه .
خودم قراره عضو بشم .
چون الان اصلا وقت فارسي كردن رو ندارم .

iranpcg

Active Member
sadeghkhafan گفت:
اتفاقا براي اينكه بنده ثابت كنم كارتون خوبه .
خودم قراره عضو بشم .
چون الان اصلا وقت فارسي كردن رو ندارم .
شما نظر لطفتونه
ما هم اين بحث گرفتن هزينه را بيشتر براي توان ادامه پروژه ميگيريم نه بحث درآمد زايي

iranpcg گفت:
با سلام خدمت دوستان علاقه مند به مامبو
سايت مامبو فارسي امكانات خود را به صورت رايگان در اختيار دوستان قرار داده و هيچ چشم داشتي نداره .
سرويس پولي اين سايت هم براي بحث جوابگويي مستمر و براي راحت تر كردن كار كاربران هست به عنوان مثال 70 درصد كاربران مامبو نمي توانند از مديريت فارسي استفاده كنند در حالي كه ما فارسي آن را رايگان در اختيارشان ميگذاريم يا فارسي بخش دانلود يا نصب كامپوننت
خب ما هم به اين دوستان در قبال دريافت هزينه اي اندك ( حداقل 2000 تومان ) اين سرويس ها را در اختيارشان ميگذاريم تا زمان زيادي ( حتي اگر به مامبو آشنا باشيد 2 يا 3 ساعت وقت شما تلف ميشود ) را صرف مرتبط سازي اين امكانات نكنند .
ما الان براي كاربران سايت نسخه اي از مامبو را منتشر كرديم كه اين امكانات را داره :
لينك اخبار سايت
لينكستان
مديريت يادداشت ها
مديريت گالري
نظر سنجي
تماس با ما
تهيه پشتيبان
تبليغات
خبر خوان
سيستم پيغام گير
سرويس دانلود
فكر نكنم براي اين امكانات 2000 تومان خيلي پولي باشه در حالي كه چند شركت همين نسخه را يك ميليون تومان ميفروشند.
من كاملا با شما موافقم
آخه سايتي به خوبي سايت شما با اين همه امكانات چرا بريم سايت ديگه
راستي اينم بگم كه اصلان همه مامبو رو با آقا روح الله و سايتش ميشناسن
آخرشم آرزوي موفقيت به آقا روح الله
ولي خودمونيم بعضي دارند قاتي پاتي ميكنند ها

iranpcg

Active Member
من از همه دوستاني كه به من و مامبو لطف بسيار دارند ممنونم . راستي يكي از دوستان مامبو را دوباره فارسي كرده .من اين مطلب را براي ايشان تو مامبو فارسي نوشتم:
يكي از دوستان خيلي خوب زحمت فارسي كردن مامبو فارسي 4.5.1 را كشيده اند اما من هنوز تست نكردم ، ولي گمونم كارش بد نباشه ، فقط يه سري از ترجمه هاش زياد با مامبو همخوني نداره مثلا بلاگ يا همون ليست اخبار را وبلاگ ترجمه كرده است . اگر دوست داشتيد ميتونيد اين نسخه را از روي لينك زير دانلود كنيد

http://bl2k.shabgard.org

با تشكر از زحمتي كه كشيده اند

روح الله بلوردي مدير مامبو فارسي

جدیدترین ارسال ها

بالا