غیره Malcolm Advanced Rig in 3ds Max

nc_hamid

Member
سلام
بعد مدتها
این چند وقت سخت رو این ریگ جدید کار می کردم و بالاخره تمام شد !
مدل مال Anim School هست . چون توپو لوژی خوبی داشت ازش استفاده کردم .
خود فایل رو هم می گذارم . فقط از دوستان تقاضا دارم ایرادات کار رو حتما به من منتقل کنین .

نکته :
قبل باز کردن فایل PAH.ms رو اجرا کنید .

ممنون .

لینک دمو

لینک فایل

پیوست ها

• Malcolm Adv Rig.jpg
    Malcolm Adv Rig.jpg
    138.8 کیلوبایت · بازدیدها: 69
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اصلا برق ابهتش منو گرفت !!!:shock:
حمید جان کارت حرف نداره ، ار کمتر کسایی که دیدم واقعا کارشون رو توی ریگ بلدن شمایی :oops: ، حسین هم که نیست بیاد ببینه :sad:

حرکت زیبایی هم داری که همیشه فایل کار رو میگذاری !!! دیگه چی بهتر از این ... به امید موفقیت هرچه بیشترت :rose::rose::rose::rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام ممنون.دوستان بخشی هست به نام [h=2]ابزارهای سه بعدی[/h] که برای همین چیزهاست.
گالری سه بعدی محلی هست برای گذاشتن کارتون.
اگه میخواین کارتون رو معرفی کنین یه رندر خوب بگیرین.بعد توی گالری بزارین. توی قسمت ابزارسه بعدی لینک دانلود بزارین وبعدش لینک قسمت ابزار رو توی گالری سه بعدی تایپیک اثرتون بزارین.
این جوری هم نظم فروم حفظ میشه هم اینکه شما 2 بخش مختلف رو به حالت اکتیو در میارین.
:green:

webxyz

Member
قشنگ شده اما اگه روی استخوان بندی صورتش یه کمی بیشتر کار کنی بهتر میشه.:paint:

nc_hamid

Member
سلام به همه دوستان .
ممنون از حمید جان و اقا سعید .
WebXYZ عزیز این کار Body Rig هست و انشا الله در آینده روی صورت همین کاراکتر کار خواهم کرد .

اما من یه بحث اساسی دارم که لازم می دونم مطرح کنم و از دوستان به ویژ ه آقا عارف که دستیاری مدیر رو هم بهشون تبریک می گم داشتم :
کاری که من انجام می دم یک کار هنری نیست . فکر هم نمی کنم مربوط به بخش ابزار های سه بعدی باشه چون نمونه کاره .
از مسئولای سایت می خوام مشخص کنن افرادی که تو زمینه های هنری فعالیت ندارن تو مجید آنلاین کار بگذارن یا نه . چون من فردی بسیار قانون مدار هستم و شرایط سایت رو هر چی باشه می پذیرم . الان تو سایت های معتبری مثل CG Society قسمت های جداگانه ای برای Rig یا Animate دیده شده . اگر صلاح می دونن این قسمت ها هم اضافه بشه و گر نه که ما اوقات دوستان هنرمند رو تلخ نکنیم .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
حمید جان کارت توی ریگ قابل ستایشه همه هم میدونن. واقعا حرفه ای و جالب بود مخصوصا از Stretch and Squash خیلی خوشم اومد.
یه چیزی که من چندوقت پیش موقع ریگ بهش دقت کردم این بود که وقتی دستمو مشت میکنم و مشتمو میچرخونم، مچ دستم دقیقا برعکس حرکت مشتم حرکت میکنه (تست کنی میفهمی) اما موقع ریگ با Bone این اتفاق نمیفتاد، بخاطر همین Boneهای دست رو برعکس رسم کردم یعنی بجای اینکه از کتف شروع کنم تا مچ، از مچ تا کتف رسم کردم و IK دادم درست شد. امیدوارم به درد بخوره :)
موفق باشی

nc_hamid

Member
سلام
ممنون از اظهار لطفت .

یه چیزی که من چندوقت پیش موقع ریگ بهش دقت کردم این بود که وقتی دستمو مشت میکنم و مشتمو میچرخونم، مچ دستم دقیقا برعکس حرکت مشتم حرکت میکنه (تست کنی میفهمی) اما موقع ریگ با bone این اتفاق نمیفتاد، بخاطر همین boneهای دست رو برعکس رسم کردم یعنی بجای اینکه از کتف شروع کنم تا مچ، از مچ تا کتف رسم کردم و ik دادم درست شد.

من متوجه منظورت نشدم . وقتی مشت رو می چرخونی مچ برعکس می چرخه؟! اینکه سلسله مراتب رو برعکس کردی خوب یعنی fk برعکس . انگار fk شده ik .
من هیچ جا ندیدم همچین کاری بشه . حتما باید بیشتر توضیح بدی . برام جالب شد .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
دستتو مشت کن و مشتت رو به سمت چپ و راست بچرخون، اونوقت میبینی که وقتی مشت میره به چپ مچ میره به راست و برعکس. اما اگر توی ریگ بهش توجه نشه وقتی مشت (یا همون مچ دست به پایین) تکون میخوره مچ و ساعد کاملا ثابت هستن.
توی CATهم این سیستم رعایت شده، IK و Up node رو فعال کن، بعد IK Target کف دست رو بچرخون متوجه میشی. (البته درمورد برعکس رسم کردن Boneها اشتباه گفتم اون راه حل یه مشکل دیگه بود)

nc_hamid

Member
ممنون . منظورت رو متوجه شدم !
این حرکت رو می شه در آورد . تو ریگ Pau Neale هست . با lookat Constraint می شه درش آورد . خیلی هم جالبه . با Wire هم می شه راحت در ش آورد یا با Expression .
اما تو هر حالتی هم که باشه وقتی با IK تلفیق می شه Gmbal Lock روش اثر می ذاره و همه جا درست عمل نمی کنه . فقط همون Lookat تو بیشتر اوقات درسته .
من چون دیدم این حرکت به خاطر حرکت استخون تر قوه است و یه سیستم خاص تو بدن نیست اونو خاص نگذاشتم . انیماتور می تونه تو حالت FK خیلی راحت اینو انجام بده .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
والا من فقط با سه تا IK و لینک کردن دوتا از اونا به یه Circle این کارو میکنم احتیاجی به Wire و Expression و Constrait نیست. البته شاید توی سیستم ریگ شما قضیه فرق بکنه. اما در کل انیماتور اگر انیماتور باشه با یه ریگ 5 دقیقا ای هم میتونه بهترین حرکت هارو بزنه :)

nc_hamid

Member
ایول !
کاش می شد یه ویدئوی کوچیک تهیه می کردی برای من و کسایی که این پست و می خونن . فکر می کنم نگاهت به جزئیات خیلی خوبه .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
لطف داری، چیز خیلی ساده ایه، فایل مکس رو گذاشتم که هر دو حالت رو نشون میده. کافیه Circle مچ دست رو بچرخونی و همون کار رو با دست خودت انجام بدی میبینی مثل حالت واقعیه و باعث میشه انیمیت طبیعی تر بشه.
مشاهده پیوست Test.zip

nc_hamid

Member
نوع حرکتی مه می ده حرکت خوبیه اما مشکل داره .
یکی اینکه من اگه بخوام این چرخش رو نداشته باشم باید چی کار کنم ؟ اینجوری در هر جهت که بخوام بچرخم این حالت هست . البته می شه با یه کنترلر اضافه مشکل رو حل کرد . اما خب کنترلر اضافه می شه .
نکته اصلی اینه که فقط ساعد حرکت نمی کنه . تمام IK حرکت می کنه که این منتقی به نظر نمی رسه . برای ایجاد این حرکت من تو ریگم از Link Constraint استفاده می کنم .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اينكه صد درصد كامل نيست فقط ميخواستم هدف مشخص بشه، ميشه براي اون چيزي كه گفتي بجاي اضافه كردن كنترلر يه اسكريپت ساده نوشت كه pivot دايره رو به ik مچ انتقال بده تا فقط كف دست بچرخه و بار دوم كه اجرا شد pivot رو به سر جاش برگردونه و داخل attribute holder ميذاريش حل ميشه. يكم كار روش بشه اون مشكل ريز هم حل ميشه.

nc_hamid

Member
ميشه براي اون چيزي كه گفتي بجاي اضافه كردن كنترلر يه اسكريپت ساده نوشت كه pivot دايره رو به ik مچ انتقال بده تا فقط كف دست بچرخه و بار دوم كه اجرا شد pivot رو به سر جاش برگردونه و داخل attribute holder ميذاريش حل ميشه. يكم كار روش بشه اون مشكل ريز هم حل ميشه.
استفاده از این روشی که گفتی یه مشکل بزرگ داره . غیر از اینکه استفاده از Script تو مکس همیشه دردسر سازه ، جابجا کردن Pivot تو مکس Animatable نیست مگر با استفاده از CADPivotHDTrans که اونم اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست و کنترلر نمی گیره و فقط باید از SubController انیمیتش کرد .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر منظورت Twist باشه که باز راه براش هست، من خودم یکی از ریگ هامو کاملا با همین روش ها انجام دادم و مشکلی باهاش نداشتم. درکل این یه چیزی بود که گفتم شاید مورد توجه باشه و یکی مثل شما که استاد این چیزایی بتونی راه بهترش رو پیدا کنی ^__^

nc_hamid

Member
خیلی خوبه که روش های ابدایی برای ریگ انجا م می دی . ریگینگ همیشه کار پر دردسر ی بوده که هر کسی سمتش نمی ره
صحبت کردن راجع به این موضوعات خیلی خیلی خوبه . علاوه بر اینکه نکات جدید یاد می گیریم یه رفرنس فارسی می شه برای کسایی که در آینده می خوان کار ریگینگ انجام بدن .

بالا