سلامرضا
از بازی سایه ها خوشم میاد به شرطی شیطنت نکنند!
بعضی پروژه ها هست که آدم توش یه موشک هوا میکنه ولی باید مواظب باشه موشک نیفته خونه همسایه یا ماه رو سوراخ نکنه.
سایه یه چیز خوب میتونه بد و ترسناک باشه و یه چیز ساده و آشنا رو به یه غول مبهم تبدیل کنه.
وقتی تا یه جای کار خوب رفت و تا یه جایی هم گفتی خودت برو باید دقت کنی که سرکش نکنه.
وقتی از سایه استفاده میکنی من میخوام تکامل فرم رو تو سایه ببینم. تشدید اونو و نکاتی مکمل.
میشه از ترکیب سایه و حجم کاریکاتور یا پوستر زد و میشه هم حجم رو چسبوند به محیط. اما سایه یه پروانه هنوز خیلی ظرفیت و خیلی دقت میطلبه.
شما که رندر رئالت خوبه منو به این سادگی نمیتونی راضی کنی.
میدونی که میشه سایه رو هم دیزاین کرد. من این کارو هم از تو میخوامرضا !
تازه بعد از تکنیک میشه نوبت این که خوب ازشون بهر کشی کنیو بعد از اینکه فهمیدیم آشپز پادشاهی ببینیم چی برامون میپزی.
همیشه رجوع به اصل و باز توزیع ایده ها و دیگر سنجی امکانات میتونه از یه کار صرفا جالب یه الماس کاسر العواطف درست کنه!
یا علی
سلام برهانی
خوبه . در مورد اینکه بعضی از کارایی که ما میکنیم ممکنه بیش ازحد انتظار داشته باشیم یا اینکه انتظارمون بیشتر از حد باشه و بعد کار خراب بشه. یا اینکه یه چیز خوب رو به چیز دیگه تبدیل کنه باهات موافقم.
اما باید شرایط خودت رو هم به کار اضافه کنی. ببین همه آداما یه روحیه خاصی دارند بعضیا شاد بعضیا غمگین و...
اون موقع برای همه دنیا یه شکل متفاوتیه. الان شما کاریو انجام میدی و انتظار داری که در موردش نظر بدند درسته.. خوب حالا
شما رو کارت کلی وقت گذاشتی و مثلا یه ایده خاصی رو هم تو کارت پیاده کردی. بعضیا نیومده میگن عالیه ،حرف نداره، بیست بیسته، چیه میدونم من که عاشق کارتم. آیا اینا نشون دهنده احساس شادی تو یه فرد نیست آیا نمیشه گفت که الان اون شخص در حال خوشی هست یا یه اتفاق خوبی براش اتفاده و الان به کارت با اون حس داره نظر رو میده؟ یا بالعکس
در مورد کار خودم اولا خیلی خوشحالم که بالاخره کسی هست که روی ایده نظر بده و بخواد ایده تو ذهن رو فعال کنه. بعدش اینکه من چون رندرم افتضاح بود خیلی دوست داشتم و دارم رندرمو قوی کنم همون رئالی که خیلیا دنبالشن.
این کارم رو هم طبق ایده ای که تو ذهنم بود مو به مو اجراش کردم. شاید باورت نشه اما تو بخش سایه و تشکلیش رو دیگر اجسام مشکل داشتم.
همین ایده باعث شد که من دنبال چیزی که نمیدونم برم و یاد بگیرمش. آره اینکه دوباره بخوام این ایده رو هم روش کار کنم خودم خیلی دوست داشتم .ولی چون قضیه بیشتر برام جنبه آموزشی داشت به همین هم قانع بودم.
اوه زیاد حرف زدم

از اینکه باعث میشی کارام رو بهتر و به نحو احسن انجام بدم واقعا ازت ممنونم.
موفق باشی