قالب MajidOnline's Light

::reza::

کاربر VIP
سلام و خسته نباشید به همگی
اینم از کارهای جدیدمه
البته من ایده این کار رو قبلا داشتم (که ایده رو از یه تصویر مثل این گرفتم) و سعی کردم اونی که تو ذهنم هست بشه.
خوب امیدوارم خوشتون بیاد.

پیشاپیش فرا رسیدن عید نوروز رو هم به همگی تبریک عرض میکنم.:rose:
":::::اینم عیدی من به دوستان گل مجید آنلاین ::::"
...........
توضیحات:
مدلسازی : Autodesk 3ds Max Design 2009 32-bit
رندر : Vray 1.5 همراه FryRender (زمان رندر وی ری 2:30 ساعت و زمان رندر فرای رندر 1:30 ساعت)
و فتوشاپ که کامپوزیت و تنظیم نورها و غیره رو انجام دادم.
.......................
مشخصات سیستم:
CPU:pentium(R) Dual-Core E5300
RAM:2Gb

attachment.php

پیوست ها

• MajidOnline's Light.jpg
    MajidOnline's Light.jpg
    506.8 کیلوبایت · بازدیدها: 172
  • wire.jpg
    wire.jpg
    38.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
سلام

خب یه توضیحی بده که دقیقا چه اتفاقی افتاده :green:
یه بار با فرای گرفتی یه بار با وی ری ؟ بعد میکسشون کردی ؟ که چی بشه ؟
تایمش 2 ساعت و 30 دقیقه است ؟ یا دو دقیقه و 30 ثانیه ؟

کاربر VIP
خوب علی جون ممنون از نظرت
تایم رندرها رو با ساعت در نظر بگیر (ویرایش کردم) اما خودمونیما مگه میشه کار با این همه نور رو تو 2 دقیقه زد؟ :green: (شدنش میشه با چندتا سرور قوی اونم تحت شبکه اما نه با اون مشخصات سیستم من)
راستش من رندر اصلی رو با وی ری زدم و برای قشنگی در کار (مخصوصا نورها) از یه رندر دیگه از فرای استفاده کردم. اونا رو با فتوشاپ به قول شما میکس کردم.
اون سایه های رو دیوار و مدل اصلی و.. برای رندر VRAY هست و نور چراغ هم برای رندر FRYRENDER
موفق باشی.

amir.nemati63

کاربر VIP
اگر درست فهمیده باشم قصد داشتی با سایه ها آرم مجید آنلاین رو روی دیوار بندازی...که در اینصورت ارزش کارت مضاعف میشه....

به نظرم اگر روی Shader ها و Sample های سایه ها بیشتر کار کنی کارت بهتر میشه
کار خوبی بود موفق باشی

آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
محیط رو عوض کن تو یه محیط دیگه بزار مثلا کنار پنجره تو یه اتاق که حالت قدیمی داره دبوارا بعضی جاها خراب شده ترک ورداشته و این جور چیزا تا بیشتر خودشو نشون بده :rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
از این کارهای ساده اما زیبا که با نور و سایه ها توش بازی میشه خیلی خوشم میاد.
کارهایی هست که سریع انجام میشه اما در انتها یه کار دلنشین میشه، البته اگه مثل این کار از اول روی ایده و اجرا خوب فکر بشه ... موفق باشی همیشه ... :rose:

کاربر VIP
اگر درست فهمیده باشم قصد داشتی با سایه ها آرم مجید آنلاین رو روی دیوار بندازی...که در اینصورت ارزش کارت مضاعف میشه....

به نظرم اگر روی Shader ها و Sample های سایه ها بیشتر کار کنی کارت بهتر میشه
کار خوبی بود موفق باشی

بله کاملا درست حدس زدی. دقیقا من میخواستم که همچین چیزی بشه (از اسم تاپیک هم میشه اینو فهمید) این کار رو هم به خاطر روی گل مجید آنلاینها زدم.:rose:
مرسی از لطفت.
شاد باشی.

محیط رو عوض کن تو یه محیط دیگه بزار مثلا کنار پنجره تو یه اتاق که حالت قدیمی داره دبوارا بعضی جاها خراب شده ترک ورداشته و این جور چیزا تا بیشتر خودشو نشون بده :rose:

سلام taymaz جون .(هنوز اسمتو نمیدونمااا)
وای بازم داری کار رو سختش میکنی. هنوز آبرنگ یادم نرفته اااا :green: اینم ایده خوبیه اما به این لوگوی زیبای مجید آنلاین نمیخورهاا . اتفاقا اینم به ذهنم خطور کرد که دیوارها رو کمی حالت ترک خورده درست کنم راستش خوشم نیومد.
نمیخواستم حالت صاف و یکدستی دیوار رو از دست بدم. چون اینطوری زیباتر به نظر میرسید.

مرسی دوست گلم بابت نظرات سازندت. راستی ناظم انجمن شدنت هم مبارک باشه.:rose:

کاربر VIP
من که خیلی خوشم اومد از ایده ی کار

فقط تشوقت میکنم که ادامه بدی
آورین آورین
خیلی زیبا و هنرمندانه شده
:rose:

خواهش میکنم فرشید جونم. قابل شما رو نداشت. :rose:
ممنون بابت حمایت و تشویقت که واقعا بهم انرژی مضاعف به کار میده :green:
ممنون از نظرات پر مهرت.
ساقول:wink:

از این کارهای ساده اما زیبا که با نور و سایه ها توش بازی میشه خیلی خوشم میاد.
کارهایی هست که سریع انجام میشه اما در انتها یه کار دلنشین میشه، البته اگه مثل این کار از اول روی ایده و اجرا خوب فکر بشه ... موفق باشی همیشه ... :rose:
سروش جون سلام.
خیلی ممنون . منم نظرات شما رو تایید میکنم ممکنه که یه کار از نظر مدلسازی ساده باشه اما با یه ایده خوب و جالب میشه یه رندر و خروجی خوبی ازش گرفت.
خواهش میکنم ، شما هم همیشه موفق باشید دوست گلم.:rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام taymaz جون .(هنوز اسمتو نمیدونمااا)
مرسی بابا الان گفتی دیگه اسمم taymaz یعنی اینقدر خارجکیه :green:
میدونی منظورم از اون محیط یه محیط تاریک اتاق جلو پنجره که کار رو یکم شلوغ نه از بابت آبجکت و اینا آها دیدت بیشتر باشه یه همچین نوری هم که تو اونجا باشه کار رو میترکونه
ایده های وحشتناک و آواتاری میدما نه :lol:

سلامرضا

از بازی سایه ها خوشم میاد به شرطی شیطنت نکنند!
بعضی پروژه ها هست که آدم توش یه موشک هوا میکنه ولی باید مواظب باشه موشک نیفته خونه همسایه یا ماه رو سوراخ نکنه.
سایه یه چیز خوب میتونه بد و ترسناک باشه و یه چیز ساده و آشنا رو به یه غول مبهم تبدیل کنه.
وقتی تا یه جای کار خوب رفت و تا یه جایی هم گفتی خودت برو باید دقت کنی که سرکش نکنه.
وقتی از سایه استفاده میکنی من میخوام تکامل فرم رو تو سایه ببینم. تشدید اونو و نکاتی مکمل.
میشه از ترکیب سایه و حجم کاریکاتور یا پوستر زد و میشه هم حجم رو چسبوند به محیط. اما سایه یه پروانه هنوز خیلی ظرفیت و خیلی دقت میطلبه.
شما که رندر رئالت خوبه منو به این سادگی نمیتونی راضی کنی.
میدونی که میشه سایه رو هم دیزاین کرد. من این کارو هم از تو میخوامرضا !
تازه بعد از تکنیک میشه نوبت این که خوب ازشون بهر کشی کنیو بعد از اینکه فهمیدیم آشپز پادشاهی ببینیم چی برامون میپزی.
همیشه رجوع به اصل و باز توزیع ایده ها و دیگر سنجی امکانات میتونه از یه کار صرفا جالب یه الماس کاسر العواطف درست کنه!

یا علی

کاربر VIP
سلامرضا

از بازی سایه ها خوشم میاد به شرطی شیطنت نکنند!
بعضی پروژه ها هست که آدم توش یه موشک هوا میکنه ولی باید مواظب باشه موشک نیفته خونه همسایه یا ماه رو سوراخ نکنه.
سایه یه چیز خوب میتونه بد و ترسناک باشه و یه چیز ساده و آشنا رو به یه غول مبهم تبدیل کنه.
وقتی تا یه جای کار خوب رفت و تا یه جایی هم گفتی خودت برو باید دقت کنی که سرکش نکنه.
وقتی از سایه استفاده میکنی من میخوام تکامل فرم رو تو سایه ببینم. تشدید اونو و نکاتی مکمل.
میشه از ترکیب سایه و حجم کاریکاتور یا پوستر زد و میشه هم حجم رو چسبوند به محیط. اما سایه یه پروانه هنوز خیلی ظرفیت و خیلی دقت میطلبه.
شما که رندر رئالت خوبه منو به این سادگی نمیتونی راضی کنی.
میدونی که میشه سایه رو هم دیزاین کرد. من این کارو هم از تو میخوامرضا !
تازه بعد از تکنیک میشه نوبت این که خوب ازشون بهر کشی کنیو بعد از اینکه فهمیدیم آشپز پادشاهی ببینیم چی برامون میپزی.
همیشه رجوع به اصل و باز توزیع ایده ها و دیگر سنجی امکانات میتونه از یه کار صرفا جالب یه الماس کاسر العواطف درست کنه!

یا علی

سلام برهانی
خوبه . در مورد اینکه بعضی از کارایی که ما میکنیم ممکنه بیش ازحد انتظار داشته باشیم یا اینکه انتظارمون بیشتر از حد باشه و بعد کار خراب بشه. یا اینکه یه چیز خوب رو به چیز دیگه تبدیل کنه باهات موافقم.
اما باید شرایط خودت رو هم به کار اضافه کنی. ببین همه آداما یه روحیه خاصی دارند بعضیا شاد بعضیا غمگین و...
اون موقع برای همه دنیا یه شکل متفاوتیه. الان شما کاریو انجام میدی و انتظار داری که در موردش نظر بدند درسته.. خوب حالا
شما رو کارت کلی وقت گذاشتی و مثلا یه ایده خاصی رو هم تو کارت پیاده کردی. بعضیا نیومده میگن عالیه ،حرف نداره، بیست بیسته، چیه میدونم من که عاشق کارتم. آیا اینا نشون دهنده احساس شادی تو یه فرد نیست آیا نمیشه گفت که الان اون شخص در حال خوشی هست یا یه اتفاق خوبی براش اتفاده و الان به کارت با اون حس داره نظر رو میده؟ یا بالعکس

در مورد کار خودم اولا خیلی خوشحالم که بالاخره کسی هست که روی ایده نظر بده و بخواد ایده تو ذهن رو فعال کنه. بعدش اینکه من چون رندرم افتضاح بود خیلی دوست داشتم و دارم رندرمو قوی کنم همون رئالی که خیلیا دنبالشن.
این کارم رو هم طبق ایده ای که تو ذهنم بود مو به مو اجراش کردم. شاید باورت نشه اما تو بخش سایه و تشکلیش رو دیگر اجسام مشکل داشتم.
همین ایده باعث شد که من دنبال چیزی که نمیدونم برم و یاد بگیرمش. آره اینکه دوباره بخوام این ایده رو هم روش کار کنم خودم خیلی دوست داشتم .ولی چون قضیه بیشتر برام جنبه آموزشی داشت به همین هم قانع بودم.

اوه زیاد حرف زدم :green:
از اینکه باعث میشی کارام رو بهتر و به نحو احسن انجام بدم واقعا ازت ممنونم.
موفق باشی:rose:

سلامرضا

حدیث زیبایی داریم که اینطور فرموده شده: کسی که عیب تو را برایت بازگو میکند همانند بشارت دهنده است بر تو.

عیب که نه ولی امکان کمال چیزی هست که میتونه آدمو به جلوتر هل بده. من که پیشنهاد میکنم با کسی که تحسین میکنه کارمون تو یه ریل هست. من در پروژه ای که چیزی به نظرم نرسه همیجوری هل میدم و اگه برسه با دلیل.
انسان میتونه هم از عقل و هم از احساس دیگران و خودش سرعت بگیره.
من هم در مورد تجربه های نیازمند بهشون نظرم اینه که باید رفت و آموخت. تو یه پروژه کوچیک با دوستم مجبور شدم چند تا تخصص جدید کوچولو یاد بگیرم. من ازون آدمایی هستم که باید خودشون یاد بگیرن. این یادگرفتن یه بهانه میخواد و نقد دوستانه توی نمایشگاه یه امکان استثنایی هست.
شما یه معمار بودی و هر کسی هر آجری داره برات میاره. اگه نظری رو نمیپسندی میتونی مکمل اون رو انجام بدی . چشم هایی که تو رو در خاطره نگه داشتند میتونن حیرت رو هم تجربه کنند. این امکان وجود داره و قناعت در یادگیری و تلاش یک بهانه هست.
حدیث خیلی جالب: دو کس سیر نشوند: طالب علم و طالب دنیا
سیری در کمال یعنی بن بست.
گرم باش و شارژ باش و شاد باش و تا آخری که هر روز میتونی جدیدترش کنی برو.
اگه شرایط سرعت رو ازت میگیره مهم نیست ولی اگه سنگینی کار یا نزدیک بینی تو رو میخ کرده این یه هشداره
من گاهی ست های مجموعه ای طراحی میکنم. در گیر دادن جادو و معجزه ای دیدم که محال هست رهاش کنم.
آخرین مجموعه تقریبا 500 صفحه a4 که تو هر صفحه فرض کن 10 تا ایده فرمی باشه. میشه 5000 پله حرکت به سوی هدف.
این سابقه دو تا حسن داره شما میتونی به قدرتی که بهت هدیه شده مطمئن باشی و دوم اینکه میتونی ادعا کنی همین قدر حداقل دیگه میتونم برم.
شادی مرکب خیلی خوبیه. هر کسی اون رو سوار شه و مست نشه یتونه بقیه رو هم به سرور برسونه.

در مورد زیاد حرف زدن هم الکی نگو چون من که به خودم نمیگیرم.

شاد باشی و پرنور ! حتی در سایه روشن های صبحگاهان
و امیدوار و جسور حتی در گرگ و میش ابهام و خستگی.

یا علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا