سلام دوستان چطوره؟
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 5, 2006 #2 من کار اولی رو بیشتر پسندیدم. کار قشنگی شده. کار دومت هم خوب شده ولی یکمی بیش از حد شلوغه! موفق باشی.
من کار اولی رو بیشتر پسندیدم. کار قشنگی شده. کار دومت هم خوب شده ولی یکمی بیش از حد شلوغه! موفق باشی.
mostafa_az Well-Known Member Oct 5, 2006 #3 دوتاش جالبن اما احساس میکنم رو دومی کار بیشتری کردی تا اولی . البته من فکر میکنم اون منظره عکسه . اگه گلای پائینش هم طراحی شما باشه که پس کار اولی خیلی زحمت یبشتری داشته . مخلصیم مصطفی
دوتاش جالبن اما احساس میکنم رو دومی کار بیشتری کردی تا اولی . البته من فکر میکنم اون منظره عکسه . اگه گلای پائینش هم طراحی شما باشه که پس کار اولی خیلی زحمت یبشتری داشته . مخلصیم مصطفی
M mostafa_cs Well-Known Member Oct 5, 2006 #4 خیلی قشنگه! اون خطی عمودی توی کار اولی رو خیلی با کلاس کار کردی! موفق باشی...
hamidkardorost Member Oct 5, 2006 #5 سلام خیلی ممنون از همه در مورد صحبت آقا مصطفی هم بگم که گلای پائین کار اولی برای عکسه بنده طراحی نکردم با تشکر بای
سلام خیلی ممنون از همه در مورد صحبت آقا مصطفی هم بگم که گلای پائین کار اولی برای عکسه بنده طراحی نکردم با تشکر بای
S Saeid Bagheri Member Oct 6, 2006 #7 sara_is_nice_girl گفت: من کار اولی رو بیشتر پسندیدم. کار قشنگی شده. کار دومت هم خوب شده ولی یکمی بیش از حد شلوغه! موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا با نظر سارا خانم موافقم ، کار اولت خیلی قشنگ تر شده به نظرم ... موفق باشی
sara_is_nice_girl گفت: من کار اولی رو بیشتر پسندیدم. کار قشنگی شده. کار دومت هم خوب شده ولی یکمی بیش از حد شلوغه! موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا با نظر سارا خانم موافقم ، کار اولت خیلی قشنگ تر شده به نظرم ... موفق باشی
Erfan Active Member Oct 7, 2006 #8 جفت كارها خيلي قشنگ شدن ... ولي من كه ميگم كار دومي هم قشنگ شده و هم خيلي 90% كار از برش استفاده شده !!! اي ول !! مخلصيم, بارزام @
جفت كارها خيلي قشنگ شدن ... ولي من كه ميگم كار دومي هم قشنگ شده و هم خيلي 90% كار از برش استفاده شده !!! اي ول !! مخلصيم, بارزام @