magnifier

boom.design

Member
...سلامــــ ــــــخدمتـــــــ ــــــهمهـــــــ ـــــدوستانـــــــــــ...
کار جدیدمه، مشکلاتشو بگین تا بهترش کنم.
اونی که چندتا کنار همن اصلا از نظر گرافیکی روشون کار نکردم فقط ایده پردازیش مد نظرتون باشه لطفاً
:paint:
یه نمونه کوچیک واسه دوستایی که مثل من سرعت اینترنت اذیتشون می کنه گذاشتم یکی دیگه هم با کیفیت اصلی اندازه واقعیش گذاشتم​

پیوست ها

• Magnifier details.jpg
    Magnifier details.jpg
    821.6 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • Magnifier.jpg
    Magnifier.jpg
    390 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • 2.jpg
    2.jpg
    84.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26

moslancer2

Member
بازم به ترتیب اجرا و ایده عالی و خوب...:paint:
از بافتی که به کار دادی خیلی خوشم اومد فقط یکم رنگهای کار رو saturate تر کن یه نمور (نواحی صورت رو راستش خیلی نورانی هستی کار رو اینجوری نا معلوم میشه چون افکت نقاشی هست) و اطراف رو یکم desaturate تا یکم رنگها زنده بشه...:neutral: در کل روی رنگ خودت در مرکز کار کن و یکم از باقی کار جدا کن تا اجزا چهره که نقطه اصلی نمایش هست بیشتر جلب توجه کنه...
موفق باشی:rose:

boom.design

Member
بازم به ترتیب اجرا و ایده عالی و خوب...:paint:
از بافتی که به کار دادی خیلی خوشم اومد فقط یکم رنگهای کار رو saturate تر کن یه نمور (نواحی صورت رو راستش خیلی نورانی هستی کار رو اینجوری نا معلوم میشه چون افکت نقاشی هست) و اطراف رو یکم desaturate تا یکم رنگها زنده بشه...:neutral: در کل روی رنگ خودت در مرکز کار کن و یکم از باقی کار جدا کن تا اجزا چهره که نقطه اصلی نمایش هست بیشتر جلب توجه کنه...
موفق باشی:rose:

بازم طبق معمول لطف داری دستت درد نکنه اگه وقت کردم چیزی رو که گفتی پیاده می کنم ببینم چطور می شه...
مرسی:rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
از ايده همون چند تا عكسي كنار هم گذاشتي جاي چشم گوش اومده و .... خيلي خوشم اومده

يه بار قبلا گفتم سعي كن ايده هات رو كابردي تر اجرا كني
وگرنه حيف مي شه

reza_playmat

Active Member
من با سید موافقم! هنوز نیومده نظر بده ولی نظرش نظر منه!:)
بجای من هم نظر میده!:rose:
فقط میگم که پیشرفتت خیلی خوبه! از پس زمینه کارت خوشم اومد. ایده ای که دادی رو قبلا دیدم ولی شما هم خوب اجرا کردین!
اگه این افکت نقاشی رو بهش نداده بودی به نظرم بهتر میشد!
موفق باشی
در ضمن از بابت دوستت هم واقعا متاسفم!
امیدوارم با انبیا محشور شه

boom.design

Member
من با سید موافقم! هنوز نیومده نظر بده ولی نظرش نظر منه!:)
بجای من هم نظر میده!:rose:
فقط میگم که پیشرفتت خیلی خوبه! از پس زمینه کارت خوشم اومد. ایده ای که دادی رو قبلا دیدم ولی شما هم خوب اجرا کردین!
اگه این افکت نقاشی رو بهش نداده بودی به نظرم بهتر میشد!
موفق باشی
در ضمن از بابت دوستت هم واقعا متاسفم!
امیدوارم با انبیا محشور شه

دستت درد نکنه بابت نظرت
...
بابت دوستمم بگم که خوشحالم که عاقبت بخیر شد... دیگه مثل روزای اول ناراحت نیستم
:rose:

R-med

Well-Known Member
از تو طرح هات خلاقیت میباره :green:
فقط یه ایراد داره
اون مستطیل پایین که حالت watermark داره ؛ اگه قسمتی رو که رو بدنت افتاده رو پاک کنی کارت زیباتر هم میشه

Mj

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
خیلی خوشم اومد
توی اون یکی کارت هم گفتم این نوع سبک رو خیلی دوست دارم
به نظرم خیلی پر لطافت تر از سبک های Digital art و scach هست
موفق باشی:cool:

سلامبـــــوم !

(یه حس معلق برای نظر دادن داشتم رضا یه جورایی منو به زور دعوت کرد ما هم زحمت دادیم!)

من این چهار تا کار شما رو دیدم...
از موضوع محوری و استایل واحدشون خیلی خوشم اومد
البته میخواستم رو کار قبلیتون نظر بدم اما از شلوارک خوشم نیومد افتاد به این یکی
بعضی وقتها چیزی به ذهن نمیاد و بعضی اوقات هم خب هم سلیقه نیستیم

این که خودتو به تصویر میکشی یه حس خاصی داره و یه معنی خاص.
یه جور خودنمایی یا بهتر بگم شاید خودشناسی باشه
اولش بگم من منتظر کاریکاتورهات هم هستم ...

توی فتومونتاژ کارهای جالبی میشه انجام داد.
اگه یکمی به خودت بیشتر سخت بگیری و قصد کنی نکات بیشتری اجرا کنی خیلی از این جا که رسیدی سریع تر رشد میکنی
وقتی الگوی تو موجود هست کمی تخیل بیشتر و کمی دقت بالاتر خود به خود کارت رو طبیعی تر و یا سوررئال تر میکنه!

یکمی جسورانه تر یا شاید بی رحم تر به خودت.
وقتی دماغتو سوزوندی یا سرت رو از دست دادی من این جرات رو دیدم شوخی با خودت میتونه بیشتر از اینا عمق پیدا کنه.

از مونتاژ چیزای دیگه هم غفلت نکن. هر چیزی رو به اضافه یه تصویر میشه تست زد ...

اگه تو تاریکی عکس رو میذاری مکمل های تاریکی مثل افکار یا دود یا اوهام یا اشباح یا وجدان یا سایه روشنهای ذهن ...
اینا میتونه مکمل کارت باشه.

اگه کنار یه گرافیتی یادگاری میگیری میتونه نوشته ها از روی تو هم رد بشه و فرم تو رو هم به خودش بگیره

اگه با ذره بین داری شوخی میکنی که جسارت بیشتری توش دیدم میتونه به چیزهای غیرعادی یک پله نزدیک تر بشی مثلا تو اون ذره بین یه رادیو باشه که تو گوشت گذاشته شده و یا یه آینه که داره تو رو نشون میده ... البته ممکنه بگی کلاس این ایده با اون ایده هات یکی نیست اما چون تعداد زیادی رو کنار هم گذاشتی گفتم که میتونه قاطی چند تا گل یه کاکتوس جالب باشه

توی این کار آخریه من یه ته مایه خوب نقاشی رو دیدم. چون از روی عکس بوده من دوست داشتم یه جاهاییش رو بیشتر پرداخت کنی و حس قلم مو های ریز و ظریفکاری رو هم بهش بدی. یه کارهایی مثل هاشورهای بی نظم یا فرم دهنده، سایه های رنگی و لکه های درشت هم خوب میبود.

ادامه خوشنقشی داشته باشی
اگر قدم هات رو به عمق برداری انسان بلندتری خواهی شد
یا علی

boom.design

Member
سلامبـــــوم !

(یه حس معلق برای نظر دادن داشتم رضا یه جورایی منو به زور دعوت کرد ما هم زحمت دادیم!)

من این چهار تا کار شما رو دیدم...
از موضوع محوری و استایل واحدشون خیلی خوشم اومد
البته میخواستم رو کار قبلیتون نظر بدم اما از شلوارک خوشم نیومد افتاد به این یکی
بعضی وقتها چیزی به ذهن نمیاد و بعضی اوقات هم خب هم سلیقه نیستیم

این که خودتو به تصویر میکشی یه حس خاصی داره و یه معنی خاص.
یه جور خودنمایی یا بهتر بگم شاید خودشناسی باشه
اولش بگم من منتظر کاریکاتورهات هم هستم ...

توی فتومونتاژ کارهای جالبی میشه انجام داد.
اگه یکمی به خودت بیشتر سخت بگیری و قصد کنی نکات بیشتری اجرا کنی خیلی از این جا که رسیدی سریع تر رشد میکنی
وقتی الگوی تو موجود هست کمی تخیل بیشتر و کمی دقت بالاتر خود به خود کارت رو طبیعی تر و یا سوررئال تر میکنه!

یکمی جسورانه تر یا شاید بی رحم تر به خودت.
وقتی دماغتو سوزوندی یا سرت رو از دست دادی من این جرات رو دیدم شوخی با خودت میتونه بیشتر از اینا عمق پیدا کنه.

از مونتاژ چیزای دیگه هم غفلت نکن. هر چیزی رو به اضافه یه تصویر میشه تست زد ...

اگه تو تاریکی عکس رو میذاری مکمل های تاریکی مثل افکار یا دود یا اوهام یا اشباح یا وجدان یا سایه روشنهای ذهن ...
اینا میتونه مکمل کارت باشه.

اگه کنار یه گرافیتی یادگاری میگیری میتونه نوشته ها از روی تو هم رد بشه و فرم تو رو هم به خودش بگیره

اگه با ذره بین داری شوخی میکنی که جسارت بیشتری توش دیدم میتونه به چیزهای غیرعادی یک پله نزدیک تر بشی مثلا تو اون ذره بین یه رادیو باشه که تو گوشت گذاشته شده و یا یه آینه که داره تو رو نشون میده ... البته ممکنه بگی کلاس این ایده با اون ایده هات یکی نیست اما چون تعداد زیادی رو کنار هم گذاشتی گفتم که میتونه قاطی چند تا گل یه کاکتوس جالب باشه

توی این کار آخریه من یه ته مایه خوب نقاشی رو دیدم. چون از روی عکس بوده من دوست داشتم یه جاهاییش رو بیشتر پرداخت کنی و حس قلم مو های ریز و ظریفکاری رو هم بهش بدی. یه کارهایی مثل هاشورهای بی نظم یا فرم دهنده، سایه های رنگی و لکه های درشت هم خوب میبود.

ادامه خوشنقشی داشته باشی
اگر قدم هات رو به عمق برداری انسان بلندتری خواهی شد
یا علی

سلام دوست عزیز

من طرحام رو می ذارم اینجا که همه نظر بدن، اگه نظر کسی برام مهم نبود اصلاً عاقلانه بود که بیام اینجا؟!!! متشکر از آقا رضا که باعث رسیدن رحمت شما (نه زحمت شما) به من شد

اینکه سوژه کارهام اکثراً خودمم واسه اینه که شاید هیچکس راضی نباشه که عکسش با دماغ سوخته، یا بدون سر و یا هر اتفاق نا مجمل دیگه ای امکان داره تو فتومونتاژ اتفاق بیفته تو اینترنت پخش بشه و خیلی ها ببینن و شاید بخندن بهش... و الا خیلی از دور و بری هام هستن که قیافه هاشون جون میده واسه این کار...

در مورد بقیه نظرهاتون هم بگن خیلی خوب و دقیق بودن و از این که رو کارهام فکر کردین و کارشناسی شده! ایده دادین واقعاً ممنون، چشم سعی می کنم در آینده بیشتر رو این مسائل فکر کنم تا کارهام قوی تر بشن

آرزوی موفقیت

جدیدترین ارسال ها

بالا