Macromedia Flash MX vs Swish Max

آقا مصطفي اين كتابي كه ميگي كي آماده ميشه؟ ما هم منتظريم...

در ضمن اين آقا مسيح گل ما واقعا در اين كار ميتونه خيلي كمكت كنه.

bijan_zorro

Member

آقا من اصل نمي خوام خودم قاطي اين بحث کنم.
اما چيزي که باعث شده سويش برنامه جالبي به نظر برسه اينه که شما کارايي رو که تو فلش پدرتون در مياد تا انجام بدين تو سوييش به راحتي فقط با انتخاب يه افکت انجامش ميدين.
اما ساده بودن يه برنامه اصلا دليل قوت اون برنامه نيست
تازه برعکس تجربه ثابت کرده که هرچي برنامه ظاهرا خشک تر باشه و کار کردن با اون سخت تر باشه اون برنامه کارايي بيشتري داره.
مثلا کي ميتونه بگه Corel photopaint از Adobe photoshop بهتره؟ در صورتي که افکتهاي کرل تو نگاه اول خيلي بهتر از فيلترهاي فتوشاپ هستش.
اميدوارم که منظورم رو خوب رسونده باشم.
به هر حال سوييش هم جزو Utilityهاي فلش هستش .

bijan_zorro

Member

در مورد اينم که هي ميگين فايلاي سوييش تو هر ويندوز و اکسپلورري اجرا ميشه بخاطر اينه که براي ورژناي قديمي اکسپورت ميکنه.
تو فلش هم اگه فايل swf رو براي فلش پلير 4 اکسپورت کنين ديگه نياز به نسب فلش پلير ورژن بالاتر ندارين ويندوز XP خودش فلش پلير 5 رو داره.

mostafa2yusofi

New Member
چند ویزگی و مقایسه SWISH & FLASH
1-

قدرت فوق العاده فشرده سازی سویش:
به طور کلی قدرت فشرده سازی سویش به طرز باورنکردنی از فلش سرتره. به طور مثال ما فایلی رو به صورت انیمیشن در فلش میساختیم و حجم فایل 400 کیلوبایت میشد. بعد همون فایل رو وارد سویش میکردیم تا تغییراتی رو روش اعمال کنیم. بعد از اعمال تغییرات که تعدادش هم زیاد بود؛ حجم فایل در انتها شاید تنها 10 کیلوبایت اضافه میشد که این به دلیل قدرت فوق العاده فشرده سازی در سویش بود. همیشه کارهای نهایی ما در سویش آماده میشد تا حجم کمتری داشته باشند.

2- طراحی لذت بخش و رویایی با فلش:
فلش اصولا یک برنامه طراح هست و سویش یک برنامه حاضر و آماده. شما در فلش میتونید انیمیشن های زیبایی ایجاد کنید که درست کردن اون در سویش بعضا بسیار مشکل و یا حتی غیر ممکنه. هرجا ما میخواستیم طراحی را از ابتدا انجام بدیم و از طراحی وکتور استفاده کنیم؛ گزینه اول و آخر برای ما فلش است.

3- افکت های فوق العاده آماده سویش:
"چه کاری با سویش میشه کرد که با فلش نشه؟!" عرض کنم که: خیلی کارها!!! و این یک واقعیته! سویش به دلیل حاضر و آماده بودن افکتهاش قابلیتهایی داره که شما مطمئن باشید برخی از اونها رو حداقل در نسخه های فعلی فلش نمیتونید انجام بدید. چون در سویش از یکسری function حاضر و آماده استفاده شده که هیچ ربطی به خود محیط انیمیشن ساز نداره. شما در سویش اینقدر افکت داری که گاهی سرت گیج میره وقتی به لیستش نگاه میندازی و از اون مهمتر اینکه میتونی با تغییر جزئی توی پارامترهای هر افکت؛ چندین افکت متنوع دیگه تولید کنی (درست مثل بازی کردن با فیلترهای فتوشاپ).

نکته آخر و مهمتر اینکه هم شرکت ماکرومدیا (ماکرومدیا بنویسیم ادوبی بخوانیم!) و هم شرکت سویش هر دو ضعف نرم افزارهاشون رو میدونن. برای همین در نسخه های جدید فلش میبینیم که افکتهای حاضر و آماده ای اضافه شده که کار کاربران رو راه بندازه و این اولین مقابله جدی فلش با سویش هست. قطعا اگر ماکرومدیا از قدرت سویش بیخبر بود این امکان رو به فلش اضافه نمیکرد. و همچنین سویش که داره نرم افزارش رو به سمت طراحی قویتر پیش میبره.

Flashium

Member
مباحث خیلی قدیمی را بالا نیاورید مبحث جدید بزنید بین پست قبلی و پست شما بیش از 6 سال فاصله است. سوئیش و فلش هر دو تغییرات زیادی کردند.

mohammad.sub7

کاربر فعال
اول اینکه همونطور که دوستمون گفت پست 6 ، 7 سال پیش رو بالا آووردی

ضمناً:
PHP:
"چه کاری با سویش میشه کرد که با فلش نشه؟!" عرض کنم که: خیلی کارها!!! و این یک واقعیته!

من به شخصه تا حالا ندیدم کاری رو سوییش بتونه و فلش نتونه.تنها برتری سوییش ساپورت فونت فارسی بود که دیگه با اومدن tlf اون

برتری رو هم از دست داد. نمی خوام به سوییش کارا توهین کنم .اما قبلاً هم گفتم سوییش 1 ابزار خیلی کوچیک مثل ابزارهای دیگه

هست که تو فلش هم میشه ازش استفاده کرد.مثل 1 پلاگین واسه فلش میمونه

واقعیت سوییش و فلش

سلام

من توی نت خیلی کم مطلب میذارم
الان سالیان سال هست که با سوییش کار میکنمو از اولین ورژنش شروع کردمو تا آخرین ورژنش که 4 هست.

اینو بگم که سوییش نرم افزار خوبی هست اما پیرو نرم افزار فلشه.
سوییش قابل قیاس نیست با فلش.

فلش نرم افزار مادر هست.

در اوایل سوییش بسیار ضعیف بود اما توی آخرین ورژن هاش قوی شده اما نه در حد فلش.

از مشکلاتش میشه به دو بخش عمده تبدیل اشکال بهم نامبرد که در ورژن 4 گزینه ای بنام morph اضافه شد.
یعنی فلش shape tween= سوییش morphing

ولی بیشترین ضعف سوییش نصبت به فلش توی برنامه نویسی actionscript هست

در حال حاضر سوییش تا اکشن اسکریپت 2 یعنی as2 بیشتر ساپورت نمیکنه اما فلش الن as3 داره.
as3 دنیای برنامه نویسیو متحول کرد.
و دیگری یه چرخی تو نت بزنی میبینی الگوها و کامپوننت ها و آموزش های فلش بینهایت هست اما برای سوییش بیشترین مرجع خود سایت swishzone هست.این نشان از محبوبیت بسیار بسیار بالای فلش نسبت به سوویش هست.

لطفا اشخاصی که سوییش کار متعصب همچون من هستن خودشونو گول نزنن.فلش مادر نرم افزار تولید فایل swf هست. البته سوییش کار حرفه ای خیلی کم از قابلیت های افکت های متنی سوییش استفاده میکنه.

ببخشید وارد بحث شدم.

اگر درباره سوییش سوالی داشتید که تخصصی بود به ایمیل من [email protected] سوالتونو بفرستید. بتونم جواب میدم.در ضمن من طراح و برنامه نویس مالتی مدیا هستم که صرفا با سوییش کار میکنم.

قالبلیت های فلش:
1- تبدیل اشکال shapetween
2- خواندن فایل های اکسترنال external load file
3- زبان برنامه بنویسی اکشن اسکریپت 3 Action Script3
4- خواندن فایل ویدئویی flv
5- خواندن فایل xml
5- استفاده از اطلاعات کتابخانه ای
6- ارتباط به بانک اطلاعاتی با نرم افزار های واسط
7- ارتباط مستقیم با دیگر نرم افزارهای شرکت ادوب
8- فراخوانی فایل های exe
9- تولید فایل اجرایی exe
10- استفاده از سمبل ها و کتابخانه ها symbol , library
11- داشتن سایت ها و نمونه های مرجع بسیار زیاد
و ...

قالبلیت های سوییش:
1- نرم افزار تحت لیسانس فلش ماکرومدیا (اگر در سوییش کلید about رو بزنید میبینید نوشته macromedia flash enabled)
2- تبدیل اشکال morphing(swishmax4)
3- خواندن فایل های اکسترنال external load file
4- زبان برنامه بنویسی اکشن اسکریپت 2 Action Script3
5- خواندن فایل ویدئویی flv
7- خواندن فایل xml
8- استفاده از اطلاعات کتابخانه ای
9-داشتن افکت های متنی زیاد
10- ارتباط به بانک اطلاعاتی با نرم افزار های واسط
11- فراخوانی فایل های exe
12- تولید فایل اجرایی exe
13- استفاده ازکامپوننتها و سمبل ها و کتابخانه ها symbol , library
14- داشتن سایت ها و نمونه های مرجع بسیار کم
و ...

ebrahimj

New Member
سلام یکی که سویش مکس کامل وارده با این ای دی یا هو تماس بگیره
iphone_bnd
من تدوین گر هستم وتازه اومدم تو کار سویش مکس واسه طراحی تابلوهای led روان
نصب نرم افزار که همه ش انلوک میخواد اصلا نمیتونم خوب نصبش کنم
بعد اگرم نصب بشه زمانی که میخوام خروجی avi ّبگیرم یه مقدار از تصویرم خورده میشه توی فیلمی که خروجی گرفتم
و روی تابلوی led یه مقدار از تصویر نشون داده نمیشه
تو رو خدا هر کی میتونه راهنمایی کنه هر چه زودتر به ای دیم پی ام بده
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا