اینم یه طراحی از من واسه همه عاشقای مجیدآنلاین :sad: البته آپ شد کیفیت و حجمش کم شد !!!
Morteza-MH Member Nov 8, 2009 #1 اینم یه طراحی از من واسه همه عاشقای مجیدآنلاین البته آپ شد کیفیت و حجمش کم شد !!! پیوست ها l0ve_2 copy.jpg 123.8 کیلوبایت · بازدیدها: 43
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Nov 8, 2009 #2 خوبه، ولی طرحت مفهومش رو نمیرسونه، خیلی براش تو براش شده!! موفق باشی.
.:BEHNAM:. Active Member Nov 8, 2009 #3 يکم شلوغ شده و نامفهوم. البته شايد من مفهومش رو نفهميدم. در کل خوب شده دوست من موفق باشيد^ۀ^
yaiiaj کاربر VIP Nov 9, 2009 #4 درود بر تو دوست عزیزم کارت خوبه مرسی اما منم نظر دوستانو دارم یه کم شلوغ شده موفق باشی
No0$HiN Member Nov 9, 2009 #7 طرحت زیبا شده منم با دوستان موافقم، میشه بگی منظورت از لاو در اون جا چی بود ؟
Morteza-MH Member Nov 9, 2009 #8 من این کار روی همین جوری زدم خواستم لاو رو از اون حالت دموده در بیارم و یه چیز نو باشه !!! ممنون از نظراتتون :razz:
من این کار روی همین جوری زدم خواستم لاو رو از اون حالت دموده در بیارم و یه چیز نو باشه !!! ممنون از نظراتتون :razz:
AliReza Bahrami مدیر انجمن Nov 10, 2009 #9 سلام با توضیحی که دادی خوب کار شده ولی همیشه طوی طراحی باید توی رسوندن مفهوم کار زوم کنی ولی در کل سبک کارهات تاریکه(دارک) شخصیت با مسه ای باید داشته باشی یکم روی سبک هات مانور بده از رنگهای روشن هم استفاده کن موفق باشید دوست عسیس
سلام با توضیحی که دادی خوب کار شده ولی همیشه طوی طراحی باید توی رسوندن مفهوم کار زوم کنی ولی در کل سبک کارهات تاریکه(دارک) شخصیت با مسه ای باید داشته باشی یکم روی سبک هات مانور بده از رنگهای روشن هم استفاده کن موفق باشید دوست عسیس