سلامسپهر
من احساس میکنم میخواستی از خوانایی بالاتر بری.
خب پس اگه خیلی خوانا نیست شاید اشکالی نداره.
اما به جز حرکتهای جدید به نظرم میشه روی ریزفرمها هم کار کرد.
طرحی که s برعکس داره
یه حرکت روون داره. خب میتونه نقطه نداشته باشه. میتونه ـهـ هم به این قاعده وارد بشه. میشه روی ارزش خطی و ضخامت کار هم فکر کرد. میتونه این حرکت اصل باشه و یه جوری تزئین بشه یا با شخصیتی خاصی اجرا بشه. مثلا این قوس به قوس قزح میتونه شبیه بشه. خب رنگین کمان هم قوس داره و توی آسمون هست و زینت و مایه امید. پس مثلا یه رنگین کمون حتی با رنگها کمتر و حتی تک رنگ هم به این میاد.
این گردش محدب و مقعر میتونه مثل یه حجم دو رویه یه روبان باشه ....
طرح شمشیری
خب یه جورایی طرح مقابل قبلی هست. نظم وشکستگی هاش یه جور قاطعیت و ناآرامی توی کار داره. مثل قبلی خیلی باریک و ظریف هست و خب کمی ممکنه توی چشمگیری مظلوم واقع بشه. نقطعه ها باز استایل مشابهی دارن اما با هدف تر کار شده. نقطه رو اضافه بر کار نبیبن. نقطه جزو سپهر و ابر جزئی از آسمان هست. اگر تشبیه طرح قبلی به رنگین کمان شایسته باشه تشبیه این طرح به رعد و برق شایسته تره.
از اینکه خوانایی فرع هست من این انتظار رو میتونم بکشم که به یه سمت ثانویه بیشتر هدایت بشه. البته حسن کار خلوتی و سکوتش هست...
طرح بلوکی
خب اگه بخوام یه اسم بذارم شاید باتری و کتاب!... اما نه یه کار با مستطیل مناسب تره. این که یه طرح یه سری مستطیل رو به نمایش بذاره نیاز به یه قابلیت خاص داره تا یه هویت خاص داشته باشه. باید با ریتم و نظم و چیدمان روابط این لکه آشنا رو به چشم ارائه بدیم. اگر در بررسی چنین ترکیبهایی بیننده نظمی که براش جدیده رو پیدا نکنه از تکراری که همیشه ازش فرار میکنه خسته میشه. از یه جهت دیگه باز هم البته بگم تغییر حروف بنا بر وضعیت اطراف کاری هست که عموما خوب انجام میدی و توی این سه کار و کارهای قبلی که یادم میاد همخوانی خوبی توی کل کار وجود داره. پس به نظرم باید این همخوانی رو سعی کنی به نظم های زیباتری بکشونی.
تمرین جالبی بود برای من و تحمل جدیدی خواهد شد برای تو.
موفق باشی

یا حسین