LogoType l SEPEHR

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
3 تا طرح لوگوتایپ با اسم "سپهر".
منتظر نظر دوستان هستم.

- در آخر بگید که از کدوم یکی خوشتون اومد.

پیوست ها

• Sepehr_Logotype_5.jpg
    Sepehr_Logotype_5.jpg
    151.1 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • Sepehr_Logotype_4.jpg
    Sepehr_Logotype_4.jpg
    156.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • Sepehr_Logotype_2.jpg
    Sepehr_Logotype_2.jpg
    153.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48

mahyare

Member
سلام و خسته نباشید

فکر کنم بهتر بود میگفتید که برای کجا طراحیش کردید که بچه ها بهتر بتونن نظر بدن

من که از هر 3 تاش خوشم اومد ولی به نظرم اولی از سمت راست بهتره

سلامسپهر

من احساس میکنم میخواستی از خوانایی بالاتر بری.
خب پس اگه خیلی خوانا نیست شاید اشکالی نداره.
اما به جز حرکتهای جدید به نظرم میشه روی ریزفرمها هم کار کرد.

طرحی که S برعکس داره
یه حرکت روون داره. خب میتونه نقطه نداشته باشه. میتونه ـهـ هم به این قاعده وارد بشه. میشه روی ارزش خطی و ضخامت کار هم فکر کرد. میتونه این حرکت اصل باشه و یه جوری تزئین بشه یا با شخصیتی خاصی اجرا بشه. مثلا این قوس به قوس قزح میتونه شبیه بشه. خب رنگین کمان هم قوس داره و توی آسمون هست و زینت و مایه امید. پس مثلا یه رنگین کمون حتی با رنگها کمتر و حتی تک رنگ هم به این میاد.
این گردش محدب و مقعر میتونه مثل یه حجم دو رویه یه روبان باشه ....

طرح شمشیری
خب یه جورایی طرح مقابل قبلی هست. نظم وشکستگی هاش یه جور قاطعیت و ناآرامی توی کار داره. مثل قبلی خیلی باریک و ظریف هست و خب کمی ممکنه توی چشمگیری مظلوم واقع بشه. نقطعه ها باز استایل مشابهی دارن اما با هدف تر کار شده. نقطه رو اضافه بر کار نبیبن. نقطه جزو سپهر و ابر جزئی از آسمان هست. اگر تشبیه طرح قبلی به رنگین کمان شایسته باشه تشبیه این طرح به رعد و برق شایسته تره.
از اینکه خوانایی فرع هست من این انتظار رو میتونم بکشم که به یه سمت ثانویه بیشتر هدایت بشه. البته حسن کار خلوتی و سکوتش هست...

طرح بلوکی
خب اگه بخوام یه اسم بذارم شاید باتری و کتاب!... اما نه یه کار با مستطیل مناسب تره. این که یه طرح یه سری مستطیل رو به نمایش بذاره نیاز به یه قابلیت خاص داره تا یه هویت خاص داشته باشه. باید با ریتم و نظم و چیدمان روابط این لکه آشنا رو به چشم ارائه بدیم. اگر در بررسی چنین ترکیبهایی بیننده نظمی که براش جدیده رو پیدا نکنه از تکراری که همیشه ازش فرار میکنه خسته میشه. از یه جهت دیگه باز هم البته بگم تغییر حروف بنا بر وضعیت اطراف کاری هست که عموما خوب انجام میدی و توی این سه کار و کارهای قبلی که یادم میاد همخوانی خوبی توی کل کار وجود داره. پس به نظرم باید این همخوانی رو سعی کنی به نظم های زیباتری بکشونی.

تمرین جالبی بود برای من و تحمل جدیدی خواهد شد برای تو.
موفق باشی
:rose:
یا حسین

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام و خسته نباشید

فکر کنم بهتر بود میگفتید که برای کجا طراحیش کردید که بچه ها بهتر بتونن نظر بدن

من که از هر 3 تاش خوشم اومد ولی به نظرم اولی از سمت راست بهتره
سلام.
هرجا که خواستی ازش استفاده کن. وب ، تگ و ....
ممنون از نظرت.
به نظر من اصلا مفهوم سپهر رو نمیرسونه
خیلی پیچیده شده
یعنی چی مفهوم سپهر رو نمیرسونه؟!!
اتفاقا همه میگن ساده ست!

مرسی از نظرت.
سلامسپهر

من احساس میکنم میخواستی از خوانایی بالاتر بری.
خب پس اگه خیلی خوانا نیست شاید اشکالی نداره.
اما به جز حرکتهای جدید به نظرم میشه روی ریزفرمها هم کار کرد.

طرحی که s برعکس داره
یه حرکت روون داره. خب میتونه نقطه نداشته باشه. میتونه ـهـ هم به این قاعده وارد بشه. میشه روی ارزش خطی و ضخامت کار هم فکر کرد. میتونه این حرکت اصل باشه و یه جوری تزئین بشه یا با شخصیتی خاصی اجرا بشه. مثلا این قوس به قوس قزح میتونه شبیه بشه. خب رنگین کمان هم قوس داره و توی آسمون هست و زینت و مایه امید. پس مثلا یه رنگین کمون حتی با رنگها کمتر و حتی تک رنگ هم به این میاد.
این گردش محدب و مقعر میتونه مثل یه حجم دو رویه یه روبان باشه ....

طرح شمشیری
خب یه جورایی طرح مقابل قبلی هست. نظم وشکستگی هاش یه جور قاطعیت و ناآرامی توی کار داره. مثل قبلی خیلی باریک و ظریف هست و خب کمی ممکنه توی چشمگیری مظلوم واقع بشه. نقطعه ها باز استایل مشابهی دارن اما با هدف تر کار شده. نقطه رو اضافه بر کار نبیبن. نقطه جزو سپهر و ابر جزئی از آسمان هست. اگر تشبیه طرح قبلی به رنگین کمان شایسته باشه تشبیه این طرح به رعد و برق شایسته تره.
از اینکه خوانایی فرع هست من این انتظار رو میتونم بکشم که به یه سمت ثانویه بیشتر هدایت بشه. البته حسن کار خلوتی و سکوتش هست...

طرح بلوکی
خب اگه بخوام یه اسم بذارم شاید باتری و کتاب!... اما نه یه کار با مستطیل مناسب تره. این که یه طرح یه سری مستطیل رو به نمایش بذاره نیاز به یه قابلیت خاص داره تا یه هویت خاص داشته باشه. باید با ریتم و نظم و چیدمان روابط این لکه آشنا رو به چشم ارائه بدیم. اگر در بررسی چنین ترکیبهایی بیننده نظمی که براش جدیده رو پیدا نکنه از تکراری که همیشه ازش فرار میکنه خسته میشه. از یه جهت دیگه باز هم البته بگم تغییر حروف بنا بر وضعیت اطراف کاری هست که عموما خوب انجام میدی و توی این سه کار و کارهای قبلی که یادم میاد همخوانی خوبی توی کل کار وجود داره. پس به نظرم باید این همخوانی رو سعی کنی به نظم های زیباتری بکشونی.

تمرین جالبی بود برای من و تحمل جدیدی خواهد شد برای تو.
موفق باشی
:rose:
یا حسین
سلام.
مرسی از اینکه وقت میذاری و نظر میدی.
- کلا کارهای فارسی ام ناخوانا هستن واسه همین از حالت تایپو خارج میشن و حالت خوشنویسی میگیرن. واسه همین بیستر لاتین کار میکنم....
- ناخوانایی + سادگی (حتما با هم باشن) رو دوست دارم.

ممنون.

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
اولی رو بیشتر خوشم اومد از نظر خوانایی هم به دیده من مشکلی نداره تنها مشکل کار نازک بودن هست که باعث می شه همه جا نتونی از این لوگو استفاده کنی

AYANDEHSAZ

Member
سلام

هم ناخوانا هستن و به نظر من زیبا هم نشدن ( البته نظر شخصی هست )

کلا کار های ضخیم قشنگ تر میشن ولی اینا همه نازک هستن .

موفق باشین :rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
جالب شدن ولی زیاد مفهوم رو نمیرسونند
از دوتای آخری بیشتر خوشم اومد
موفق باشی

samvision

Member
افرین...........من خیلی خوشم اومد........کلا از کارهای ساده ولی پیچیده خوشم میاد:green:

Ps.Dude

Well-Known Member
جالب شدن
ولي بنظرم اولي بهتر شده
موفق باشي
ممنون.
جالب و منحصر به فرد شدن مخصوصا اولی ولی خوب یکم هم ناخوانا هستند.
موفق باشی.
ممنون.
والا در مورد ناخوانایی بستگی به دید بیننده داره.
خسته نباشی
اولی رو بیشتر خوشم اومد از نظر خوانایی هم به دیده من مشکلی نداره تنها مشکل کار نازک بودن هست که باعث می شه همه جا نتونی از این لوگو استفاده کنی
مرسی.
ضخامتش رو برای کارهای مختلف تغییر میدم.
مرسی از اینکه نظرت رو گفتی.
سلام

هم ناخوانا هستن و به نظر من زیبا هم نشدن ( البته نظر شخصی هست )

کلا کار های ضخیم قشنگ تر میشن ولی اینا همه نازک هستن .

موفق باشین :rose:
مرسی از لطفت.
بشخصه از وسطی بیشتر خوشم اوومد :rose:
ممنون سعید عزیز.
جالب شدن ولی زیاد مفهوم رو نمیرسونند
از دوتای آخری بیشتر خوشم اومد
موفق باشی
منظور شما از مفهوم چیه؟ پست شماره 3 هم به همین موضوع اشاره کرده.
کلمه ی سپهر (یا هر اسم دیگه) چه مفهومی رو باید نشون بده که من ندادم؟

خواهشا اندکی توضیح بدید در این مورد که من هم متوجه باشم.
ممنون از نظرت.

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
کارتون خوبه .................
اما برای یه امضاء پای یه اثر هنری خوبه خصوصا اولی خوبی گوشه نداره ارتبات خوبی
با بیننده برقرار میکنه .....
در ضمن اگه کسی بدونه که سپهره راحت میخونه بنظر من اول نمی گفتی چی نوشتی تا
ببینی چند درصد متوجه میشن !
البته اینها همه نظر منه .
کار شما خیلی درسته ............................................................:green:
موفق باشی ......

Ps.Dude

Well-Known Member
افرین...........من خیلی خوشم اومد........کلا از کارهای ساده ولی پیچیده خوشم میاد:green:
ممنون دوست عزیز.
سلام
کارتون خوبه .................
اما برای یه امضاء پای یه اثر هنری خوبه خصوصا اولی خوبی گوشه نداره ارتبات خوبی
با بیننده برقرار میکنه .....
در ضمن اگه کسی بدونه که سپهره راحت میخونه بنظر من اول نمی گفتی چی نوشتی تا
ببینی چند درصد متوجه میشن !
البته اینها همه نظر منه .
کار شما خیلی درسته .................................................. ..........:green:
موفق باشی ......
یه ذره باهات موافقم که به درد Sign بیشتر میخوره...
- به افراد زیادی بدون اینکه اسم رو بگم، لوگوتایپ رو نشون دادم تا بدونم میتونن تشخیص بدن یا نه، نتیجه ی کار 90% تونستن تشخیص بدن.

ممنون از نظرت.

جدیدترین ارسال ها

بالا