یه لوگو طراحی کردم، میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Aug 2, 2009 #1 یه لوگو طراحی کردم، میخواستم نظر دوستان رو بدونم. آخرین ویرایش: Aug 3, 2009
crycafe Active Member Aug 3, 2009 #3 اممم ای اف گراف و اون خطوط دورش خوبه ظریفه ولی اون فونت تیتر یکم سنگینه واسش یه فونت هماهنگ تر بزار با ظرافت ای اف گراف بخونه راستی میتونی نقطه ی قبل از com رو سفید بزاری تو ( ی ) com رو هم ادامش بزاری ایجوری دیگه جدا نمیمونه از بقیه ادرس
اممم ای اف گراف و اون خطوط دورش خوبه ظریفه ولی اون فونت تیتر یکم سنگینه واسش یه فونت هماهنگ تر بزار با ظرافت ای اف گراف بخونه راستی میتونی نقطه ی قبل از com رو سفید بزاری تو ( ی ) com رو هم ادامش بزاری ایجوری دیگه جدا نمیمونه از بقیه ادرس
aliReza Well-Known Member Aug 3, 2009 #4 با CryCafe نامی که نظر داد، موافقم! :d فونت تیتر رو عوض کن، یه پیشنهاد که اصلا آدرس رو بردار، فکر کنم بدون آدرس انگلیسی قشنگ تر بشه، یه جورایی آدرسه با لوگو همخوانی نداره علیرضا
با CryCafe نامی که نظر داد، موافقم! :d فونت تیتر رو عوض کن، یه پیشنهاد که اصلا آدرس رو بردار، فکر کنم بدون آدرس انگلیسی قشنگ تر بشه، یه جورایی آدرسه با لوگو همخوانی نداره علیرضا
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Aug 3, 2009 #5 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیباست . فقط به نظرم اگر آدرس انگلیسی رو بردارین زیبا تر میشه . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیباست . فقط به نظرم اگر آدرس انگلیسی رو بردارین زیبا تر میشه . موفق باشید .