Loadvariable

samira2004

New Member
سلام.من با loadvariable مشكل دارم .البته فقط زماني كه فايل متني كه مي خوام استفاده كنم فارسي باشه.يعني اينكه متن به text box منتقل ميشه ولي ديگه scroll براش عمل نميكنه.اگه كسي با فايل text فارسي تو loadvariable كار كرده.لطفا راهنماييم كنه.
قبلا ممنون :wink:

بفرما اينم از اين ولي رو لودينگ اين يكي دقت كن مي بيني كه جور ديگه استفاده شده: نميدونم فارسيشو مي توني بخوني يا نه ولي من كه نتونستم فارسي كه از همين جا كپي كردم اونجا رو بخونم(ويندوزم اينگليسيه) بعد اينكه اين Scroll ش هميشه ثابته و درازاي خودشو هميشه داره و كمتر نميشه بخاطر همين هر نوع متني رو مي توني درون تكست بزاري و داخل اين لود كني:
اينم سورس و همه چيش:
http://bho.port5.com/infotext-preba-8417.zip

موفق باشي

samira2004

New Member
با سلام
اولا ممنون كه كمكم كرديد .اما مشكل منم دقيقا هميني كه شمااشاره كرديد.ببينيد من با وجود اينكه ويندوزم فارسي هستش نمي تونم تو فايل swf فارسي ببينم.يعني يا ؟ ميرنه يا يه سري حروف بي مفهوم.البته مشكلم در مورد scroll حل شد.مي دونيد چيكار بايد بكنم؟

پس اينطور... اين طور كه شما مي گي فكر كنم بر ميگرده به سيستم فلش .. ولي توي فلش 2004 تمام فونتا در خروجي به UTF8 (يونيكد) تبديل ميشن. شما يك كاري كنين ... اين فونت text fiild ديناميكي كه ميزارين و فارسي كنين(منظور فونت فارسي روش تنظيم كنين) بعد سعي كنين در text فايلتونم با همون فونت بنويسين.. اوه راستي توي فلش 2004 يه فايل نمونه هست كه صفحه html رو داخل swf نشون مي ده مثل يه تكست فايل .. شما اون html رو هم عوض كن يعني فارسي بنويس اين و مطمعنما كه ميشه .. ولي باز من ميرم باست از دوستان خارجكي مي پرسم ببينم چي ميشه...

به نام خدا

salam arz shod,man ye rahe dige ro soragh daram,chon
in moshekel khodam boode bekhatere haminam rahesho peida kardam:d , shoma kafie ke dar ghesmate ENCODING etoon gozinehie unicod ro entekhab konid,omidvaram ke dorost beshe,age nashod hatman begoo ta ye nemoone vasat befrestam ta bebini eshkal az chie

movafagho pirooz bashid

pedymx

Member
سلام دوست عزيز
شما با ويرايشكگر متني مثل نوت پد متن رو فارسي مينويسيد و يو تي اف ذخيره ميكنيد . اما در اين كار تنها مشكلي كه براي شما پيش مياد اينه كه حروف شما نميتونه RTL رو ساپورت كنه و كلمات شما به هم ريخته ميشه براي مثال : شما به سلام <«
اينطوري ديده ميشه كه شما براي اين مشكل ه ميتونيد به اين كمپوننت يه سري بزنيد :
http://www.flashcomponents.net/component.cfm?nav=2&id=402

خوش باشيد ...

آُفرين خيلي عالي بود منم تا ديشب به اين نتيجه رسيدم كه يك كامپوننت نياز داره ولي مرسي خيلي خوبه.

به نام خدا

kheili bebakhshid ke mikham kami dar beine asatide mohtarame actionscript mikham beparam vasat,vali bavar befarmaeed ke man bedoone component in karo mikonam,sorry

movafagho pirooz bashid

pedymx

Member
سلام
دوست عزيز .: كامپوننت همون اكشن اسكريپت (نميخام آموزش بدم جسارت نشه) كه با هم كامپايل شده و يك سري تنظيمات و...
حالا شما اگر بتونيد اون اكشن رو خودتون بنويسيد يا.. مسلما ديگه نيازي به از اين قبيل كامپونت ها نداريد .
و اگر بدون اكشن اسكريپت اين كارو ميكنيد ( و مشكل از راست به چپ متن رو نداريد) خيلي خوشحال ميشم كه روش كار شما دوست عزيز رو بدونم
خوش باشيد ...

بله علي آقا كامپوننت ها همون اكشن ها آماده با وجوه گرافيكي هستند كه كاربردشون خيلي بيشتر از اون چيزيه كه شما فكر ميكنيد ولي اگه تونستيد كه اين كار و بدون كامپوننت انجام بديد لطفا نمونه كار رو بزاريد

samira2004

New Member
با تشكر از همه دوستان.واقعا كارتون عالي بود .اگه بازم مشكلي داشتم مزاحمتون ميشم.
بازم ممنون

به نام خدا

آقايون من واقعا ممنونم كه اين اشتباه رو به من ياد آوري كرديد! من كامپوننتي رو كه گفته بوديد داونلود كردم و ديدم ولي خيلي روش كار نكردم . نگاه ميكنم و در صورتي كه به شكل ديگري مي شد انجامش داد حتما نمونشو اينجا مي ذارم

موفق و پيروز باشيد!

حالا ما اين همه خودكشي مي كنيم اين فارسي نشون دادن و از بيرون ببينه من شنيدم شركت فلش در آينده مي خواد به يه اقدام جدي در مورد اين نوع مشكلات و همچنين bug هايي كه در فلش 2004 و كامپوننت هاش وجود داره دست بزنه .. به اميد آينده!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا