loaderInfo

شروع موضوع توسط sdm ‏29 آگوست 2010 در انجمن Action Script 3

  1. sdm

    sdm New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام خدمت همه دوستان
    راستش من از اول تاستون شروع کردم به یادگرفتن as اونم (as(flash mx اون موقع هر چی گشتم جز یه کتاب as درflash mxکتاب درست حسابی برای as2 , as3 تو مشهد گیر نیاوردم :sad:. حس خوندن کتابای خارجی رو هم نداشتم.تا این که با این فروم آشنا شدم و کلی روحیه گرفتم :). خب شروع کردم as3 یادبگیرم.آموزشای بسیار خوبsizanjavad و hadimetal عزیز رو خوندم :rose:. الانم دارم ادامه ی اونا رو از کتابای خارجیگینی ادامه میدم( چون با وجود شما دوستان فعال حسش اومده).امیدوارم دوستان همه اونایی رو که دارن یاد میگیرن کمک کنن تا در آینده ای نه جندان دور ماها هم بتونیم مثل شما به جامعه فلش ایران خدمت کنیم.تقریبا امروز مبحث loader ها رو شروع کردم.مشکلم اینه که بعضی رویداد های این کلاسloaderInfo رو نمی فهمم دقیقا چی کار میکنن مثلinit,httpStatus,progress وopen یه حدسایی زدم ولی نمیدونم درسته یا نه.در ضمن اگه دوست داشتین میتونین سعید صدام کنین.بازم ممنون از همتون.
     
    نوشته شده توسط sdm در ‏29 آگوست 2010
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    بهتون با سمپل جواب می دم ... الان وقت بیشتر ندارم ...
    یکی دو روز صبر کنید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏30 آگوست 2010
    mohsen_r، michealwiper، JavidFlasher و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. sdm

    sdm New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    3
    حتما منتظر می مونم .ممنون که وقت میزارید.
     
    نوشته شده توسط sdm در ‏30 آگوست 2010
  4. JavidFlasher

    JavidFlasher کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    901
    تشکر شده:
    792
    امتیاز دستاورد:
    93
    اتفاقا من هم همينجا مشکل دارم
    پس منتظرتونيم
     
    نوشته شده توسط JavidFlasher در ‏31 آگوست 2010
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    این یه آموزش جامع ساخت لودینگ اصلی فایل و لودینگ یه شی loader در اکشن اسکریپت 3 برای لود یه عکس یا swf هست ...
    همه اینها با استفاده از کلاس loaderInfo انجام می شه ...
    اما loaderInfo چی هست .؟
    loaderInfo یه کلاس از بسته اشیای نمایش یا display هست .
    این کلاس مربوط به اطلاعات میزان دیتا های لود شده و کل دیتا ها و ساختار بایتهای تصاویر و SWF ها می شه ...
    این کلاس قابل نمونه سازی جدید نیست . یعنی شما می تونین متغیری رو از نوع این کلاس داشته باشید ولی نمی تونین با دستور new یه شی جدید از این کلاس بسازین و به اون پاس بدین ...
    پس به چه دردی می خوره که ما یه متغیر از این نوع رو داشته باشیم وقتی نمی تونیم با دستور new بسازیم . خوب می تونیم یه متغیر از این نوع رو بسازیم ولی این بار شی loaderInfo یه شی نمایش رو به اون پاس بدیم تا برای دسترسی به اطلاعات loaderInfo اون ، از این متغیر ساخته شده استفاده کنیم .
    شایان ذکر است که اسم شی loaderInfo در شی loader هست contentLoaderInfo و اسم اون در الباقی اشیای نمایش هست loaderInfo و شی contentLoaderInfo به اطلاعات سطح پایه ای و اصلی لود شدنی شی loaderInfo می پردازه .
    همینطور برای لودینگ stage از شی loaderInfo صحنه استفاده می کنیم و برای این کار یه مثال گذاشتم . اگه قرار باشه که ما برای یه فایلی که از documentClass استفاده می کنه لودینگ بنویسیم ، تا stage اون ساخته نشه ، کانسترکتور اون ساخته نمی شه .و بعد از ساخته شدن کانسترکتور اون ، دیگه همه چیز اون لود می شه و اگه برای شی stage اون از loaderInfo صحنه استفاده کنین ، فقط لود شدن اطلاعات 100 در صد اطلاعات رو نشون می ده و این یعنی اینکه برای گذاشتن لودینگ واسه یه سورسی که از documentClass استفاده کرده باید اونو در یه swf دیگه لود کنیم .تمامی توضیحات در سمپل هایی که گذاشتم هست ...
    موفق باشید ...
    بای...
    هادی عباسی
    HadiMetal
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏2 سپتامبر 2010
    ilman، amjad164، porang76 و 19 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید