load و جستوجو در 800 فایل

scmorfi

New Member
باسلام
من دارم یک فایل فلش درست کنم و 800 تا فایل بیرون از فلش رو توش load کنم
2 تا مشکل که دارم اینه که این 800 تا فایل فرم به فرم آیا توی فلش قرار بدم یا از خارج load کنم
حالا اگه بخوایم داخل این 800 فایل هم جستوجو داشته باشیم به نظر شما این برنامه با فلش قابل پیاده سازی هست یا خیر؟
اگه هست یه راهنمایی میشه بهم بکنید

aliamel

کاربر فعال
سلام
فایل ها رو از بیرون لود کنید و جهت انجام جستجو یک فایل xml یا متنی حاوی نام و مشخصات فایل هایی که قراره لود بشن رو داخلش درج کنید.
سپس فایل متنی رو لود کنید و اولویت بندی لود سایر فایل ها رو مشخص کنید.

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
همون طور که aliamel عزیز گفتند بهترین کار این هست که فایل ها رو بیرون قرار بدید که فایل اصلی سنگین نشه و بتونید راحت تر مدیریتش کنید.
اما مساله مهم این هست که این 800 تا فایل محتواشون چی هست ؟
فیلم ؟ عکس، متن یا ؟
و جستجو رو روی چه چیزی می خواهید اعمال کنید ؟ مثلا عنوان یا لیستی از کلمات کلیدی ؟ یا خود متن تکست موجود در هر فایل ؟

موفق باشید و سربلند
محسن

++Hadi++

Active Member
قطعا بهتره از بیرون لود شه...اگه فقط بودن یه عبارت تو این 800 فایل مهمه ،هر بار یکی رو لود می کنید و سرچ رو توش انجام می دین و اگه نباشه که آنلود می شه و اگه باشه ،به محض اینکه به اولین عبارت مورد نظر با استفاده از دستور indexOf رسیدید ،ایندکس یا آی دی اون فایل رو تو یه آرایه از نوع وکتور نگه می دارید و اونو آنلود می کنید.در نهایت لیستی از کل فایل هایی که اون عبارت توشون هست دارید.نهایتا هر وقت لازم شد ،دکمه دیگه ای خواهد بود که با زدن اون ،تمام فایل های لیست شده که اون عبارت توشون بود ،لود می شن و وارد جزئیات خواهیم شد....

جدیدترین ارسال ها

بالا