Little Hero

Seyed3D

Member
سلام دوستان من
چند وقت پیش تصمیم گرفتم کارم رو با زی براش شروع کنم و اولین ایده ای هم که به ذهنم رسید یه پسر بچه ای که توی بارون وایساده و یه عروسک دستش و به یه جایی اشاره میکنه .
تا الان لطفا نظرات و پیشنهاداتتون روی مرحله جاری ( اسکالپت) بفرمایید تا کارم رو بهتر کنم.

پیوست ها

• WIP (1).jpg
    WIP (1).jpg
    122.3 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • WIP (2).jpg
    WIP (2).jpg
    277.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • WIP (3).JPG
    WIP (3).JPG
    265.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • WIP (4).JPG
    WIP (4).JPG
    256.5 کیلوبایت · بازدیدها: 20

CG-Student

Member
سلام
کارت درسته !!
رو اسکالپت که حرفی نیست .
برای ادامه من یه پیشنهاداتی دارم ولی خوب باید بگی چه ژانری میخوای کار کنی
یه خورده قیافش به جادوگری می خوره و البته میشه یه بچه فقیر هم ازش درآورد یا . . .

Seyed3D

Member
والا داستانی از اینکار تو ذهنمه اینکه این بچه ها توی دهی زندگی میکرده و دزدا توی یه شبی اومدند کل اون ده رو به اتیش کشیدند و مردمش رو کشتند و فقط این زنده مونده الانم با زخمی که روی سینش هست توی بارون اومده وسط خیابون وایساده و میخواد یکی کمکش کنه . البته من اول پوز کاراکتر رو ردم بعد براش این داستان رو ساختم :d
اگر دوستان ایده بهتری دارند با گوش جان میشنوم :d

Gryphon

Member
من همیشه دلم میخواسته یه بچه رو کنار یه هیولا درست کنم! ولی در این مورد چیزی به ذهن پوسیده ام نمیرسه!در مورد مدلینگ هم خب رو پاها میشه بهتر کار کرد بعد این بچهه از نظر مکانی و زمانی متعلق به چه مکان و زمانی هست؟ میدونی یه لحظه فکر کردم ماله ایران بعد هرچی فکر کردم یادم نیومد تو روستای ما کسی اهل شورت و شلوارک باشه!! (بچه دهاتی ها اهل این قرتی بازیا نیستن :) ) کلا منظورم اینکه مشخص کردن زمان و مکان باعث میشه آدم خوب و منطقی اجزای صحنه رو انتخاب کنه.موفق باشی سید(پسر عمو!)

CG-Student

Member
آقا مخ منو باز کردی . . .
خوب اگه قصه اینجوری شروع میشه که به نظر از شب شروع کنی بهتره و یه چوب یه پسرک سرشو آتیش زده برای دیدن راه و پس از ورود به شهر آتیشو خاموش می کنه . نوع لباسی که به کارکتر دادی بیشتر منو به یاد قرون وسطا میندازه . فرضا یه شهر قدیمی اروپایی با سنگ فرش های مربعی کوچیک و جاده های سنگ فرش حدودا 300 قبل از میلاد مسیح . برا اینکه با اون موقع بهتر ارتباط برقرار کنی بازی Rome total war نصب کن مردم داخل قلعه هارو بررسی کن . من هرچی سرچ کردم چیز خوبی دستم نیومد فقط عکس جنگجوهارو نشون میداد

Seyed3D

Member
وای خدایمن عجب ایده های خفنی ..
من از صحبت های دوستم گریفون یه ایده گرفتم .نظرتون چیه نصف کاراکتر ادم باشه و نصف دیگش یه موجود شیطانی و هیولا گون اتفاقا به این محیطی هم که سی جی استیودنت گفتن نزدیک تر هم هست .اسکالپت هیولا میتونه یه تمرین خیلی خوبی هم برام باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا