با سلام خدمت عزیز ترین دوستانم
اول از همه از دوست قدیمم علی در cgtalk تشکر میکنم که باز مثل سابق شرمندم کرد.
احسان جان ممنونم
ولی نکته ای که هست اینه که این کار اصلا و ابدا جزء دسته کارهای معماری نیست چون هیچ کدوم از المانهای اون رو که شامل نشان دادن مغیاس ÷ارتیشن ها فضا ها وکلیات و... هست رو نداره این صرفا یک کاره تصویر سازیه و جهت نشان دادن مدلسازی متریال رندر و... ساخته شده البته من خودم لذت بردم وقتی دیدم که دوستان روی مسائله تکنیکی کار اینقدر حساسند و دقیق ولی از چیزی که ناراحت شدم این بود که کسی به بخش artistic کار توجهی نکرد و حداقل اگر توجه کرد نظری نداد
در این کار یک مسئله وجود داره که البته به وفور و خیلی خیلی بیشتر در کار ها مشاهده میشه اونم ایراد در کادر بندی کاره در این عکس یک سری از اشیاء توسط کادر بریده شدن که این جزوء قسمتهای هست که بیننده رو به طور ناخوداگاه اذیت میکنه
چیزی که من مخصوصا در کارهای سه بعدی ایران دیدم غرق شدن در مسائل تکنیکی بوده در صورتی که هر کدوم از دوستان که امسال در جشنواره ÷ویانمایی شرکت کردند شاهد این بودن که تنها کار هایی جایزه گرفتند که هم مفهمی تر بودند و هم artistic تر البته این مغوله نه تنها در ÷ویانمایی بلکه در کارهای تک فریم در سایت هایی مثل cgtalk هماینطوره کار اقای ایلا سلیمانی یا اقای عادل عدیلی که در اونجا جایزه گرفتند هم از نضر هنری وهم از نضر مفهومی و بصری و در نهایت از نضر تکنیکی شاخص بودند
امید است که در این ضمینه هم همچون بحث تکنیکی جهش های شگرف حاصل شود
با ارزوی سالی خوب
ارشاد