سلام .
منم لایت ویو کار میکنم .
درباره لایت ویو باید بگم که این برنامه توسط آلن هاستینگز (Layout) و استوارت فرگیسون (modeler) ساخته شده و این دو برنامه توسط برنامه دیگری به نام (HUB) به هم متصل میشوند .
و جدا بودن نرم افزار modeler از layout باعث مرتب شدن آن شده .
چون ابزار های مدلینگ در تمام نرم افزار ها بسیار گسترده اند و جای زیادی را اشغال میکنند . مخصوصا اگر در پروسه نورپردازی و رندر باشید ، هیچ دلیلی نداره که ابزار های گسترده مدلینگ فضای نرم افزار را شلوغ کنند .
درباره گستردگی ایزار های مدلینگ باید گفته که مثلا در نرم افزار مایا موژول های : surfaces و mesh و دفرمر ها در animation همه ابزار های مدلینگ هستند در حالی که بخش های دیگر به سختی یک ماژول دارند .
شاید بعضی از دوستان نگران مرتبط کردن این دو برنامه با هم در لایت ویو توسط HUB باشند و در پاسخ یه آن دسته از دوستان باید گفت این دو برنامه فرا تر از چیزی که شما فکر میکنید با هم مرتبط اند و هیچ مشکلی کسی با آن تا حالا نداشته .
درباره رابط کاربری نباید فراموش کرد که این نرم افزار های گران قیمت برای بازی و سرگرمی نیستند و استفاده ی حرفه ای دارند .
به دوستانی که با رابط کاربری لایت ویو موافق نیستند پیشنهاد میکنم از modo استفاده کنند زیرا تماما عین لایت ویو است .
حتی بعضی از کاربر های حرفه ای لایت ویو مثل daniel ablan الان با این دو نرم افزار به راحتی کار میکنند .
به عقیده من تمام کاربران لایت ویو براحتی با مودو کار میکنند .
تنها نکته ای که مودو را از لایت ویو متمایز میکند موتور رندرینگ و سیستم رندرینگ مودو است . البته فراموش نکنید که مودو با شعار modern 3d application وارد بازار شد ودر مدت کوتاهی به تمام امکانات مجهز شد که این تمام امکانات کاملا شبیه لایت ویو هستند .
لایت ویو یکی از پرکاربرد ترین برنامه هاست . وکارگردان افسانه ای استیون اسپیلبرگ (Steven Spilberg) از آن در تولیدات خود استفاده میکند .
در حال حاضر سریال walking dead با لایت ویو ساخته میشود .
لیست فیلم های سینمایی ، سریال ها و ... که با این برنامه ساخته شده اند :
فیلم های سینمایی: نظیر : آواتار، هری پاتر و زندانی آزکابان، گارفیلد, مرد عنکبوتی، راز داوینچی, الیور توئیست, مرد آهنی, تایتانیک, جنگ ستارگان, مرد آهنی, شگفت انگیزان, پارک ژوراسیک و ....
سریال های تلویزیونی : فرار از زندان، لاست , 24 و ....
و شماری از بازی های کامپیوتری و تبلیغات های شرکت های مهم تجاری نظیر بنز, تویوتا, سامسونگ, هیوندا, سونی و...
برای اطلاعات بیشتر به این دو لینک سر بزنید .
http://en.wikipedia.org/wiki/LightWave_3D
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%88%DB%8C%D9%88_%D8%AA%DB%8C%D8%B1%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%DB%8C