lightwave3d

hami3d

New Member
salam man taze sabtnam kardam man ba lightwave3d kar mikonam ghablan ba max va maya kar mikardam vali alan faghat ba lightwave kar mikonam va be hich gheimati ba barname digee avaz nemikonam in barname aliye dost daram ba kasaye ke ba in barname ya houdini kar mikonand bishtar ashna besham va betonam etelaeat khobi begiram va bedam mersi.

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوست عزیز. من تا حالا چند بار lightwave3d رو نصب کردم اما هنوز هیچ بار فرصت نشده باهاش کار کنم و تا اونجایی که من می دونم از اولین نرم افزارهای انیمیشن سه بعدی هست. قدرتش زیاده اما خیلی ناشناخته و کم کاربرد شده امروزه. خوشحال می شم در موردش یه توضیح کامل بدی و قدرت هاش رو بگی. راستی من یه هودینی کار هستم و منم مثل تو هودینی رو با هیچ نرم افزار دیگه ای عوض نمی کنم و اگه زمینه کاریت به جز مدلسازی هست بهت توصیه می کنم با اون کار کنی که خیلی معرکه است. در مورد اطلاعاتم من در مورد هودینی خیلی اطلاعات خوبی دارم و خوشحال می شم در اختیار دیگران قرار بدم.

آخرین ویرایش:

hami3d

New Member
salam bale harfet doroste vali faghat dakhel iran nashenakhtas vali dar hoolywood jozve narm afzarhaye avale va kheili karboord dare va avalin narmafzare 3d donyast va ghodrate khase khodesho dare masalan sherkathaye digital-domain va zoicStudio va kheili az sherkatha be tor mostaghim ya gheyre mostaghim ba lightwave kar mikonand nemidonam ba Modo kar kardi ya na vali kamelan mesl lightwave sakhte shode hata kilidhaye miyanbaresh ham mesl lightwave man ba kheili narmafzarhaye 3d kar kardam vali ba lightwave nesf on zamano mibare ta be natige delkhahet beresi va ba keifeyate kheili balatar dar hameye zamineha emkanati ke alan dakhel Maya va digar barnameha hast kheili vaght pish dakhel lightwave boode age soual dashti albate man houdini va xsi ham kheili ghabol daram mamnon misham age betoni mano dar houdini yari koni age khasti ba LightWave kar koni mitonam komaket konam ke asheghesh beshi...

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در مورد مودو می دونم. آخه گفته شده یه سری از برنامه نویسهای لایت ویو وقتی از لایت ویو بیرون رفتن رفتن و مودو رو ساختن. در مورد استفاده از لایت ویو هم من زیاد نشنیدم. توی ایران که اصلا کسی باهاش کار نمی کنه و توی هالیوود هم من فقط چند مورد دیدم از اون استفاده کردن. دیجیتال دمین هم من می دونم که نرم افزار اصلی ای که ازش استفاده می کنن هودینیه. در مورد لایت ویو من زیاد چیزی ازش نمی دونم و همه ی چیزی که ازش می دونم رو از اینجا یاد گرفتم:
http://www.tdt3d.be/articles_viewer.php?art_id=99
من علاقه ی اصلیم VFX هست و واسه همین با هودینی کار می کنم چون تو این زمینه واقعا محشره و خیلی خیلی کامل و توپه. اگه مشکلی داشتی توی هودینی بگو من اگه تونستم راهنمایی و کمکت می کنم. راستی همون طور که گفتم اگه یتونی یه توضیح کلی در مورد لایت ویو و قدرتهاش بگی خیلی خوبه. راستی این Hypervoxel که می گن چی هست که اینقد ازش تعریف شده. در مورد این که بخوام با لایت ویو هم کار کنم فکر نکنم بتونم. ولی حتما اینطوری که شما تعریف کردی حتما یه امتحانی می کنمش و لی از نظر اینترفیس که خیلی ضیفه و زشته، تازه هستش هم که قدیمیه وولی اگه قدرت بالایی داشته باشه اینها مانع استفاده از اون نمی شه.

hami3d

New Member
kolan har sherkati ba ye narmafzar kar nemikone va baraye har ghesmati va kari ba yek barname kar mikonand va nemishe goft ke ba ye narmafzar kar mikonand vali man ye ketab daram ke sherkathaye ke ba lightwave kar mikonand ra neveshte age rezome kari lightwave ham dakhel sitesh bebini motovajeh mishi ke cheghadr ghodrat dare..vali darmored hypervoxel ke soual kardi ghesmati az lightwave ast ke baraye particles sakhte shode ba in ghesmat harchi ke to bekhai mitoni dorost koni to zamane kheili kheili kam va ba behtarin keifeyat ke hame tosh mimonand man houdini ra kheili dost daram be gheir az modelingesh bahash kar konam albate man meghdari ba fluid.particle houdini kar kardam va kheili ghaviye age betoni dakhel bones va ik houdini komakam koni kheili ali mishe be sorat tasviri ke bashe dakhel saite kheili behtar mishe man ham in karo ghasd daram ke bekonam ke hame behtar ba lightwave ashna beshan.

Sherlock_Holmes

Active Member
دوست عزیز ورودتون رو به بخش سه بعدی تبریک میگم..
اگر نمونه کاری دارید که با lightwave کار کرده باشید حتما توی گالری بذارید تا بچه ها هم ببینند و لطفا فارسی تایپ کنید...

Joshaghani

New Member
سلام .
منم لایت ویو کار میکنم .
درباره لایت ویو باید بگم که این برنامه توسط آلن هاستینگز (Layout) و استوارت فرگیسون (modeler) ساخته شده و این دو برنامه توسط برنامه دیگری به نام (HUB) به هم متصل میشوند .
و جدا بودن نرم افزار modeler از layout باعث مرتب شدن آن شده .
چون ابزار های مدلینگ در تمام نرم افزار ها بسیار گسترده اند و جای زیادی را اشغال میکنند . مخصوصا اگر در پروسه نورپردازی و رندر باشید ، هیچ دلیلی نداره که ابزار های گسترده مدلینگ فضای نرم افزار را شلوغ کنند .
درباره گستردگی ایزار های مدلینگ باید گفته که مثلا در نرم افزار مایا موژول های : surfaces و mesh و دفرمر ها در animation همه ابزار های مدلینگ هستند در حالی که بخش های دیگر به سختی یک ماژول دارند .
شاید بعضی از دوستان نگران مرتبط کردن این دو برنامه با هم در لایت ویو توسط HUB باشند و در پاسخ یه آن دسته از دوستان باید گفت این دو برنامه فرا تر از چیزی که شما فکر میکنید با هم مرتبط اند و هیچ مشکلی کسی با آن تا حالا نداشته .
درباره رابط کاربری نباید فراموش کرد که این نرم افزار های گران قیمت برای بازی و سرگرمی نیستند و استفاده ی حرفه ای دارند .
به دوستانی که با رابط کاربری لایت ویو موافق نیستند پیشنهاد میکنم از modo استفاده کنند زیرا تماما عین لایت ویو است .
حتی بعضی از کاربر های حرفه ای لایت ویو مثل daniel ablan الان با این دو نرم افزار به راحتی کار میکنند .
به عقیده من تمام کاربران لایت ویو براحتی با مودو کار میکنند .
تنها نکته ای که مودو را از لایت ویو متمایز میکند موتور رندرینگ و سیستم رندرینگ مودو است . البته فراموش نکنید که مودو با شعار modern 3d application وارد بازار شد ودر مدت کوتاهی به تمام امکانات مجهز شد که این تمام امکانات کاملا شبیه لایت ویو هستند .
لایت ویو یکی از پرکاربرد ترین برنامه هاست . وکارگردان افسانه ای استیون اسپیلبرگ (Steven Spilberg) از آن در تولیدات خود استفاده میکند .
در حال حاضر سریال walking dead با لایت ویو ساخته میشود .

لیست فیلم های سینمایی ، سریال ها و ... که با این برنامه ساخته شده اند :
فیلم های سینمایی: نظیر : آواتار، هری پاتر و زندانی آزکابان، گارفیلد, مرد عنکبوتی، راز داوینچی, الیور توئیست, مرد آهنی, تایتانیک, جنگ ستارگان, مرد آهنی, شگفت انگیزان, پارک ژوراسیک و ....
سریال های تلویزیونی : فرار از زندان، لاست , 24 و ....
و شماری از بازی های کامپیوتری و تبلیغات های شرکت های مهم تجاری نظیر بنز, تویوتا, سامسونگ, هیوندا, سونی و...

برای اطلاعات بیشتر به این دو لینک سر بزنید .
http://en.wikipedia.org/wiki/LightWave_3D

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%88%DB%8C%D9%88_%D8%AA%DB%8C%D8%B1%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%DB%8C

جدیدترین ارسال ها

بالا