خوبه فقط یکم توی ریزه کاری هنوز کار داره
به نظرم اون فریم زیر رو بردار و تلفن و آدرس رو اونجا قرار بده همچنین اون طرح کناره های کارت اضافی هست
لوگو رو زیر چنگال استفاده کنید بهتره یکم بزرگترش کنید و بیاریدش پایین الان چیدمان المان هاتون از لحاض بصری خیلی خوب نیست
ولی کلیت کار خوبه، همچنین این که از رنگ قرمز توی این کار استفاده نکردید که خیلی هم تکراری شده نکته مثبت کار هست
موفقیتـ![]()
منظورم از لوگو نوشته فلافل لبنانی بود، اونو بیارید پایین و چنگال رو بالای اون قرار بدید به نظر من بهترهتشکر دوست من خوب اون لوگوش نیست یه نماد بود خشوم اومد گذاشتمش
اما در خصوص کادر راهی جز این نیود چون طیف رنگی زمینم طوری بود که نمیشد بدون کادر باش متن داخلش با هر رنگی که زدم گم میشد استورک باید میدادم که زیبا نبود
تشکر مصطفی جان به هر حال تجربه شما بیشتر و ممنون از حضورت و ایراداات رو حتما مطابقت میدممنظورم از لوگو نوشته فلافل لبنانی بود، اونو بیارید پایین و چنگال رو بالای اون قرار بدید به نظر من بهتره
درمورد کارد هم منظورم کادر دور متون نبود اون خوبه، فقط قرار گیریش به نظرم بهتر بود که میومید پایین تر و اون طرح قهوه ای پایین که قرینه بالا هست رو بردارید
یک مورد دیگه برخلاف نظر دوستان که میگن از رنگ قرمز نارنجی استفاده کنید، بله درسته این یک ترکیب شناخته شده هست و از لحاظ روانشناسی برای رستوران ها و فست فود ها مناسب هست، ولی این دلیل نمیشه که ما خلاقیت رو کنار بذاریمو همه فقط همین ترکیب رو کار کنیم، به نظرم این ترکیب برای فلافل لبنانی که یک تم عربی هم داره خیلی مناسب هست
موفقیتـ
جالب شده
فقط به نظر من یکم زیادی شلوغ شده شاید به خاطر پترن هست
حس اولی هم که گرفتم بدون خوندن متن و ... یه حس شکلاتی بود چیزی شبیه شیرینی فروشی
ترکیب رنگت میتونست بهتر بشه!
اما کلیت کار خوب شده خسته نباشید
راستی چرا سوسیس به چنگال زدی ؟ یه فلافل میزدی لااقل :دی
موفق باشید![]()