LAN cable needed!

black-die

Active Member
دوستاني كه سيستم لن دارن ميتونن راهنمايي كنن كه من چجوري و با چقدر هزينه (‌در تهران )
ميتونم يه اينترنت با سرعت بالا داشته باشم؟ ( براي دانلود فيلم )

ممنون

SA_EB

Member
سلام:
لن چه ربطه به دانلود فیلم داره
اون جدا اون یکی هم جدا
اگه اینترنت پر سرعت می خوای در خواست خطوط ADSL بکن تا یک خط برات بکشن
(حقیر)

SA_EB

Member
سلام:
من نمودونم چه طوري با لن فيلم دانلود مي كنم.لطفا توجه كنيد:
1) شما اگه بخواهيد به اينترنت وصل بشين بايد با مودوم وصل بشين . حالا ADSL پرسرعت ترین مودم که در ایران به بهره بربداری رسیده پس ربطی به لن نداره
اگه بخواهید به مودم 56 وصل بشین حد اکثر می تونید با 0.0546875مگا بیت در ثانیه دانلود کنید در صورتی که با ADSL حد اکثر 8 مکابیت بر ثانیه یعنی146.28571428571428571428571428571 برابر .جالبه نه ...!
حالا لن این وسط چه کاره ای من نمودم..!
مگر بخواهید رایانه خود را به ISP پرسرعت ماهواره ای ببرید و به شبکه اونا وصل بشین و دانلود فیلم کنید
یا ماهواره شخصی داشته باشید که باز به لن ربطی نداره..
(حقیر)

MrMohi

Active Member
درسته بلک دای عزیز ... لن یعنی شبکه محلی ... این ربطی به دانلود فیلم از اینترنت نداره ... با لن میان چند تا کامپیوتر که به هم نزدیک هستند رو با هم شبکه میکنن و از قطعات مختلف و مزایای همدیگه استفاده میکنن ...حالا ممکنه یکی از این کامپیوتر ها خدمات اینترنت بده... بقیه کامپیوتر هایی که به اون کامپیوتر شبکه هستند میتونن اون اینترنت رو بین خودشون تقسیم کنن و همه اینترنت داشته باشن ... تا اینجا شد تعریف شبکه لن به ساده ترین شکل ممکن ... اون چیزی که شما میخوای یک دسترسی پر سرعت اینترنتی هست که مناسب برای دانلود فیلم یا بازی یه هر فایل حجیم اینترنتی باشه... برای این کار معمولا از آ دی اس ال یا ای دی اس ال استفاده میکنند که در حال حاضر تو ایران ای دی اس ال خیلی به صرفه تره ...

جدیدترین ارسال ها

بالا