l a n d s c a p e

hmv-ray

Member
سلام اگه طراحی ویلامو دیده باشید اینم طراحی محوطشه که دیروز تموم شد مدلسازیش با مکسه
رندرشم با v-ray
خوشحال میشم نظراتتونو راجع به رندر و همچنین طراحیش بدونم
ممنونم:rose::cool:

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 131
آخرین ویرایش:

Alireza MH

Member
سلام

جالب شده، آب فواره ها رو با پارتیکل فلو درست کردی یا خودت مدل کردی؟

*farshid*

کاربر VIP
سلام جناب میس وندروهه ... کارت به عنوان یه کار عجله ای و سرپایی عالییی شده.
فضای سبزتو خوب کار کردی... ولی مدلینگ و تکسچرینگت خیلی کم دیتایل شده... آبشاری هم که ساختی خیلی بامزه شده :wink: فقط حس سقوط آب رو القا نمیکنه اگه در راستای قایم یکم تکسچر bump رو درازتر بکنی و بکشی بهتر می شه.:rose:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ناراحت نشي ولي خيلي چرته
لطفا در ارسال پست های خود قوانین را در نظر بگیرید.

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

با تشکر
مجید

Mandana

Active Member
دوست عزیزم کسی نگفت تعریف کنید یا انتقاد نکنید
اما اگر انتقاد می کنید انتقاد درست بکنید! و نکات ضعف و قوت کار رو بیان کنید نه اینکه بگید خوبه یا بده...کارها برای این نظرخواهی میشه که پیشرفتی صورت بگیره اگر نه هر تاپیکی رو می بستیم و یک نظر سنجی بالاش می زدیم با گزینه های خوبه و بده :دی
لطفن از ارسال پستهای بی محتوا خودداری کنید چون می دونم شما هم مثل همه ما با هدف پیشرفت عضو شدین
پیشاپیش از همکاریتون تشکر می کنم و موفق بباشین:rose:

behrad_mouse

Well-Known Member
ایول عجله ای بوده ولی خوب شده
یه کمی اون آبه که به صورت آبشاری میاد تو چشم میزنه مثل یه ورقه فلزی شده فکر کنم رفلکتش زیاده
یکی هم اون گیاه ها که فکر کنم به خاطر سریع تر انجام شده RPC شون رو ساختی ولی در کل با مزه شده
کار مشتری پسندیه چون آبجکت ها و متریال ها تقریبا قابل درک هستند :rose:

hadi_nn

Member
درسته عجله ای بوده
اما یکی دو تا پیشنهاد
اگه حال وقت گذاشتن رو داری به نظرم چمن رو با vray scatter اجرا کنی خیلی قشنگ میشه
این سکوهای استوانه ای وسط به نظر میاد uvw map رو بهشون box دادی در صورتی که باید از cylindrical استفاده کنی
گل های دور همین سکوها هم خیلی غیر طبیعی شدن فکر کنم اگه عوض کنی بهتر باشه
نور هم به نظر من ! یه خورده شدیده !
البته اینا همه نظر من بود D:

hmv-ray

Member
سلام خیلی قشنگه
چمن محوطه را با چطوری ساختی[
ممنونم چمن رو با vray dissplacement ساختم.
لازمه که به مدلت modify مورد نظرو بدی اونوقت به none عکس سیاه سفید map رو بدی و مقدارشم تو
amount مشخص کنی.

hmv-ray

Member
ایول عجله ای بوده ولی خوب شده
یه کمی اون آبه که به صورت آبشاری میاد تو چشم میزنه مثل یه ورقه فلزی شده فکر کنم رفلکتش زیاده
یکی هم اون گیاه ها که فکر کنم به خاطر سریع تر انجام شده RPC شون رو ساختی ولی در کل با مزه شده
کار مشتری پسندیه چون آبجکت ها و متریال ها تقریبا قابل درک هستند :rose:

مرسی بهراد
آره گیاه ها rpc هستن طبیعی نشدن .
در مورد آب هم درست میگی رفلش زیاد شده

hmv-ray

Member
درسته عجله ای بوده
اما یکی دو تا پیشنهاد
اگه حال وقت گذاشتن رو داری به نظرم چمن رو با vray scatter اجرا کنی خیلی قشنگ میشه
این سکوهای استوانه ای وسط به نظر میاد uvw map رو بهشون box دادی در صورتی که باید از cylindrical استفاده کنی
گل های دور همین سکوها هم خیلی غیر طبیعی شدن فکر کنم اگه عوض کنی بهتر باشه
نور هم به نظر من ! یه خورده شدیده !
البته اینا همه نظر من بود D:

چمنش به نظرم بد نشده ولی اگه میتونی لینک دانلود این پلاگین vray scutter رو بذار
خیلی تعریفشو شنیدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا