بی بی کد Kitchen-

23MAH

New Member
خوشحال میشم نظرات و ایرادات کار رو بگین.

کل صحنه مدلینگ شده به جز ابجکت های فر - یخچال ... کار در 3روز مدلینگ شده ولی به صورت نیمه وقت زمان رندر حدود 3 ساعت طول کشید . نرم افزار مورد استفاده تری دی مکس 2010 . وی ری 2

پیوست ها

• Kitechen- Celassic-PH.jpg
    Kitechen- Celassic-PH.jpg
    301.5 کیلوبایت · بازدیدها: 87
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
قشنگه
ولی به نظرم دیوارش و سنگ روی کابینت ها به فضا نمیاد

ویرایش

یادم رفت بگم چوبش خیلی عالیه نور پردازیش هم که عالی تر

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
خیر مقدم میگم.
کار خوبی شده نکات قوت خوبی داره کارت
اما نکات ضعفی هم داره که چندتاشونو میگم.
1.سنگ روی اپن بعضی جاها خیلی نازک هستش
2.تکسچر کف خوب نیست
3.بدنه کاغذ دیواری دیده میشه ایا کاغذ دیواری هستش؟
4.قرنیز نداره دیوار
5.نور بیرون کابینت دم پنجره رو اوربرایت کرده
6.تصویر بیرون اصلا مچ نشده با کارت
7.سرامیک کف برجستگیش خوب حس نمیشه
8.سنگ اوپن uvw درستی نداره
9.متریال سینک دم پنجره خوب نشده
10.uvw کابینت ها یکی نیست و بافتها ریز و درشت شدن
11. متریال گاز و فر هم خوب نیست فکر کنم بهش متریال ندادی!
12.متریال دستگیره ها هم میتونست کمی براق تر باشه
بازم بابت کار خوبت بهت تبریک میگم
منتظر کارای بعدیتون هستم.
موفق باشین:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
من با مکس مخالفم. تو کار های داخلی که بچه ها میزارن واقعا این قشنگ شده. فقط اون فر هستش تو میز وسطی جاسازی شده؟!
سقف که خیلی قشنگه. واقعا خوشم اومد از این کار. ایده قشنگی بود

23MAH

New Member
ممنون از همه دوستان. با نظرتون در مورد uvwmap موافقم. بله فراموش کردم رو متریال فر. سینک و دستگیره زیاد کار نکردم. بله کاغذ دیواری هست. بازم خوشحال شدم بابت گفتن ایرادات کار (بسیار ریز و نکته به نکته)

سلام دوست عزیز

نمیدونم کار ارائه شده به عنوان کار اولتون هست یا نه اما جدای ایرادات گفته شده توسط دوست خوبم max vray کار خوش پرداختیه که اگه دوستان نقطه ضعف هارو عنوان میکنن دلیل بر بی کیفیت و بی ارزش بودن کار نیست! و نیت حسن ارائه کارهای بهتر با کمترین نقص فنی هستش.

برای کارهای بعدیتون آرزوی موفقیت رو دارم

موفق باشید

23MAH

New Member
نه کار اولم نیست ولی به توصییه یکی از دوستام به نام فرشید هاشمی کارم رو تو این گروه گذاشتم تا علاوه بر نقد کار از راهنمایی و نظرات دوستان استفاده کنم. کل فضا به جز یخچال و فر و گاز مدلینگ شده

نه کار اولم نیست ولی به توصییه یکی از دوستام به نام فرشید هاشمی کارم رو تو این گروه گذاشتم تا علاوه بر نقد کار از راهنمایی و نظرات دوستان استفاده کنم. کل فضا به جز یخچال و فر و گاز مدلینگ شده

قطعاً همینطوره و نظرات دوستان کاملاً سازنده است.

موفق باشید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار قشنگی شده ولی اطلاعات کارتون ؟؟؟؟ لطفا پست اولتون رو ویرایش کنید و اطلاعات کارتون رو اضافه کنید.
موفق باشید :rose:

seous

Well-Known Member
کارت خیلی قشنگ شده .... همه مدل سازی توی مکس انجام شده؟جای تحسین داره .... بیشتر از همه انتخاب متریالها ی کار اذیتم میکنه مخصوصا سنگ روی کابینت ها - سرامیک بالای اجاق گاز - سینک که اصلا پرداخت نشده... ودر آخر نور دم پنجره بعضی قسمتای کار نزدیک به پنجره رو سوزونده و عکس محیط بیرون مچ نیست .... سقف و کابینتها واقعا محشره حسودی کردم :cool:

23MAH

New Member
بله کل مدلینگ در مکس انجام شده بله با متریال سنگ جایه اصلاح و تجدید نظر داره. متریال بالای گاز سنگ هست

جدیدترین ارسال ها

بالا