یه گرو20 نفره به اسم از اورموشن تا تاپ گالری تشکیل بدین ..هرکسی کاری میذاره تو اورمشن با فاصله زمانیه یک ساعت برن کامنت
بذارن:د
اینجوری طرح ها ایرانی میره تاپ گالری اورمشن:د ..ثبت ایده کسی نکنه به اسم خودش:د
معماری انعطاف پذیر به تجربه ثابت کرده که کارایی زیادی نداره ، فعلا ، اگه از بعضی کارها چشم پوشی کنیم.دوست عزیز سالار ملی باید اطلاع رسانی کنم که این نمونه اورجینال این آویز در صورت تمایل براحتی تغییر ارتفاع می ده برای همین سمیش بلند گرفته میشه محض اطلاع
سلام عارف جان ممنونسلام.فوق العاده شده.خیلی قنشگ در آوردی.
همه چی عالی هست.
رنگ ها خیلی عالی شدن.البته یه خورده به خاطر کالر مپینگ مرده شده رنگها
مثل همیشه زاویه های دوربینت خوب شده
بک گراند خوب شده
به نظرم تمام مشخصات یه کار کامل رو داره.
خیلی لذت بردیم.
ولی تکسچر میز خوب نشده اون رو هم اگر مثل رفرنست بسازی خوب میشه
دوست عزیز سالار ملی باید اطلاع رسانی کنم که این نمونه اورجینال این آویز در صورت تمایل براحتی تغییر ارتفاع می ده برای همین سمیش بلند گرفته میشه محض اطلاع
خوب دیوار یک تو رفتگی داره و تو اون تو رفتگی ساخته شده کابینت ها.تو ایران هم هست ندیدین!!!نمی دونم شاید من اشتباه میکنم ولی اون فر که توی کابینت دیوار روبروست باتوجه به ستبرای کابینت ودیوار پشتش چجوری امکان داره اگه کسی توضیحی داره بگه ...
ویک نکته دیگه حتما نباید کاری که از روی یه کار رفرنس میزنیم دقیقا مثل اون در بیاد حتی اگه اشکال داشته باشه ...
سایز تکسچرها رو اصلا خوب در نیاوردی یکم مقیاس وتناسبات کارت رو از لحاظ بصری بهم ریخته ... درکل خوبه ... موفق باشی...ودر آخر هنوز برای تاپ گالری جای کار داره
تجربه کی ثابت کرده؟من که تو این معقوله زیاد تجربه ندارم شخصا اما جدیدا بخاطر کمبود فضای شهری و گرون بودن قیمت زمین های شهری اینگونه معماری به شدت رواج پیدا کرده و داره رشد میکنه.معماری انعطاف پذیر به تجربه ثابت کرده که کارایی زیادی نداره ، فعلا ، اگه از بعضی کارها چشم پوشی کنیم.
مطمئنن چراغ توی حدقه ی چشمشونه می دن بالا ولی دیگه پایین نمی دن
ممنون
سلام ممنونسلام
واقعا لذت بردم خیلی خوب شده
متریال چراغ یکمی با رفرنس فرق میکنه Reflect و translucency اصلی یکمی بیشتره
جدای از شوخی کمبود ambient occlusion تو کار حس میشه
یا علی
واقعا اگه امبینت نبود دیوارا انقدر خوب نمیشد خوب فهمیدیدیوارو نیگاااااااااااااااا
ambient داره داد می زنننننننننه
دیگه کم مونده قسم بخورم که داره یک قسمت کار میبینی که نیست اما تو کل کار به شدت مشهوده!!!دیوارو نیگاااااااااااااااا
یا علی
خیلی ممنون دوست عزیز گلت مرحمی بود بر پای ابله منیعنی نمیدونم چه جوری این گل و تقدیمت کنم و بهت بگم عالیه
سلام عکس اون شوش رو پاکت ندیدی؟نکنه چون سیگار برگ کلمبیایی میکشی رو باکسش عکس ندارهخیلی خوبه خسته نباشی رفیق.
سلام سروش جان خوشحالم کار پسندیدیاستاااااد تبریک خیلی خیلی خیلی ویژه،
واقعا از رندر با پست پروداکشن لذت بردم
فقط جسارتا 1نکته بنظرم رسید که شایدم اشتباه باشه ، احساس میکنم لبه سنگها بازه
گزینه keep continuity فعال بود در دیسپلیس؟
شما تاج سریآبدارچی تخصصی خواستی میتونی روم حساب کنی