پشتیبانی Ken Martin- TDH Charachter

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
Ken Martin- TDH Character

سلام به دوستان عزیز :rose:
اول یک عذر خواهی از مدیران محترم بکنم چون در اصل این یک کاره WIP هست ، اما چون مراحل ساخت رو اجازه ندارم بزارم به نظرم اومد همون گالری بذارم :cool: ، دوستان عزیز این شخصیت یکی دیگه از شخصیت های بازی ، که خیلی تو کات ها هست ...
هیکلش مثل هرکوله :دی این عکس رو که میبینید فقط 1 دقیقه موهاشو زدم شکل کلیش دراد پس به موهاش بی زحمت گیر ندید :green: ، ولی روی فیسش 6 ساعت میشه که کار کردم ، کلیت کار توی مکس زده شده ، بعد با مودباکس پینت شده و بعد با زیبراش دیتیل دادم
تمام دیتیل ها دستی هستن ،

فقط چند چیز رو لطفا حتما بگید :
- میخوره ایشون شخصیت بد جنسه باشه یا خوبه ؟
- اطمینان توی چهرش هست یا نه ؟
- معلومه که یک اسیایی/امریکایی هست ؟
- ، بین این شخص و شخصیت قبلی کدوم رو برای شخصیت اول بیشتر ترجیح میدیk شخصا ؟ ( این لینک قبلی )

به زودی رندر و تکستچر هم قرار میگیره ...

پیشاپیش ممنون :rose:

تست اول :

56559186412297508500.jpg

تست دوم :

54523383618386397277.jpg

آخرین ویرایش:

elya3

Well-Known Member
خسته نباشی از لحاظ آناتومی صورت که خوب شده بدجنس بودن هم تقریبا بهش میخوره اما بیشتر میخوره خود خواه باشه

LinkinForEver

دوستان عزیز لطفا نظر بدید ، کم لطفی نکنین ، ممنون :rose:

خسته نباشی از لحاظ آناتومی صورت که خوب شده بدجنس بودن هم تقریبا بهش میخوره اما بیشتر میخوره خود خواه باشه
سلام ممنون eyla جان
لطف کردی نظر دادی :rose:

آخرین ویرایش:

sidsid

Well-Known Member
سلام
بیشتر به کمیک های ژاپنی میخوره به یه جنگجو قوی شرقی با شخصیت منفی و بی رحم...
شخصیت قبلی تکنیکی تر شده
به نظر من سه تا اشکال آناتومی داره :
1. بالای لب غیر طبیعی شده
2.بین ابروهاش هم خوب نشده
3.قسمت هایی که روی صورت تو رفته میتونه نشونه رنج و سختی زیاد باشه یا اینکه خیلی وقته غذای درست و حسابی نخورده اگه پای چشم هاشو یکم چروک بدی و یکم فرو رفتگیش رو بشتر کنی با صورت مچ میشه
یه نظر شخصی هم دارم لب ها رو کشیده تر کن
ولی در کل خوب شده با این پشت کاری که من از تو دیدم کارای خیلییییییییی بهتر از این میتونی بزنی
موفق باشی:rose:

یا علی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارت خیلی خوب شده حمید جون.به نظر من قیافش هم شبیه آمریکایهاس و هم آسیای شرقی.یه جورایی دورگه هست:wink:
اما خوب به خاطر حالت چشاش شاید کفه ی آسیای شرقی سنگین تر باشه
منتظر تکسچر و رندرش هم هستیم
حالا خودت هدفت چی بوده ؟ می خواستی کجایی از آب در بیاد؟

LinkinForEver

سلام
بیشتر به کمیک های ژاپنی میخوره به یه جنگجو قوی شرقی با شخصیت منفی و بی رحم...
شخصیت قبلی تکنیکی تر شده
به نظر من سه تا اشکال آناتومی داره :
1. بالای لب غیر طبیعی شده
2.بین ابروهاش هم خوب نشده
3.قسمت هایی که روی صورت تو رفته میتونه نشونه رنج و سختی زیاد باشه یا اینکه خیلی وقته غذای درست و حسابی نخورده اگه پای چشم هاشو یکم چروک بدی و یکم فرو رفتگیش رو بشتر کنی با صورت مچ میشه
یه نظر شخصی هم دارم لب ها رو کشیده تر کن
ولی در کل خوب شده با این پشت کاری که من از تو دیدم کارای خیلییییییییی بهتر از این میتونی بزنی

یا علی

خخخخخ
مرسی سید سید جان ، لطف کردی نظر داده ، والا الان هیچی نمیگم چون همش حق باشماست و هنوز یک روز کار شده ولی قبلی 4 روز ، بعدی که گذاشتم بعد میتونم از کار دفاع کنم :green: نکات رو حتما لحاظ میکنم
ممنون :rose:

علی یارت

سلام
کارت خیلی خوب شده حمید جون.به نظر من قیافش هم شبیه آمریکایهاس و هم آسیای شرقی.یه جورایی دورگه هست:wink:
اما خوب به خاطر حالت چشاش شاید کفه ی آسیای شرقی سنگین تر باشه
منتظر تکسچر و رندرش هم هستیم
حالا خودت هدفت چی بوده ؟ می خواستی کجایی از آب در بیاد؟

سلام عباس جا ، ممنون خیلی لطف کردی نظر دادی :rose:
والا من میخواستم یک غول بی شاخ و دم کره ای بشه ، اما لامصب خوشتیپ شد ! دلم نیومد زشتش کنم ... دیگه شد این ...
حالا موندم بزارم دستیارش ، یا دشمن !:green:
چشم به زودی میزارم
شما هم موفق باشی رفیق گل :rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
موهاش چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی کردم خیلی خوب شده حمید جان ولی اگه قراره این خطه رو صورتش باقی بمونه حتما باید چشمش کور باشه وگرنه در غیر اینصورت این حجم زخم بدون کور شدن طبیعی نیست . . . میتونی از دیدش یه طرفو سیاه کنی مثل metal gear موفق باشی . . .

gafaneh

Member
اول خسته نباشید می گم کار قشنگی شده
در مرود شخصیتش فکر کنم بستگی به داستان داره توی یک داستان نوآر یا داستانی با تم انتقام شخصیت مثبتی میتونه باشه که سمپاتی خوبی هم با ببننده برقرار می کنه و در هر داستانی خشونت چهره می توه ازش یک شخصیت بد کلاسیک بسازه
اطمینان هم مثل مورد اول بستگی به داستان داره من خودم حس می کنم شخصیت مصممی داره که قطعا می تونه اطمینان بخش هم باشه
به نظرم نمای نیمرخ اون عضلانی بودن نمای رو به رو را نداره (باید رندرش را دید شاید توی رندر عضلات بیشتر به چشم بیاد) همچنین نمای نیمرخ اون حالت آسیایی- امریکایی مورد نظر شما را برعکس نمای تمام رخ ندارد.
یکی دیگه هم اینکه به نظر من چهارتا جای زخم با این عمق یک کمی زیاد هست مگر اینکه توی داستان طرف کتک خور خوبی باشه یا اینکه از یک تصادف یا درگیری مرگبار برعکس تصور همه جون سالم در برده
منتظر رندر هستم واسه نظر قطعی در مورد شخصیت!

LinkinForEver

اول خسته نباشید می گم کار قشنگی شده
در مرود شخصیتش فکر کنم بستگی به داستان داره توی یک داستان نوآر یا داستانی با تم انتقام شخصیت مثبتی میتونه باشه که سمپاتی خوبی هم با ببننده برقرار می کنه و در هر داستانی خشونت چهره می توه ازش یک شخصیت بد کلاسیک بسازه
اطمینان هم مثل مورد اول بستگی به داستان داره من خودم حس می کنم شخصیت مصممی داره که قطعا می تونه اطمینان بخش هم باشه
به نظرم نمای نیمرخ اون عضلانی بودن نمای رو به رو را نداره (باید رندرش را دید شاید توی رندر عضلات بیشتر به چشم بیاد) همچنین نمای نیمرخ اون حالت آسیایی- امریکایی مورد نظر شما را برعکس نمای تمام رخ ندارد.
یکی دیگه هم اینکه به نظر من چهارتا جای زخم با این عمق یک کمی زیاد هست مگر اینکه توی داستان طرف کتک خور خوبی باشه یا اینکه از یک تصادف یا درگیری مرگبار برعکس تصور همه جون سالم در برده
منتظر رندر هستم واسه نظر قطعی در مورد شخصیت!
درووووووووووووووووود
باید گفت : ابر فـــــــــــــــرض !
تا ته شخصیت رو خوندی که !!!!
دقیقا همینطوریه که گفتی ، رندر هم به زودی قرار میگیره ، خوشحال میشم بازم همچین نقد جالب و حرفه ای رو بکنی !
مرسیییییییییی :rose:

موهاش چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی کردم خیلی خوب شده حمید جان ولی اگه قراره این خطه رو صورتش باقی بمونه حتما باید چشمش کور باشه وگرنه در غیر اینصورت این حجم زخم بدون کور شدن طبیعی نیست . . . میتونی از دیدش یه طرفو سیاه کنی مثل metal gear موفق باشی . . .
دقیقا ، ممنون دکتر چشم :rose:

LinkinForEver

دوستان عزیز لباس رو هم زدم توی مبحث جدید ، مربوط به همین کاراکتر ه

آخرین ویرایش:

Barizn

Member
فقط چشاشو یه ذره درشت تر کنی بهتره فک کنم قابل اعتماد تر بشه قیافش یه نظر شخصی ربطی هم نداره میدون کلا قسمت هیر کارم کامل نکردی هنوز ولی فک کنم خط ریشش رو پاینشش رو به جلو بزاری بهتره فهمیدی چی میگم یا واضح بگم؟

ولی دمت گرم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا