Kelk 2000 + Patch + Crack + توضیحات کامل!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این پست رو تو انجمن فتوشاپ زده بودم گفتم اینجا هم بذارم تا شاید بعضی از بچه ها که به اون انجمن سر نمیزنن و این برنامه رو احتیاج دارن یا دارن و نحوه نصب و استفاده ازش رو نمیدونن هم استفاده کنن:

خوب این 2 تا لینک، لینکای خود برنامه هستن. برای اجرا باید هر 2 تا لینک رو اول دانلود کنید و بعد کافیه لینک اولی رو از حالت rar دربیارید. 2 قسمت خودبخود باز میشن:

قسمت اول | قسمت دوم

این هم Patch برنامه: Patch

این هم Crack برنامه: Crack

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طرز نصب برنامه:

حالا برای نصب به این روشی که میگم عمل کنید. دقیقا باید این مراحل طی بشه:

1) فایل Patch رو نصب کنید و سیستم رو ریست کنید.

2) فایل اصلی برنامه رو نصب کنید. در زمان نصب برنامه از شما سریال میخواد که این سریال رو وارد کنید: 1432000010044

3) بعد از تمام شدن نصب دوباره ریست کنید.

4) حالا در مرحله آخر و قبل از اجرای برنامه فایل کرک برنامه رو داخل دایرکتوری که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.

حالا قبل از اجرای برنامه یه پیغام به نمایش در میاد که با کلیک کردن روی دکمه ok برنامه اجرا خواهد شد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طرز کپی کردن:

اول متنتون رو بنویسید و بعد کل متن رو انتخاب کنید. با اینکار باید متن به رنگ آبی دربیاد. بعد از منوی Edit گزینه Copy Image to Clipboard رو انتخاب کنید. با اینکار متن تو حافظه ذخیره میشه و میتونید توی برنامه گرافیکی مثل فتوشاپ Paste کنید. دقت کنید که باید قبل از کپی کردن متن تا جایی که میتونید متن رو زوم کنید تا متنتون بزرگ باشه. حالا وقتی برنامه فتوشاپ رو باز میکنید یه فایل new ایجاد کنید. وقتی میخواید این فایل رو ایجاد کنید خود برنامه بصورت خودکار سایز رو هم اندازه متن کپی شده در نظر میگیره. حالا با Paste کردن متن میتونید ازش استفاده کنید. البته باید متن رو از این اندازه کوچیک تر کنید تا کیفیت بهتری پیدا کنه و به هیچ وجه هم متن رو بزرگتر نکنید.

حالا اگر داخل متنتون حالت خطهای سفید وجود داشت کافیه روی لایه مربوط به متن دوبار کلیک کنید تا پنجره مربوط به Blending Option باز بشه و گزینه Color Overly رو انتخاب کنید و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا متن با این رنگ پر بشه.

بازم اگر سوالی بود بپرسید...

mossy

Member
سلام
خیلی به دردم میخوره
دستتون درد نکنه
ان شا الله مانیتورت همیشه پر نور باشه جوون
ضمنا اگه کسی میشناسی که بتونه برای طراحی لوگو همراهی کنه یه خبر بدین یک امت مجهول الهویه رو از درد بی لوگویی نجات دادین

nima_dsnr

کاربر VIP
سارا توی کلک من وقتی توی properties می نویسم "ی" چسبیده رو نمینویسه، ولی در کل توی محیط اصلی میاره. این مال چیه ؟ ( البته مشکلی نداره ها )
این توی xp بود

توی 98 هم کلکم اصلا خراب شده. وقتی بازش می کنی اون دو خط پیش فرض رو نداره ! اصلا نمی تونم بنویسم !
این دیگه مال چی هست ؟

پیشاپیش مرسی

آخرین ویرایش:

mossy

Member
سلام
خیلی از کلک تعریف شنیده بودم
دانلودش که تموم شد گفتم که کارم درست شده اما شاید مسخره باشه
چطوری میشه تو این برنامه تایپ کرد؟!
کلی اعصابم رو خرد کرده و هنوز نتونستم پیدا کنم چطوری میشه تایپ کرد!
اینم از ایرانیها یه برنامه میسازن خیر سرشون کل قوانین فیزیک و شیمی و طراحی و همه چیز رو میگذارن زیر پا
برا اینکه با برنامه هاشون کار کنی باید جونت در بیاد

ممنون میشم یه توضیح بدین یا لااقل یه برنامه مشابه رو پیشنهاد بدین

hamid ir

Well-Known Member
سلام
خیلی از کلک تعریف شنیده بودم
دانلودش که تموم شد گفتم که کارم درست شده اما شاید مسخره باشه
چطوری میشه تو این برنامه تایپ کرد؟!
کلی اعصابم رو خرد کرده و هنوز نتونستم پیدا کنم چطوری میشه تایپ کرد!
اینم از ایرانیها یه برنامه میسازن خیر سرشون کل قوانین فیزیک و شیمی و طراحی و همه چیز رو میگذارن زیر پا
برا اینکه با برنامه هاشون کار کنی باید جونت در بیاد

ممنون میشم یه توضیح بدین یا لااقل یه برنامه مشابه رو پیشنهاد بدین
روی اون مربعی که به خط چسبیده راست کلیک کن بعدش Properties رو بزن و بعدش...
یک راهنمای کامل برای این برنامه وجود داره.اگه پیداش کردم براتون آپ میکنم

mossy

Member
آقا حمید

دمت درست
خیلی حال دادی
ولی خدایی چرا ایرانیها همیشه برنامه هاشون یه جور دیگه است؟!
به هر ترتیب دستت درد نکنه
بدون راهنما هم کارم راه افتاد
عاقبت به خیر بشی جوون
و ...
:)

majideptp

Member
آموزش کلک kelk 2000 (تایپ - کپی)

طرز نوشتن(تایپ) در کلک

من که گشتم پیدا نکردم میزارم اینجا تا بقیه پیدا کنن:)

طرز نوشتن(تایپ) در کلک:

قطعا آموزشش هم توی فروم وجود داشت.
یکمی بیشتر میگشتید پیدا میکردید.
به هر حال کافیه روی مربع کنار خط راست کلیک کنید و گزینه ی properties رو انتخاب کنید و متن رو تایپ کنید و نوع خط رو هم از بین 5 تا گزینه ی ممکن انتخاب کنید و ok کنید.
حالا میتونید چیدمان متن رو هم به دلخواه انجام بدید و برای نقطه گذاری و اعراب گذاری و اینا هم اگر ماوس رو زیر منوی بالای صفحه ببرید یه منوی جدید ظاهر میشه که از گزینه های داخل اون منو برای اینکار میتونید استفاده کنید.

طرز کپی کردن:

اول متنتون رو بنویسید و بعد کل متن رو انتخاب کنید. با اینکار باید متن به رنگ آبی دربیاد. بعد از منوی edit گزینه copy image to clipboard رو انتخاب کنید. با اینکار متن تو حافظه ذخیره میشه و میتونید توی برنامه گرافیکی مثل فتوشاپ paste کنید. دقت کنید که باید قبل از کپی کردن متن تا جایی که میتونید متن رو زوم کنید تا متنتون بزرگ باشه. حالا وقتی برنامه فتوشاپ رو باز میکنید یه فایل new ایجاد کنید. وقتی میخواید این فایل رو ایجاد کنید خود برنامه بصورت خودکار سایز رو هم اندازه متن کپی شده در نظر میگیره. حالا با paste کردن متن میتونید ازش استفاده کنید. البته باید متن رو از این اندازه کوچیک تر کنید تا کیفیت بهتری پیدا کنه و به هیچ وجه هم متن رو بزرگتر نکنید.

حالا اگر داخل متنتون حالت خطهای سفید وجود داشت کافیه روی لایه مربوط به متن دوبار کلیک کنید تا پنجره مربوط به blending option باز بشه و گزینه color overly رو انتخاب کنید و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا متن با این رنگ پر بشه.

بازم اگر سوالی بود بپرسید...

با یه عالمه مرسی از سارا جان:rose:

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست جان majideptp

لطفا پست های قدیمی رو بالا نیارید.

مدیران لطفا این پست رو قفل کنن.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا