KARO Design & Idea

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی زیبایی شده سارا جان تبریک میگم. فقط به نظرم اومد اگه نارنجی بکگراند کمرنگ تر شد بهتر بود. البته نظر شخصیه :wink: در هر صورت کارت واقعا زیباست. تبریک میگم :)

مصطفی جان ببخشید که دیر جواب دادم! پستت رو دیر دیدم!
ممنون لطف داری. چشات قشنگ میبینه!!
flirty.gif

در مورد رنگ نارنجی هم راستش چون روی کاغذ گلاسه چاپ میشه بنظرم اومد هر چی رنگا پررنگ تر باشن بهتره.

سلام
کار قشنگی شده
منتها اون جمله "با مسئولیت محدود " باید جاش عوض شه
یه مقدار تو ذوق می زنه
نظر من بود ...
بدرود
مرسی حسین آقا.
کاش یه پیشنهاد هم میدادید که مثلا کجا بود بهتر بود؟

جالبه ... مرسی

میشه درمورد فونت "کارو" ومنحنی های زیر عکس بیشتر بگین؟
اونا با براش هستند؟
==========
میشه فونت یا براش بکار برده رو بذارین؟
توی همین تاپیک در مورد فونتش صحبت کردم بودم.
در مورد اون منحنی ها هم توی تاپیک بانک وکتور از این طرحا زیاده. ببینید اگر چیزی پیدا نکردید براتون آپ میکنم.

سلام سارا خانوم.
تبريك ميگم مثل همه كاراي قبلي كه من ديدم خوب شده . منم نظر دادم يه وقت بي نظر نموني
t_mehraboonpam_51183d6.gif
.
سلام امید جان.
مرسی از نظرت.
همیشه لطف داری.
4plnvbq.gif

ghafeleh

Member
سارا خانم طرحتون بازم مثل همیشه خوبف جذاب، گیرا شده
من هم می گم اگه جای اون (مسولیت محدود) را عوصض کنی مثلا سمت راست بندازی کارت زیباتر می شه

ghafeleh

Member
من هم می گم اگه جای اون (مسولیت محدود) را عوصض کنی مثلا سمت راست بندازی کارت زیباتر می شه

hosienmax100

3D Artist
سلام

سارا جان کار زیبایی شده ایولا مخصوصآ جاسازی همه چیزایی که باید میگفتی تو طرح :دی

اولش عکسه اصلی رو که دیدم فک کردم سه بعدی درست شده و طبق معمول با vray : دی

به نظرم اون لپ تاپه اگه روشن بود قشنگ تر میشد : اسمایل بد سلیقه ایی

بنکل کاره نایسی شده

یه سوال همینجوری : یو 3d هم کار میکنی ؟

موفق باشی

GFX Master

مرسی دوست عزیزم.
راستش جاهای زیادی رو امتحان کردم منتها مجبور بودم اینطوری اون نوشته رو کوچیکتر کنم که امکانش نبود.

سلام

سارا جان کار زیبایی شده ایولا مخصوصآ جاسازی همه چیزایی که باید میگفتی تو طرح :دی

اولش عکسه اصلی رو که دیدم فک کردم سه بعدی درست شده و طبق معمول با Vray : دی

به نظرم اون لپ تاپه اگه روشن بود قشنگ تر میشد : اسمایل بد سلیقه ایی

بنکل کاره نایسی شده

یه سوال همینجوری : یو 3d هم کار میکنی ؟

موفق باشی

مرسی حسین جان.
نه همونطوری که گفتم عکس آماده بود. وقت کافی نداشتم که برم و از کاراشون عکس بگیرم.
در مورد 3d هم نه بصورت حرفه ای ولی در حد راه انداختن نیاز شخصی یه کارایی میکنم.
بازم مرسی.

hamedfardin

Member
بايد زودتر ميومدم....و نظر ميدادم....كارت فوق العاده شده....رنگ بندي..چيدمان...استفاده بجا و دفرمه از براشها....چرخش كار....اما از اونجائي كه اگه ايراد نگيرم ميميرم....اجازه مي خوام بگم كه:در قسمت خط مرزي عكس بالا.نسبت به كار پائين..ميز قهوه اي كم رنگ كه به طلائي ميزنه....تو هم اومدي به همون رنگ كار كردي و طرحت با اون ميز در هم رفتن..اميدوارم منظرمو تونسته باشم بگم....كاش يه strok يا يه كار ديگه ميكردي تا عكس و طرحت از هم جدا بشن....ببخشيدا....

GFX Master

[reza];685635 گفت:
اصلا حرفه اي نيست...اصلا 3d بلد نيست :دي
اينو يه نگاه بندازيد:
http://fc07.deviantart.com/fs12/f/2006/323/e/b/museum_by_sarakhanoom.jpg
فكركنم مال 2 سال پيش بود....

ای از دست تو رضا!
مرسی الان خودمم این کار رو بعد از چند وقت دیدم. آره گمونم واسه حدودا 2 سال پیش بود.

بايد زودتر ميومدم....و نظر ميدادم....كارت فوق العاده شده....رنگ بندي..چيدمان...استفاده بجا و دفرمه از براشها....چرخش كار....اما از اونجائي كه اگه ايراد نگيرم ميميرم....اجازه مي خوام بگم كه:در قسمت خط مرزي عكس بالا.نسبت به كار پائين..ميز قهوه اي كم رنگ كه به طلائي ميزنه....تو هم اومدي به همون رنگ كار كردي و طرحت با اون ميز در هم رفتن..اميدوارم منظرمو تونسته باشم بگم....كاش يه Strok يا يه كار ديگه ميكردي تا عكس و طرحت از هم جدا بشن....ببخشيدا....

مرسی لطف دارید.
و بیشتر از اون ممنون بخاطر گفتن ایرادایی که به ذهنتون میرسه.
راستش متاسفانه هنوز کار بعد از چاپ دستم نرسیده. منتها توی چک پرینتی که از کار گرفته بودیم تمام این اشکالاتی که شما و بقیه ی بچه ها گفته بودید رو دقت کردم. یه سری درست بود و اصلاح کردم. ولی مثلا این ایرادی که شما الان گفتی فقط توی مانیتور به چشم میاد و بعد از چاپ خیلی با اینی که هست تفاوت داره.
در هر صورت ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی و کار رو بررسی کردی. :گل:

جدیدترین ارسال ها

بالا