"karen"

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.R

Member
سلام به هم
آقای نسبتا محترم حواست به حرف زدنت باشه
من هیچ موقع اداعایی نکردم اگرم ادعایی کردم ثابت کردم در ضمن شما لطف کن قشنگ بخون من چی نوشتم بعد بگو با ضایع کردن دیگران کارتو توجیح نکن
ببین من نیازی به تحویل گرفتن تو یا امثال تو ندارم چون نه نظرات نه انتقادات امثال تو برام مهم نیست
من از همه معذرت می خوام اما نه از تو و امثال تو
من اشتباه خودمو قبول کردم
مطمئن باش دیگه کار نمی زارم و نمیام که برای جایگاه تو و امثالت خطری باشه
خدانگهدار همگی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر شما اگه © Bernd Wachtmeister از برند کارن شکایت کنه اونا از شما شکایت نمیکنند

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببخشید که یکمی دیر سر زدم. کلا این چند روز بخاطر یه سری مشکلات شخصی سرم خیلی شلوغ بود.

و ممنون از مجتبی که بهم خبر داد که به این تاپیک رسیدگی کنم.

راستش تا اونجایی که من کارای m.r رو دیده بودم کاراشون معمولا خوب بود و همیشه به سبک خودشون مقید بودن.

از بچه ها هم یه درخواست دارم که سعی نکنیم با هم جنگ و جدال کنیم یا ثابت کنیم کی راست میگه و کی دروغ یا کی حرفه ای هست و کی غیرحرفه ای و این حرفا!

زمانی ما میتونیم بگیم حرفه ای هستیم که بزرگترین مشکلات رو در کمال آرامش و باصحبت حل کنیم. وگرنه بن کردن و داد و فریاد و
قال و قیل هیچ کاری نداره!

و اما در مورد این مشکلی که پیش اومده. M.r عزیز اینجا هیچ کس نگفت چرا شما از این طرح استفاده کردید. و هیچ کس هم توی ایران نمیتونه این حرف رو بزنه! چرا؟ چون اینجا ایرانه و چیزی به اسم قانون کپی رایت عملا وجود خارجی نداره! مگر اینکه یه کار ایرانی ثبت شده باشه و طراحش هم ایرانی باشه تا بشه گفت یه نیمچه کپی رایتی داره! و واقعا متاسفم برای این وضع! ولی در مورد کارهای خارجی چیزی به اسم کپی رایت وجود نداره. اگر قرار بود اون هنرمند آلمانی بیچاره شکایتی کنه یا ... زودتر از اونا شرکت مایکروسافت بخاطر این همه ویندوز غیرمجاز از همه ی ایرانیا شکایت میکرد!!! ولی وقتی چیزی به اسم کپی رایت نیست هر کسی به خودش اجازه میده ویندوز رو کپی کنه و ...

ای کاش شما زمان معرفی طرحتون اعلام میکردید که این کاراکتر بصورت آماده بوده. مطمئن باشید هیچ کس نمیگفت چرا شما اینکارو کردی یا چرا استفاده کردی یا ...

بچه ها از این ناراحتن که وقتی این جو صمیمی وجود داره و هیچ کس با هم مشکلی نداره و بچه ها اینقدر با هم راحت هستن که همین آقا مهدی نصیری میاد فایل psd لایه باز کارهاش رو برای راهنمایی و ایده دادن به بچه ها بدون هیچ چشم داشتی برای دانلود میذاره. پس انتظار میره که همه با هم رو راست باشن.

الان هم مشکلی نیست. وقتی شما خودت گفتی که بله این کاراکتر آماده بوده کسی هم باز چیزی نگفت. هر گند کار شما طبق قوانین تمام فرومها ایراد داشته ولی هم من هم بقیه مطمئنیم که شما قصد بدی نداشتی. ولی ای کاش این مورد رو توی همون پست اول اعلام میکردی تا این مشکلات پیش نیاد.

به هر حال ادامه ی این بحث رو درست نمیدونم چون فقط باعث کدورت میشه.
اگر کسی حرفی یا صحبتی داشت توی پیغام خصوصی باهام مطرح کنه.

امیدوارم دیگه شاهد اینجور بحثا و اینجور مشکلات نباشیم.

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا