ممول جان منم بدم نمیاد که موتیف یا نقش مایه های شناخته شده استفاده کنم ولی مردم ما الان از نقش و نگارهای ایرانی فقط از هخامنشی و همین بته جقه ها می دونن یه طرح برای دوره ساسانی بزاری جلوشون نمی دونن ایرانیه چه برسه به اینکه بدونن برای کدوم دوره هستش
دوستان عزیز، مسلما دوست ما منظوری نداشتن، کارشون در حد ایجاد تغییرات در روی این طرح بوده که باز هم قشنگ و قابل تحسین هست.
لطفا به این بحث دیگه خاتمه بدین، من هم از نوشتن پست قبلی قصدم فقط و فقط سوال بود و اینکه خودم به جواب برسم.
باز هم میگم، این طرحت خیلی زیباست و تغییراتی که دادین قشنگه.
موفق باشید.
توی کار هنری اینجوری نظر نمی دن .
در مورد اجرا که نمی تونید ایرادی بگیرید چون نزدیک به 1 ماه این کار وقت برده ( در ضمن من اصلان به این معتقد نیستم که هر کاری که بیشتر وقت برده بهتره ) و توی بحث فنی توی گرافیک هرکسی به یه امضا میرسه تو کارش منم به این امضا تقریبا رسیدم (با توجه به تشخیص کارای من و کارای هنرمند دیگه ای توسط مخاطب هام)
خوشم اومد یا نیومد یا نتونستم کنار بیام یا نیام اینا رو نمی شه گفت نقد یا نظر چون هر کسی سبک خاص خودشو می پسنده
علت تنوع رنگ توی طراحی این پوستر تنوع رنگ تولیدات این گروه هست که فکر می کنم به خوبی تونستم این تنوع رو ایجاد کنم
در مورد فونت نوشته کارن که جزو لوگو یا همون نشانه هست و به اضافه ی یه نماد از جنگجویان قدیم ایران (کارن در فارسی به معنای جنگجو هستش )که توی کارای قبلی کارن می تونید ببینیند
توی بقیه فونت هام من سعی کردم ساده باشن چون انجا یه عنصر تصویری بزرگ در کادر هست با تنوع یا شلوغیه فونتها باعث شلوغیه کار می شدم .
بازم ممنونم از همه ولی یکم توی نظر یا انتقاد تخصصی و حرفه برخورد کنید بهتره
سلام
درسته تصویر سازی که توی این پوستر انجام شده و به عنوان عنصر اصلی کار شده مدل هستش البته با تغییرات جزئی
بالاخره هر هنرمندی اشتباه می کنه از نظر شما این کار کپی هستش ولی فکر نمی کنید هر عکسی که تو هر پوستری کار می شه اگه ماله خود طراح نباشه کپی محسوب می شه ؟ اینا توجیح کار من نیست شاید طراحی که این طرح رو زده اصلا به موضعاتی که میشده از این تصویر پوستر ساخت فکر نکرده ولی خوب اصل طرح مال ایشون هستش
من فقط از تصویر سازی یه طراح استفاده کردم تو پوسترم
به نظر من اگه این کار من کپی یا دزدی محسوب می شه استفاده از براش یا فایل های وکتور یا بقیه عکسهای مرتبط با کار ما کپی و دزدی محسوب میشه
استفاده از طرح دیگران در کشور ما مرسوم هستش مثلا لوگو هایی که مسعود نجابتی برای عاشورا یا امام حسین یا حضرت فاطمه زده تو اغلب کارهایی که با این موضوعات زده می شه استفاده می شه ولی کسی به اونها نمی گه کپی کرده یا دزدی
البته همکاران من و اطرافیان این موضوع رو در مورد پوستر می دونستن شاید کوتاهی از من بوده که اینجا مطرح نکردم
از همه مغذرت خواهی می کنم
یه نکته یه دیگه اینکه من اول اون اسبی که این طراح با این تکنیک کار کرده رو دیدم که ایده ی کار کردن این خانوم با این تکنیک به ذهنم رسید بعد که اون خانوم رو دیدم که با همون تکنیک کار شده خواستم کار خودم رو کمتر کنم
بازم مغذرت می خوام
موفق باشید
(من ناخودآگاه دیگه نمی تونم تو سایت شما کار بذارم چون اصلا احساس خوبی ندارم از همگی خداحافظی می کنم ).ی
سلام
ببینید اگه کل کارایی که کل طراح هایی که توی ایران کار می کنن نگاه کنید به جز حرفه ای ها یه جایی تو کاراشون از یه عنصر هایی استفاده می کنن که مال خودشون نیست این کاملا غلط و اشتباه من تنبلی کردم وگرنه من کسی نیستم که اولا بخوام از طرح چهای آماده استفاده کنم هرچی که بخوام اگه آماده ی اونم داشته باشم خودم می سازمش این بار تنبلی کردم من باید می گفتم ولی کوتاهی کردم تو کل کارایی که اینجا می زارن اگه دقت کنید می بینید که خیلی کارها عناصر اصلیشون برا یکی دیگس من نمی خوام کسی ضایع بکنم نه چون هر کسی برای خودش یه شخصیت کاری داره و بعضی وقتا مجبور میشه کاری رو انجام بده که نمی خواد من مجبور نبودم فقط تنبلی کردم همین من فقط بدون اجازه از تصویر سازی یه طراح تو کارم استفاده کردم و به نظر خودم این کار دزدی یا کپی نیست ( البته از نظر کار اشتباه جفتشون به یه اندازه اشتباهن)
آقای مگاویو اون جملاتی که شما قرمز کردید من با توجه به امضای کارام این تصویر سازی رو تغییر دادم و ارائه کردم البته به شما حق می دم چون با کارای من آشنا نیستید
ممنون