"karen"

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Morteza76

Member
جالب و دلنشین شده....
بنظرم باید تو انتخاب فونت بیشتر دقت می کردی...

MEGA WAVE

Active Member
به دلیل غیر حرفه ای بودن، این نظر حذف گردید!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: H.S

M.R

Member
سلام به همه
ممنونم ولی یکم گله دارم از نظراتتون توی کار هنری اینجوری نظر نمی دن . در مورد اجرا که نمی تونید ایرادی بگیرید چون نزدیک به 1 ماه این کار وقت برده ( در ضمن من اصلان به این معتقد نیستم که هر کاری که بیشتر وقت برده بهتره ) و توی بحث فنی توی گرافیک هرکسی به یه امضا میرسه تو کارش منم به این امضا تقریبا رسیدم (با توجه به تشخیص کارای من و کارای هنرمند دیگه ای توسط مخاطب هام)
خوشم اومد یا نیومد یا نتونستم کنار بیام یا نیام اینا رو نمی شه گفت نقد یا نظر چون هر کسی سبک خاص خودشو می پسنده
علت تنوع رنگ توی طراحی این پوستر تنوع رنگ تولیدات این گروه هست که فکر می کنم به خوبی تونستم این تنوع رو ایجاد کنم
در مورد فونت نوشته کارن که جزو لوگو یا همون نشانه هست و به اضافه ی یه نماد از جنگجویان قدیم ایران (کارن در فارسی به معنای جنگجو هستش )که توی کارای قبلی کارن می تونید ببینیند
توی بقیه فونت هام من سعی کردم ساده باشن چون انجا یه عنصر تصویری بزرگ در کادر هست با تنوع یا شلوغیه فونتها باعث شلوغیه کار می شدم .
بازم ممنونم از همه ولی یکم توی نظر یا انتقاد تخصصی و حرفه برخورد کنید بهتره
شرمنده اگه انتقادی کردم
ممنون
موفق باشید

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
اونجایی عزیز:) من عذر میخوام که نظر غیر حرفه ای خودم رو بیان کردم. :) فقط به عنوان یه علاقه مند به گرافیک و تبلیغات و البته فتوشاپ و مجیدآنلاین، نظرم رو گفتم. دوست من نظر حرفه ای رو باید حرفه ای ها بدن. من که خودم فقط از تماشای اینجور کارها لذت میبرم و توانایی خلقشون رو ندارم.

امیدوارم موفق باشی دوست من. :)

AKdesign

Member
سلام
خيلي خوشگل شده
اين پوستر رو با فتوشاپ طراحي كردين يا با نرم افزاره ديگه ي؟
موفق باشي...

mayapower

Well-Known Member
سلام
دوست گرافیستم خوبی
کارت زیبا بود یه خورده بیشتر در مورد این نوع سبک و حال توضیح میدی
خیلی زیباست منو یاد طراح های شرکت ادوب برا فتو شاپ 5 و 6 میندازه:d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خوبی شده.

اول از همه ازت ممنونم که معنی کلمه ی کارن رو گفتی. خیلی دوست داشتم بدونم معنیش چی میشه.

حالا با دونستن معنی این کلمه بهتر میشه نظر داد.

خود کاراکتر و اون حالتی که داره کاملا متناسب با کلمه ی کارن هست. حالت دستهاش و اینکه اونها رو رو به بالا گرفته و
یه حالت رقص روحانی داره میتونه نماد خیلی خوبی از قدمت ایرانی باشه.

رنگبندی رو که خودت توضیح دادی که بخاطر تنوع رنگ محصولاتشون هست و خوب تونستی نشون بدی این موضوع رو.

انتقادی که بچه ها به فونتها میکنن رو منم زیاد نمیپذیرم! فونتها بنظرم هیچ ایرادی ندارن و در عین سادگی، زیبایی خودشون
رو حفظ کردن و یجورایی کار رو رسمی نشون دادن.

تنها موردی که به ذهنم رسید و خواستم توضیح بدی اینه که اون طرحهایی که روی کاراکتر استفاده کردی دقیقا چی هستن؟!
چون بنظر من میشد بجای اون طرحها از بوته جقه های اصیل ایرانی هم استفاده کرد. البته بازم منتظر میشم توضیح خودت رو ببینم.

در کل واقعا خوشحالم که همچین کارهای خوبی رو توی انجمن میبینیم و امیدوارم ادامه داشته باشه.

با اجازه کار رو میذارم توی تاپ گالری.

موفق باشی.

Mohamad

O-.-O
سلام دوست جان

کارت خیلی قشنگ شده و به همه چیز اهمیت دادی ...

فونت ها هم به نظر من اشکالی نداشت !

تاپ گالری هم باید میرفت که سارا خانوم زحمت کشید گذاشت ... :)

موفق باشی
محمد

H.S

Member
سلام.
کارت خیلی زیبا شده دوست من.
واقعا لذت بردم.
مرسی.

Allahparast

Member
قشنگ بود آفرین
174.gif

H-M-P

Member
خیلی زیبا شده ! خسته نباشید .
فقط یک سوال مدلینگ کار از روی عکس هستش یا بصورت ذهنی کشیده شده !؟ یعنی از مدل خودتون عکس تهیه کردین یا بصورت ذهنی روش کار کردین !؟

موفق باشید .

M.R

Member
سلام به همه
ممنون از نظراتتون لطف دارید
من از گفتن نظرات غیر حرفه ای توهین یا جسارت نبود فکر می کنم کسانی که اینجا روی کار بقیه نظر می دن باید روی اصول و منطقی باشه نه اینکه بگن حال نکردم یه به دلم نشست یا اینجور نظرات فکر می کنم زشت برای یه هنرمند اینجوری انتقادکردن
مشکل من اینه که گرافیک و فتوشاپ رو دو مقوله ی کاملا جدا می دونم
سارا جان ممنونم مرسی
این کار هم با Illustrator وphotoshop کار شده
در مورد تکسچر کار هم که سارا جان گفتین بته جقه این تکسچر هم فرقی نمی کنه هر دو ایرانی هستن من سعی کردم توی کارای جدیدم از المان های ایرانی که معروف نیستن استفاده کنم که به چندتا المان محدود نباشم
بازم ممنونم از همگی و معذرت خواهی می کنم اگه چیزی گفتم که به کسی برخورده
موفق باشید

M.R

Member
کار خاص یا فیگور عجیب غریبی نیست که مدل بخواد یکم طراحی بلدم همین
موفق باشید

[SOBHAN]

Active Member
طرح شيك و زيبايي شده ...

اتفاقا با فونتها شديدا موافقم ... خيلي زيبا هستن .

موفق باشيد
محمد حسين

farzadart

Member
آقا مسعود بیا !
آقا مسعود برو !!
آقا مسعود بیا و برو !!!
من چاپ شده این کار رو تو فروشگاه دیدم. باید اونجا ببینید کار چه جلوه ای داره. ترکونده !!:shock:

memol_515

Active Member
منم جدا لذت بردم. خيلي زيبا بود.

منم با سارا تا حدودي موافقم. فقط نظرم چيز ديگه ايه ! اونم اينكه در كنار اين پترهايي كه گذاشتي، يه جاهايي، پترنهاي ديگه اي هم ميذاشتي. حالا مثلا بته جقه ! يعني همه جا همين نبود.

نه اينكه شلوغ بشه، فقط يه كنتراست ساده، بين بعضي نقاط تقاطع !

البته الانم خوبه.

موفق باشي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا