parisa_sara
Member
CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
بابا بي خيال.... 8Oparisa_sara گفت:CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
AliReza26 گفت:بابا بي خيال.... 8Oparisa_sara گفت:CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
كي با وجود PHP,ASP.NET ميره سراغ اون....
تازه يك انجمن هم واسش راه بيفته..... :!:
حرفه اي ها ميرن سراغ JSP(البته غير از اميد كه رفته سراغ php)AliReza26 گفت:بابا بي خيال.... 8Oparisa_sara گفت:CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
..... :!:
ممنون کیومرث جان، شما لطف داری.qmars گفت:حرفه اي ها ميرن سراغ JSP(البته غير از اميد كه رفته سراغ php)AliReza26 گفت:بابا بي خيال.... 8Oparisa_sara گفت:CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
شما یه زبون رو از اول بشین یاد بگیر تا آخر، و یادت نره که پله پله رو رو یک زبون بری بالا.... نه اینکه تا فلا پلهء php بری و بعد دوباره بری رو jsp. در این صورت با بقال سر کوچه تون چندان تفاوتی نخواهی داشت (از دوستانی که همه چی بلدند، اما هیچی یاد ندارند، به خاطر این بی احترامی، عذر می خوام)JSP هم زبان خوبيه ولي از اول گفتن كه بايد پله ها رو قدم به قدم بالا بري نه اينكه يه دفعه از اول راه بپري پله وسط
qmars گفت:حرفه اي ها ميرن سراغ JSP(البته غير از اميد كه رفته سراغ php)AliReza26 گفت:بابا بي خيال.... 8Oparisa_sara گفت:CHERA DAR MOREDE JSP BA HAM BAHS NEMIKONIM BEBINAM KI HAZERE YEK ANJOMANE JSP HAM RAH BIYANDAZIM MAN DARAM
منم چيزي نگفتم كيومرث جان....qmars گفت:مسلما بيشتر از .Net & PHP چون JSP براي كارهاي بزرگ خوبه
در ضمن مگه من چيزي گفتم
هر كس در ارايه ي نظرات خود مختار است
خيلي ممنون از مطلبت...qmars گفت:سايت روبوكاپ رو كه ديگه حتما مي دوني!
www.delta.com/home/index.jsp
java.sun.com/products/jsp(اين ديگه با جاوا نباشه با چي باشه؟!!!)
channels.netscape.com/ns/browsers/download.jsp
www.ieee.org
http://www.siemens.com/index.jsp(البته اين رو بيشتر به خاطر معروفيتش نوشتم)
البته يه سري ديگه هم بوند كه بيشتر معروف بودن تا داراي سايت خفن!!!
مثل EA Sport
البته اگر منظورت كل پلتفرم J2EE است دو مقاله از استاد اينپرايز در سايت برنامه نويس هست كه الآن حس لينك دادن نيست برو بخون به راه راست هدايت مي شي(شوخي بود در ضمن من بر خلاف تو زياد عادت به استفاده از اين شكلك ها ندارم اگه زياد تو اين نوشته نمي بيني دليل رو بر بداخلاق بودن و عصباني بودن و خداي ناكرده بي احترامي نذار)
البته خيلي ديگه هستن اين سايت ها من پيداشون نكردم .
اين رو تو برنامه نويس هم پرسيدم تا دوستان اگه چيزي مي دونستن بگن
در اسرع وقت ليست رو اضافه مي كنن
حالا نوبت توست(خنده)