Jennifer Lopez Vector

graphmax تو نرم افزار های گرافیکی 2 نوع ساختار داریم که یکیش pixel هستش که فک کنم میدونی ...
اویکی vector که از فرمول های ریاضی طبعیت میکنه و هیچوقت کیفیتش افت نمیکنه ... تا آخر دنیا هم بکشی کم نمیاره ... خیلی شاخه .
39.gif

حمید همش تقصیر خودته تو بهم دادیشون
39.gif

اینم برو باهاش زندگی کن ...
283.gif

من جنبه ی اسماعیل رو ندارم
55.gif

آخرین ویرایش:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
قشنگ شده معلومه زیاد روش کار کردی....
ولی بدبخت لوپز اگه اینو براش بفرستی فک کنم سکته کنه....
300.gif

dark.designer

Active Member
شرمنده دانیال یادم رفته بود.
نه استاد براش چیه ای خداا
113.gif

همشو با Pen Tools کشیدم بابا
192.gif

راستی حمید تو نفرینم کردی این vue 97 درصد مونده چند بار هم از اول rest اینا کردم نمیاد کار توه ؟
آقا در ضمن یه پیشنهاد هم داشتم این که خیلی عالی میشه یه چت روم برا سایت بزنین اینطوری بچه ها راحت تر میتونن حرفاشونو بزنن و اینکه دیگه از موضوع تاپیکا دور نمیشن ممنون مرضا

آها اینو هستم که یه چت روم باشه ...
بابا حالا ناراحت نشو ... خوشحال باش بچه ها تو تاپیک تو صحبت میکنن
38.gif
راستی یعنی میگی vue که زده بودی واسه DL هنوز تموم نشده ...
ای بابا تازه میخواستیم ازت بگیریما
247.gif

حیف شد ...

hamid ir

Well-Known Member
dark.designer عزیز یکمی روش بیشتر کار کن و دوباره بزار تا ببینیم چیکارش کردی
راستی اینم بگم وقتی تو همون DA نگاه کنی وقتی بری قسمت digital art>Vector art>people و نمونه کارارو ببینی متوجه میشی که یکی از عوامل عمده و اصلی توی موفقیت در طرحهاشون رنگهای خیلی عالی و مناسبیه که به کار میبرن.یکمی توی کار شما رنگها مردست.اگه رو رنگشون کار کنی خیلی جذاب تر میشه
اسم کوچیکتم بگی ممنون میشم

dark.designer

Active Member
حمییییییییییییییییید
107.gif

283.gif
آقا خیلی ممنون این نظرا خیلی به بهتر شدن طرح کمک میکنه آره رفتم طرحارو دیدم مال اونا فوقولادسط این اولین طرحمه و پر از اشکال و نواقص امیدوارم با بدست آوردن تجربه زیاد بتونم کارایه قشنگی ارائه بدم.
راستی احسان فیلم Pirates of a carribbean رو حتما شنیدی ببین برو سایت vue اونجا نوشته با استفاده از ابزار vue 6 که تازه پرده برداری شده بعضی از نورپردازی های این فیلم با اون انجام شده بابا فوغولادثط این برنامه بابا شما که نفرین بارونمون کردین اما من کم نمیارم میشینم لااقل نخسه 5 رو دانلود میکنم که دس خالی نباشم.
177.gif

راستی سارا من از روی این آموزش البته انگلیسیش رفتم چند تا عکس کار کردم اما زیاد جالبناک نشد فک کنم اگه بقول حمید برم نمونه های دیگرو ببینم بیشتر کمکم کنه.
فدای همه
راستی حمیییییییییید من اسمم محمدرضا هستش چاکر uام
راستی (ورژن 2) بخاطر شکلکا ناراحت که نمیشین ؟

اون فیلمه که عشق منه ... ولی king kong یه چی دیگس ... من dvd اورجینالشو دیدم ... از آلمان یکی از رفیقام آورده بود ... دلتون بسوزه
263.gif

آره ... اینا از همه چی استفاده میکنن به خصوص matte painting این تکنیک بزرگترین خدمت رو به فیلم سازی کرده .

جدیدترین ارسال ها

بالا