سلام دوستان .. اینم کاره جدید .. جادوگر .. که خودم دوسش دارم :)
[SOBHAN] Active Member Jan 19, 2008 #2 سلام صورت و مخصوصا دندوناش خيلي عالي شده ولي كلاهش خيلي كار داره بهتره بگم طبيعي در نيومده .. ( به نظرم ) بقيش هم خوبه عرض تسليت . موفق باشيد. محمد حسين
سلام صورت و مخصوصا دندوناش خيلي عالي شده ولي كلاهش خيلي كار داره بهتره بگم طبيعي در نيومده .. ( به نظرم ) بقيش هم خوبه عرض تسليت . موفق باشيد. محمد حسين
SEPINAZ Active Member Jan 19, 2008 #3 سلام خيلي خوف شده دوستم! (چه دندوناي شيكي :پي) خسته نباشي... فقط يه چيزي : كلاش به كلاهه آشپزا بيشتر شبيه ! كلاشو عوض كني خوشگلتر ميشه...
سلام خيلي خوف شده دوستم! (چه دندوناي شيكي :پي) خسته نباشي... فقط يه چيزي : كلاش به كلاهه آشپزا بيشتر شبيه ! كلاشو عوض كني خوشگلتر ميشه...
hosienmax100 3D Artist Jan 19, 2008 #4 خیلی قشنگه فقط یه کم سختش نیست اونجوری نشسته رو جارو روش کار کن بهتر در میاد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 19, 2008 #5 کار قشنگی شده. فقط گمونم جادوگرا یه کلاهای مخصوصی دارن! یکمی هم براش مو اضافه کنی طبیعی تر میشه.
saeid.g Member Jan 19, 2008 #6 سلام خسته نباشی دوست جان. خیلی خوب شده البته یکمم شبیه عمو نوروز شده .. . فکر کنم به خاطر کلاش باشه. ولی از هر چیز که بگذربم از ظرافتت توی نوشتن کلمه جادوگر زیرش و اسم Deev (خودت) زیرش خیلی خوشم اومد نشون میده توی کاریکاتور چیره دستی. سپاس. بدرود.
سلام خسته نباشی دوست جان. خیلی خوب شده البته یکمم شبیه عمو نوروز شده .. . فکر کنم به خاطر کلاش باشه. ولی از هر چیز که بگذربم از ظرافتت توی نوشتن کلمه جادوگر زیرش و اسم Deev (خودت) زیرش خیلی خوشم اومد نشون میده توی کاریکاتور چیره دستی. سپاس. بدرود.