ISACO - Poster of Ramadan

vahiddesign

Member
سلام !
مرسی سارا خانوم خیلی قشنگ شده :oops:
فقط ازتون یه کمک میخام اونم اینه که این بک پوستر رو چطوری درست کردید
ممنون میشم اگه یادم بدید :sad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به طرح انتباه من شبيه نيست؟

موفق باشي.

راستش من هر چی دقت کردم شباهتی ندیدم. البته شایدم چشم بصیرت میخواد که من ندارم.

خوشحال میشم قسمتهایی رو که من کپی برداری کردم گوشزد کنید. :rose:

GFX Master

سلام !
مرسی سارا خانوم خیلی قشنگ شده :oops:
فقط ازتون یه کمک میخام اونم اینه که این بک پوستر رو چطوری درست کردید
ممنون میشم اگه یادم بدید :sad:

مرسی وحید جان لطف داری.

در مورد بک گراند هم کار خاصی نکردم. یه تکچسر هست به اضافه ی یه سری طرح گل و اسلیمی و یه مقداری هم با ابزار Burn Tool دور و برش رو سیاه کاری کردم که کهنه تر بنظر بیاد.

galagoola

Active Member
به طرح انتباه من شبيه نيست؟
هر کی سیبیل داره مگه تکسچره یا بلعکس :-?
اون فلولالا اگه نمیبود بهتر میبودندی ( اگه تونستی اینو بخونی جایزه داری ) :cool:
دلت نخواد فونتاشم دوست ندارم :cool:
این جمله ینی چی : مکان فضای آب نما :lol:
عجب جای باحالیه :lol:
فلن

hosienmax100

3D Artist
great :cool:

سارا كاره قشنگي شده ايولا .............

*** من روزه نيستم ولي اميدوارم درد گرسنگي يك ماهه رو مطابقت بديد به يك سالشو و بدتر هميشه بودنشو ***

موفق باشي

[REZA]

Member
البته شایدم چشم بصیرت میخواد که من ندارم.
نه بابا چشم بصيرت نميخواد....ولي اگه ازاين عينك من داشته باشي ميبيني(يكي 5 و يكي 3.5(شماره عدسي عينك))
عجب جای باحالیه
:lol:
راستي اينو ميخواستم بپرسم....حواس نميزارن واسه آدم كه :D
اين كار چاپ شده؟!!! و اينكه بعد از چاپ چطوري شده(منظورم اينه كه خوب دراومده)؟!! البته اگه ديديش...اگه نديديش كه هيچ.
همين ديگه...
موفق باشي

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
ببخشید می خانه نبیدم.یه مقدار مشکل پیش اومده برام
حالا که اومده بیدم کار ات رو دیده بیدم
کلی خوشم اومد
قبلن دیدم و نظر هم دادم.کار خوشگلی شده ^.^

موفق باشی ساراهه:rose:

alionline1366

Active Member
نمیدونم چرا ولی زیاد با طزح حال نکردم یه جورایی سر در گم و شلوغ بود بعضی فونتهام میتونست بهتر باشه

GFX Master

ممنون از همه بچه ها که تا حالا نظریدن! :گل:

حسین کلا دارم یه برنامه ی خاص برات میچینم که یواش یواش یه مراسم گود بای پارتی از فروم برات برگزار کنم. چون هر جا سخن از حسین (گالاگولا) هست نام بانک نه ببخشید نام اسپم میدرخشد!! :پیشده:

راستش نمیدونم چرا اینطوری ولی خیلی از ما ها یاد گرفتیم که فقط اگر ازمون نظر خواستن بیایم بگیم مثلا اینجاش کجه یا اونجاش فلانه!
ولی اگر دلیلش رو ازمون بپرسن شاید اصلا دلیل قابل توجیهی براش نداشته باشیم.

یه نمونه اش همین مسئله ی استفاده از فونت توی این طرح هست. شاید نصف بچه هایی که اینجا نظر دادن بین نظراتشون خوب نبودن فونت رو هم گفتن. ولی تقریبا هیچ کدوم دلیل این نظرشون رو نگفتن تا لااقل من نوعی که توی فلان کارم فلان اشتباه رو داشتم بدونم که از دید عموم دلیل منطقی برای ایرادات کارم وجود داره یا نه!؟

پس یه لطفی کنید دلیل انتقاداتتون رو هم بگید تا تو کارای بعدیم حتما لحاظ کنم. چون اینطوری تاپیک نظرخواهی عملا هیچ سودی نداره.

فقط یه توضیح درباره ی فونتها بدم تا شاید یکمی ابهامات کمتر بشه. در مورد فونت دعای بالای کار بله قبول دارم که اگر با میرعماد و فونت معلی نوشته میشد هم قشنگ بود ولی بنظرم این فونت هم برای نوشتن دعاها و آیه های قرآنی خیلی خوب و سنگینه.
درباره ی فونت جمله ی تبلیغاتی (به مهمانی خدا خوش آمدید!) و همچنین جمله های مربوط به آدرس و زمان، مخصوصا باید از فونتی استفاده میشد که حالت Bold و سنگین داشته باشه تا خودش رو اجبارا تو چشم بیننده جا کنه. استفاده از یه فونت ظریف و ساده تاثیر اونچنانی نداره. درباره ی فونت اون متن دکلمه (زیر جمله ی به مهمانی خدا خوش آمدید!)، مخصوصا از فونتی استفاده کردم که حالت عربی گونه داشته باشه تا حس مناجات رو برسونه. و در آخر هم درباره ی فونت مربوط به دعوت هم یه فونت ساده و رسمی استفاده شده که یکمی هم Bold باشه. فونتایی مثل میترا یا لوتوس یا نازنین یا یکان هم این ویژگی سادگی رو دارن ولی ویژگی سنگینی رو به اندازه ی این فونت ندارن.

با این توضیحاتی که دادم خواهش میکنم هر کسی فکر میکنم اشتباهی در نوع انتخابم داشتم صراحتا بگه تا تو کارای بعدی رعایت کنم.

ببخشید طولانی شد ولی چون اکثر بچه ها این موضوع رو مطرح کرده بودن گفتم درباره ش بحث بشه بد نیست.

موفق باشید.

galagoola

Active Member
حسین کلا دارم یه برنامه ی خاص برات میچینم که یواش یواش یه مراسم گود بای پارتی از فروم برات برگزار کنم.
هورااااااااااا....مهمونی
چون هر جا سخن از حسین (گالاگولا) هست نام بانک نه ببخشید نام اسپم میدرخشد!!
اعتماد شما سرمایه ماست
ولی تقریبا هیچ کدوم دلیل این نظرشون رو نگفتن تا لااقل من نوعی که توی فلان کارم فلان اشتباه رو داشتم بدونم
شما که سایت سنگینه کلن .... دیگه تحویل نمیگیری باید بدونی همه بچه شاهدن من جلسه دوم عین همین جمله رو گفتم .... اگه تو همون پست دلیله حرفمو نگفتم 2 علت داشت . 1) میخواستم بحث ادامه داشته باشه تا بهتر حرف همو بفهمیم 2) در آن واحد داشتم به چند مسئله اشاره میکردم نمیخواستم پستم سنگین شه

اما ادامه ماجرا ....
دیتاهای یه کار با توجه به هدف کار دسته بندی میشن و هر کدوم بنا به نیاز کار حالت خاصی رو میگیرن... مثلن همین انتخاب فونت که یو به صورت جداگانه بررسی کردی و دلیله هر کدوم جدا درسته .... اما بعد از این مرحله ایجاد هماهنگی دیتاها در فرم و استایل مورد نظره .... این دو قسمت با اینکه از هم جدا بررسی میشن اما گره عجیبی به هم میخورن .... دقیقن مثله تجزیه و ترکیب تو زبونه عربی
حالا من هم کارتو ترکیب میکنم هم تجزیه ولی قبلش اینو بگم که تو همون زبونه عربی ترکیب اهمیته خاصی داره چون کار به انجام رسیده ....
به همون دلایلی که اشاره کردی تقریبن اکثره فونتها بلد هستن و نمیشه از فونته ظریف استفاده کرد... اما چند گانگی فونتی توی کارت به اصل کار صدمه میزنه ... الان 6 فونت تو کار استفاده شده که باز به همون دلیل که بلد هستن نمیشه ارتباط و هارمونی خاصی بینشون قائل شد .... هماهنگی بین فونتهای یه کار بخشه ترکیبی بود که من بیشترین مشکل رو باهاش داشتم و عنوان کردم
در درجه دوم... میشه گفت کارت از 2 بخش بکگراند سازی و استفاده از فونت تشکیل شده ... جزئیات دیگه ای نداره که بتونه بخشی از بار مفهومی کار رو به عهده بگیره ... به همین خاطر به نظرم هارمونی فونتی فدای مفهومی که فونت باید برسونه شده
حالا نظرمو در باره جز به جز فونتا میگم
ولی بنظرم این فونت هم برای نوشتن دعاها و آیه های قرآنی خیلی خوب و سنگینه.
کاملن تایید میشه ... من اصن با این فونت مشکل ندارم .... از جزم گرایی فونتی هم بدم میاد که الان بگیم چون معلی رو بورسه حتمن باید از اون استفاده بشه ... این دیدت رو تحسین میکنم
درباره ی فونت جمله ی تبلیغاتی (به مهمانی خدا خوش آمدید!)
این فونت از لحاظ عرضی بلنده و کم کردن فاصله حروف از هم تقریبن دفرمش کرده و این دفرمی از اون دستی نیست که دفرم بودنش مفهوم داشته باشه ... ینی اینکه اگر یه جا تو یه کاره خوب دیده باشی کار دفرمه اون دفرمی علت خاصی داره و در جهت القای مفهومی از اون تناسب همیشگی خارج شده و در نهایت یه تناسب خلق کرده ( اگه توضیحی در این مورد داره که علتی داره دفرم کردن بگو )
فونت اون متن دکلمه (زیر جمله ی به مهمانی خدا خوش آمدید!)، مخصوصا از فونتی استفاده کردم که حالت عربی گونه داشته باشه تا حس مناجات رو برسونه
دلیله خوبیه و ازت قبول میکنم ولی ترکیبش میتونست بهتر از این باشه
با بقیه توضیحاتتم موافقم و مشکلی هم نداشتم

جمله کلی ای که من در مورده فونت تو پست قبلی گفتم نقد اساسی داره و همین جا یدونه میخوابونم زیره گوشم که ناقص حرف زدم قصد توجیه ندارم ولی قبله اذان بود دیگه :دی

یه مورده دیگه هم امرو دیدم ... چرا بعد از به میهمانی خدا خوش آمدید علامته تعجبه؟
یه نتیجه گیری هم بکنم .... بیشترین نگاه نقادانه من به ترکیبه فونتها باهمه و مواردی که خود فونت هم نقدی داشت کتبن خدمتتان ارسالید :دی
درباره ش بحث بشه بد نیست
مملول
فلن

آخرین ویرایش:

GFX Master

هورااااااااااا....مهمونی

اعتماد شما سرمایه ماست

شما که سایت سنگینه کلن .... دیگه تحویل نمیگیری باید بدونی همه بچه شاهدن من جلسه دوم عین همین جمله رو گفتم .... اگه تو همون پست دلیله حرفمو نگفتم 2 علت داشت . 1) میخواستم بحث ادامه داشته باشه تا بهتر حرف همو بفهمیم 2) در آن واحد داشتم به چند مسئله اشاره میکردم نمیخواستم پستم سنگین شه

اما ادامه ماجرا ....
دیتاهای یه کار با توجه به هدف کار دسته بندی میشن و هر کدوم بنا به نیاز کار حالت خاصی رو میگیرن... مثلن همین انتخاب فونت که یو به صورت جداگانه بررسی کردی و دلیله هر کدوم جدا درسته .... اما بعد از این مرحله ایجاد هماهنگی دیتاها در فرم و استایل مورد نظره .... این دو قسمت با اینکه از هم جدا بررسی میشن اما گره عجیبی به هم میخورن .... دقیقن مثله تجزیه و ترکیب تو زبونه عربی
حالا من هم کارتو ترکیب میکنم هم تجزیه ولی قبلش اینو بگم که تو همون زبونه عربی ترکیب اهمیته خاصی داره چون کار به انجام رسیده ....
به همون دلایلی که اشاره کردی تقریبن اکثره فونتها بلد هستن و نمیشه از فونته ظریف استفاده کرد... اما چند گانگی فونتی توی کارت به اصل کار صدمه میزنه ... الان 6 فونت تو کار استفاده شده که باز به همون دلیل که بلد هستن نمیشه ارتباط و هارمونی خاصی بینشون قائل شد .... هماهنگی بین فونتهای یه کار بخشه ترکیبی بود که من بیشترین مشکل رو باهاش داشتم و عنوان کردم
در درجه دوم... میشه گفت کارت از 2 بخش بکگراند سازی و استفاده از فونت تشکیل شده ... جزئیات دیگه ای نداره که بتونه بخشی از بار مفهومی کار رو به عهده بگیره ... به همین خاطر به نظرم هارمونی فونتی فدای مفهومی که فونت باید برسونه شده
حالا نظرمو در باره جز به جز فونتا میگم

کاملن تایید میشه ... من اصن با این فونت مشکل ندارم .... از جزم گرایی فونتی هم بدم میاد که الان بگیم چون معلی رو بورسه حتمن باید از اون استفاده بشه ... این دیدت رو تحسین میکنم

این فونت از لحاظ عرضی بلنده و کم کردن فاصله حروف از هم تقریبن دفرمش کرده و این دفرمی از اون دستی نیست که دفرم بودنش مفهوم داشته باشه ... ینی اینکه اگر یه جا تو یه کاره خوب دیده باشی کار دفرمه اون دفرمی علت خاصی داره و در جهت القای مفهومی از اون تناسب همیشگی خارج شده و در نهایت یه تناسب خلق کرده ( اگه توضیحی در این مورد داره که علتی داره دفرم کردن بگو )

دلیله خوبیه و ازت قبول میکنم ولی ترکیبش میتونست بهتر از این باشه
با بقیه توضیحاتتم موافقم و مشکلی هم نداشتم

جمله کلی ای که من در مورده فونت تو پست قبلی گفتم نقد اساسی داره و همین جا یدونه میخوابونم زیره گوشم که ناقص حرف زدم قصد توجیه ندارم ولی قبله اذان بود دیگه :دی

یه مورده دیگه هم امرو دیدم ... چرا بعد از به میهمانی خدا خوش آمدید علامته تعجبه؟
یه نتیجه گیری هم بکنم .... بیشترین نگاه نقادانه من به ترکیبه فونتها باهمه و مواردی که خود فونت هم نقدی داشت کتبن خدمتتان ارسالید :دی

مملول
فلن
خوب به این میگن یه نقد اساسی. البته بعضی جاهاشو هنوز هم قبول ندارم.

ولی اینجور نقدها باعث میشه که آدم مشکلات کارش رو اساسی متوجه بشه و سعی کنه رفعشون کنه.

در مورد اینکه گفتی بخاطر اینکه فونتها همه بولد هستن و تعداد فونتها زیاد هستن هارمونی ایجاد نمیشه رو زیاد قبول ندارم. البته قبول دارم که برای تنوع در کار (صرفا تنوع) نه ایجاد هارمونی میشه از ترکیب بولد و ساده استفاده کرد ولی اینکه بگیم چون صرفا فونتها بولد هستن این موضوع مساوی با ناهماهنگی میشه بنظر شخصی من دلیل قانع کننده ای نیست.

درباره ی اینکه گفتی کار از 2 بخش بک گراندسازی و فونت تشکیل شده، خوب یه پوستر که رسالتش اطلاع رسانی به صورت رسمی هست چه عنصر دیگه ای باید داشته باشه؟! بله اگر همین پوستر با همین موضوع قرار بود برای یه مدرسه طراحی بشه 100% عناصری مثل عکس هم نیاز بود ولی توی این کار من به شخصه اینطور بنظرم اومد که استفاده از عکس هم دِمده و قدیمی شده و هم نیاز خاصی به استفاده از اون نیست.
و اینکه بنظرم خیلی داری سخت میگیری!! این پوستر فقط و فقط یه پوستر اطلاع رسانی هست. اینکه بگیم جزئیات لازمه برای رسوندن مفهوم اصلا جمله ی درستی نیست. این پوستر برای قشر فرهنگی یا مثلا برای نمایشگاه یا جشنواره طراحی نشده که احتیاج به جزئیات برای انتقال مفهوم داشته باشه! این پوستر فقط یه متن اطلاع رسانی هست که بهش یکمی رنگ و لعاب داده شده و بیننده ی اون فقط برای مطلع شدن از زمان و مکان اون رو نگاه میکنه و اگر میبینی یکمی بهش رنگ و افکت داده شده صرفا برای جذب بیننده هست نه هیچ چیز دیگه.

اینکه درباره ی دفرمه کردن یا بطور درست تر دیفیس کردن گفته بودی و اینکه کم کردن فاصله مفهوم خاصی نداره، باید بگم بازم مشکل از اینجا ناشی میشه که تو سعی میکنی این پوستر رو مثلا با یه پوستر معناگرا که هدفش به فکر بردن بیننده ش هست مقایسه کنه در حالیکه این پوستر اصلا رسالتش چیز دیگه ست و مثلا کم کردن فاصله ی بین حروف هم صرفا برای جذاب تر شدن و توی چشم بودن تیتر اصلی هست.

در مورد علامت تعجب اول از همه بگم که متن اصلی ئی که به من داده شد علامت تعجب داشت.
دوم اینکه در این مورد بچه هایی که ادبیات و نگارش و دستور زبان خوندن بهتر میتونن نظر بدن.
ولی به عقیده ی شخصی من چون جمله یکمی غلو هست و داره اغراق میکنه میشه یجورایی توجیه کرد که از علامت تعجب استفاده بشه ولی بازم میگم در این مورد نظر شخصی من دخیل نبوده.

بازم مرسی که این همه جزء به جزء به کار نگاه کردی.

منتظر بقیه ی صحبتای بچه ها هم هستم. خیلی دوست دارم نظر بقیه ی بچه ها رو هم درباره ی کل کار بدوم.

موفق باشید.

[REZA]

Member
سارا جان من درحدي نيستم كه بخوام كار شما رو نقد كنم يا حتي روش نظر بدم...
ولی اینکه بگیم چون صرفا فونتها بولد هستن این موضوع مساوی با ناهماهنگی میشه بنظر شخصی من دلیل قانع کننده ای نیست.
يعني توي اين كار فونت ها(يي كه بلد هستن) هماهنگي لازم رو دارن؟!
يعني راه ديگه اي براي مهم نشون دادن يك مطلب به غير از بلد كردن فونت هاش نيست؟!!!
شما كه خودتون استاد اين كار هستي(اگه يادت باشه توي اون كار "طرح و ايده كارو" به زيبايي اين كار روانجام دادي..با يه رنگ بندي ساده (كلمه كارو كه سفيد بود و بقيه سياه) اين تمايز و توجه بوجود اومد....)
اما اين كه شما مي فرمايي
و اینکه بنظرم خیلی داری سخت میگیری!! این پوستر فقط و فقط یه پوستر اطلاع رسانی هست.
و اگر میبینی یکمی بهش رنگ و افکت داده شده صرفا برای جذب بیننده هست نه هیچ چیز دیگه.
این پوستر برای قشر فرهنگی یا مثلا برای نمایشگاه یا جشنواره طراحی نشده که احتیاج به جزئیات برای انتقال مفهوم داشته باشه!
...
حرف شما متين ولي چون قراره مخاطب يك كار عموم مردم باشن(من قصد اساعه ادب ندارم) خب چطوره اين متن اطلاع رساني رو توي ورد تايپ مي كردي....ايطوري هدف رو رك و پوسكنده به مخاطب عام اطلاع ميدادي....
فكر نميكنم اين درست باشه كه اين مشكلات رو بندازيم گردن عوام بودن مخاطب و رسمي بودن كار ....

از جزم گرایی فونتی هم بدم میاد که الان بگیم چون معلی رو بورسه حتمن باید از اون استفاده بشه
مگه معلي رو بورسه :)
موضوع بورس و سهام و اينا نيست :دي
اين يه موضوع سليقه اي همونطور كه سارا گفت :
بنظرم این فونت هم برای نوشتن دعاها و آیه های قرآنی خیلی خوب و سنگینه.
به نظر من هم معلي شايد بهتر مي بود....اما اين هم زيبا شده.
دوم اینکه در این مورد بچه هایی که ادبیات و نگارش و دستور زبان خوندن بهتر میتونن نظر بدن.
والا من كه براي اين قبيل متن ها از " " (نميدونم تو فارسي بهش چي ميگن،آپاستروف يا هر چيز ديگه اي :دي) استفاده مي كنم.
شما که سایت سنگینه کلن .... دیگه تحویل نمیگیری باید بدونی همه بچه ها شاهدن من جلسه دوم عین همین جمله رو گفتم
:cry: موافقم كه مارو تحويل نمي گيري:cry:

موفق باشي

آخرین ویرایش:

GFX Master

[reza];711913 گفت:
سارا جان من درحدي نيستم كه بخوام كار شما رو نقد كنم يا حتي روش نظر بدم...

يعني توي اين كار فونت ها(يي كه بلد هستن) هماهنگي لازم رو دارن؟!
يعني راه ديگه اي براي مهم نشون دادن يك مطلب به غير از بلد كردن فونت هاش نيست؟!!!
شما كه خودتون استاد اين كار هستي(اگه يادت باشه توي اون كار "طرح و ايده كارو" به زيبايي اين كار روانجام دادي..با يه رنگ بندي ساده (كلمه كارو كه سفيد بود و بقيه سياه) اين تمايز و توجه بوجود اومد....)
اما اين كه شما مي فرمايي

...
حرف شما متين ولي چون قراره مخاطب يك كار عموم مردم باشن(من قصد اساعه ادب ندارم) خب چطوره اين متن اطلاع رساني رو توي ورد تايپ مي كردي....ايطوري هدف رو رك و پوسكنده به مخاطب عام اطلاع ميدادي....
فكر نميكنم اين درست باشه كه اين مشكلات رو بندازيم گردن عوام بودن مخاطب و رسمي بودن كار ....

مگه معلي رو بورسه :)
موضوع بورس و سهام و اينا نيست :دي
اين يه موضوع سليقه اي همونطور كه سارا گفت :
به نظر من هم معلي شايد بهتر مي بود....اما اين هم زيبا شده.

والا من كه براي اين قبيل متن ها از " " (نميدونم تو فارسي بهش چي ميگن،آپاستروف يا هر چيز ديگه اي :دي) استفاده مي كنم.

:cry: موافقم كه مارو تحويل نمي گيري:cry:

موفق باشي

ممنون رضا جان بخاطر وقتی که گذاشتی.

در مورد فونت بازم میگم کاملا یه موضوع سلیقه ای هست. ظاهرا من نتونستم سلیقه ی بینندۀ عامم رو جلب کنم!
شاید هر چی بیشتر در این باره من توضیح بدم بنظر بیاد که دارم توجیه میکنم! ولی این چیزایی که میگم رو کاملا بهشون اعتقاد دارم و یاد گرفتم.
درباره ی اینکه گفتی بجز بولد کردن مثلا میشد از تغییر رنگ استفاده کرد باید بگم اون پوستر (کارو) نحوۀ طراحیش روی این موضوع بود که از رنگای متنوع استفاده بشه و به همین خاطر با استفاده از رنگ اهمیت موضوع رو نشون دادم.
ولی توی این پوستر اگر دقت کنی متنها تفاوت رنگ خاصی با هم ندارن. چون میخواستم اینطور تداعی بشه که طرح یه طرح قدیمی هست و توی طرحهای قدیمی هم اگر دیده باشی رنگ فونتها معمولا یکی هستن.
ولی حرفت کاملا درسته. بغیر از بولد کردن راههای دیگه ای هم برای مهم جلوه دادن وجود داره. ولی من همچنان بولد کردن رو توی کاری که نمیتونی از تغییر رنگ استفاده کنی بیشتر میپسندم.

در مورد اینکه گفتی بجای این پوستر میشد متن رو براحتی توی ورد تایپ کرد کاملا باهات موافقم!
اتفاقا خودمم میخواستم همین موضوع رو در جواب حسین بگم که کلا دعوت نامه رو میشه اصلا بصورت پوستر درنیاورد.
الان خیلی جاها برای اطلاع رسانی حتی از ورد هم استفاده نمیکنن و با یه کاغذ a4 و یه ماژیک سر و ته قضیه رو هم میارن!!
منظور من از مخاطب عام بودن این بود که مخاطبم قشری نیستن که بخوان وقت بذارن و مفهوم رو از پوستر دربیارن!
اگر این پوستر رو برای افطاری اساتید دانشگاه هنرهای زیبا طراحی میکردن باید طوری طراحی میکردن که مفهوم گرا باشه. یعنی مستقیم نگن آقا پاشین بیاین افطاری!!! بلکه با یه سری ترفند خاص این جمله رو بیان میکردن. چرا؟! چون اون استاد دانشگاه هنرهای زیبا زندگیش رو با اینجور پوسترها گذرونده و براش درک مفاهیم کاری نداره!
ولی یه سری مهندس یا کارگر که شاید تو عمرشون 1 دونه پوستر رو هم تجزیه و تحلیل نکرده باشن دلیلی نداره بخوایم براشون با معنی و مفهوم هدف رو بیان کنیم. در حالی که میتونیم خیلی ساده منظورمون رو بهشون بگیم.

بازم ممنون که وقت گذاشتی و نظراتت رو گفتی که خیلی هم برام این نظرات مهم بود، خیلی.

موفق باشی. :گل:

Ahmad.N

Member
پیشنهاد؟
نه
نظر؟
نه
انتقاد؟
نه
خواهش؟
نه
تمنا؟
نه
...
نظر شخصی...
از این به بعد سعی کن تو کارات>
مخصوصا تو این جور کارا>
از رنگ های شاد و طرحهای نو و چیدمان جذاب...
استفاده کنی>>>
صحبت با انصاف>>>
کارت خیلی قشنگ شده ولی اصلا و ایدا به دلم نشست و ...
یه همچین بحثی
با
یه همچین طرحی
اصلا
قابل
قبول نیست

جسارت؟
نه
بی احترامی؟
نه
فضولی؟
نه
...؟
فقط نظر شخصی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام سارا خسته نباشی. سعی کردم هم کار رو ببینم هم نظرات دوستان رو بخونم. کار بسیار حرفه ای شده. بعد اینکه، کار رو برای دوستت زدی و هزینه ای براش نگرفتی و وقتی رو براش صرف کردی قابل تقدیر هست. طراحی اصولا با روح سر و کار داره حالا اون لحظه که داری طرح میزنی سیگنال مثبتی از کارفرما بگیری قطعا طرح حرفه ای رو میزنی.
شخص من بخاطر اینکه خیلی از آثارم رو تجاری طراحی می کنم نه هنری در نتیجه باید به خودم این اجازه رو بدم و عرضکنم که کار شما هم جنبه هنری داشت هم تجاری.
سلیقه ها مختلف هست و امکان نداره بتونی طرحی بزنی که همه بگن خوب هست. مثال میزنم در مورد خوانندگی! من از ساسی مانکن بدم میاد هم از اسمش هم از صداش! اما تو هر مهمونی بری آهنگ اول آهنگ پارمیدای این شخص هست. نه من آدم بدی هستم نه این آدم موجود مزخرف!
در نتیجه اگر اون لحظه که از این فونت استفاده کردی به چشمت قشنگ اومده شک نکنه که هزاران نفر هم اون رو قشنگ می بینن مثل من!

GFX Master

سلام سارا خسته نباشی. سعی کردم هم کار رو ببینم هم نظرات دوستان رو بخونم. کار بسیار حرفه ای شده. بعد اینکه، کار رو برای دوستت زدی و هزینه ای براش نگرفتی و وقتی رو براش صرف کردی قابل تقدیر هست. طراحی اصولا با روح سر و کار داره حالا اون لحظه که داری طرح میزنی سیگنال مثبتی از کارفرما بگیری قطعا طرح حرفه ای رو میزنی.
شخص من بخاطر اینکه خیلی از آثارم رو تجاری طراحی می کنم نه هنری در نتیجه باید به خودم این اجازه رو بدم و عرضکنم که کار شما هم جنبه هنری داشت هم تجاری.
سلیقه ها مختلف هست و امکان نداره بتونی طرحی بزنی که همه بگن خوب هست. مثال میزنم در مورد خوانندگی! من از ساسی مانکن بدم میاد هم از اسمش هم از صداش! اما تو هر مهمونی بری آهنگ اول آهنگ پارمیدای این شخص هست. نه من آدم بدی هستم نه این آدم موجود مزخرف!
در نتیجه اگر اون لحظه که از این فونت استفاده کردی به چشمت قشنگ اومده شک نکنه که هزاران نفر هم اون رو قشنگ می بینن مثل من!

مرسی مهدی همیشه به من لطف داری.

با حرفات هم کاملا موافقم. در مورد سلیقه و این حرفا هم درست میگی. همیشه نمیشه تمام سلایق رو در نظر گرفت و این یه مورد طبیعی ئه.

در هر صورت مرسی که نظر دادی. خوشحال شدم.

موفق باشی.

GFX Master

آیا میزان برای نقده یک کاره هنری (( سلیقه )) هست؟
فلن

فکر میکنم منظور اصلی مهدی از کلمه ی (سلیقه) همون (دید عمومی) یا همون (بازدیدکننده ی طرح) باشه.

که به نظر من یکی از عوامل نقد یه کار هنری همون دید عمومی یا بازدیدکننده ی طرح هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا