Is Admin ?

سلام . خسته نباشید .
من یه سایتی طراحی کردم که یه مدیر داره و می تونه Log IN کنه ، وقتی هم Log In می کنه یه Session ست می شه .
حالا می خوام توو صفحه اول یه عکسی رو نشون بدم که فقط وقتی مدیر Log In می کنه بتونه ببینه و بقیه بازدید کننده ها اون عکس رو نبینند .
مثل پرتال Evolution که یه بلوک "مدیریت سریع" داره توو صفحه اول که فقط زمانی که مدیر Log In می کنه می تونه ببینه و دیگران نمی بینند .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
 

MRahmani60

New Member
شما وقتي Session رو ست ‌مي‌كني، اگه كاربر مدير باشه مي‌توني يه متغير ديگه هم ست كني كه مدير بودن رو مشخص كنه.
بعد موقع نمايش چك مي‌كني اگه مدير بود نمايش بده:
PHP:
if ($_SESSION['Admin'] == 1)
{
echo '<img src="t.jpg">';
}
 
سلام . آخه اینجوری باز هم کاربرای دیگه ، عکس رو که توو صفحه اول هست می بینند که !
 

I.NoBody

Active Member
آقا امیر منظور دوستمونو متوجه نشدی.
شما وقتی یه نفر لاگین میکنه، یه سری سشن براش ست میکنی.
حالا شما یه سشن اضافه هم ست کن که اگه ادمین لاگین کرده باشه، مقدار 1 رو بگیره و اگر یوزر باشه، مقدار 0 رو بگیره( یا بهتره اصلاً مقدار نگیره).
اونوقت موقع نمایش عکست، چک کن ببین اون سشن 1 هست یا نه؟
 
سلام .
آخه اینجوری که شماها می گید زمانی که مدیر Log In کنه و سشن جدید ست بشه هم مدیر می بینه عکس رو هم کاربر ، چون مدیر در حال حاضر توو سایت هست و سشن هم ست شده .
حالا بازم شاید من اشتباه می کنم ، ولی از لحاظ تئوری که من به این نتیجه رسیدم !
 

sajadmaz

Member
نه دیگه شما هر مرور گری که باز میکنی یه Sesion key میگیره حتی تو همون سیستمی که آدمین رو لوگین کردی یه بروزر دیگه باز کنی از اول باید لوگین کنی
 

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام .
آخه اینجوری که شماها می گید زمانی که مدیر log in کنه و سشن جدید ست بشه هم مدیر می بینه عکس رو هم کاربر ، چون مدیر در حال حاضر توو سایت هست و سشن هم ست شده .
حالا بازم شاید من اشتباه می کنم ، ولی از لحاظ تئوری که من به این نتیجه رسیدم !
عزیزم سشن فقط برای همون یوزر ست میشه!
یه متغیر کلی نیست!
 

I.NoBody

Active Member
لطفاً نوشته آقای shahkey رو با دقت بخون.
ضمناً حالا که اینهمه آدم دارن این راه رو پیشنهاد میکنن، لا اقل یه بار تستش کن. شاید اشتباه از درک شما از سشن هست(که هست):wink:
 
سلام . ممنون از دوستانم که با حوصله به سئوالهای من جواب دادند . حق با شما بود . مشکلم حل شدم . یک دنیا ممنون .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا