قالب ****iran khodro paykan ****

emad04

Well-Known Member
سلام
اینم رندر های استودیویی آخرین کارم که حدود دو ماهی می شه تموم شده و فرصت شد ازش رندر بگریم .

----------------- تاپیک wip ------------------
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=176543

کار ها با vray هست و پست فتوشاپ . مدل هم با مکس 2011 ساخته شده . ( یک هفته )

منتظر کامپوزیت ها و صحنه های واقعی باشید ./ ایشالا رنگ های قرمز و سفید ماشین رو تو رندر های بعدی تست می کنم .

منتظر نظرات شما هستم .

ویرایش :
راستی اینو یادم رفته بود بگم که مدل لاو پلی هست و ممکنه بعضی قسمت ها خوب جلوه نداده باشه .

پیوست ها

• 14.jpg
    14.jpg
    274.7 کیلوبایت · بازدیدها: 91
  • 15.jpg
    15.jpg
    815.1 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • 2br391mnp9v2uiyg9f8u.jpg
    2br391mnp9v2uiyg9f8u.jpg
    357 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • 17.jpg
    17.jpg
    278.8 کیلوبایت · بازدیدها: 77
  • 16.jpg
    16.jpg
    228.1 کیلوبایت · بازدیدها: 77
آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
کیفیت رندر ها پایینه اما مدل خیلی خوب شده خسته نباشی.

مرسی . :rose:
کیفیت به خاطر فرمت عکس هست که jpg هست و . فرمت اصلی bmp بود که حجمش 4 مگ بود .

ایول مدل سازیش خیلی عاله . میشه فایل مکسشو هم بزاری؟:green:

مرسی .
راستش بچه ها ما رو دلسرد کردند و انگیزه ای برای این کار نیست ! نه نظری نه پیشنهادی برای بهتر شد کار و نه .... چه تو مراحل ساخت چه تو گالری .
کاش حداقل کسایی که به این تاپیک سر می زنن نظر شونو می گفتن .
به هر حال مرسی

mohammadyzr

Well-Known Member
سلام
مدلینگ کار خیلی خوب دراومده اما به قول بچه ها گفتنی رندر و نورپردازی استودیو میتونه بهتر هم بشه ،ضمنا فکر نمیکنم توی این رندر نیازی به Depth of Field باشه.
خسته نباشی و با آرزوی موفقیت.:rose:

milad_r

Member
بسیار زیبا شده دوست عزیز. فکر می کنم صندوقش کمی بالا باشه و پایین شیشه عقب حالت مثلثی پیدا کرده...
در کل دمت گرم...

main

Well-Known Member
ایولللللللل
خیلی حال کردم . عالی شدهـــ آورین.
مدلینگ=عالی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی ارزشمندی شده.
با توجه به کیفیت بالای کار و پشتکار زیاد و اینکه مراحل کار بصورت کامل توی wip بیان شده کار شایسته تاپ گالری هست.البته موارد زیر باید برطرف بشه
1- مدل سازی در حالی خیلی خوب انجام شده اما بعضی جاها خوب نشده .مثل سقف از سمت پشت یا جانمایی شیشه عقب توی قابش و درو اطرافش
2- متریال ها خوب شده اما می دونی چرا بعضی جاها رفلکت ها کرش کرده و اینطور که باید جالب نشده؟؟ به خاطر اینه سطح روش خوب مدل نشده یعنی چطور بگم... صاف و یه دست نیست.این قضیه توی درها به نحو احسن اجرا شده اما اتاق خود ماشین قسمت های زیر سقف این اشتباه خودشو پر رنگ نشون میده
در کل کار خیلی خوبی شده.بهت تبریک میگم و منم خواهش میکنم مدل آمادش رو توی بخش ابزار های سه بعدی آپلود بکنی.یاعلی

homayoon_fattah

Well-Known Member
کار عالی شده . یعنی خیلی عالی:rose: . شاید به خاطر این خیلی چشمگیر نشده که تو استودیو رندر گرفتین . حتما تو یه محیط شهری hdr ازش کار بزارین ، حتما خواهد رفت تاپ گالری . بهترین پیکانی هست که تا حالا مدل شده . + رفلکت بدنه هم باید خیلی کم باشه .
یه نکته هم بچه ها تو وایپ گفته بودن ، فکر کنم باید اصلاح بشه ، شیشه عقب وسطش بر آمدگی داره !!

emad04

Well-Known Member
سلام.کار خیلی ارزشمندی شده.
با توجه به کیفیت بالای کار و پشتکار زیاد و اینکه مراحل کار بصورت کامل توی wip بیان شده کار شایسته تاپ گالری هست.البته موارد زیر باید برطرف بشه
1- مدل سازی در حالی خیلی خوب انجام شده اما بعضی جاها خوب نشده .مثل سقف از سمت پشت یا جانمایی شیشه عقب توی قابش و درو اطرافش
2- متریال ها خوب شده اما می دونی چرا بعضی جاها رفلکت ها کرش کرده و اینطور که باید جالب نشده؟؟ به خاطر اینه سطح روش خوب مدل نشده یعنی چطور بگم... صاف و یه دست نیست.این قضیه توی درها به نحو احسن اجرا شده اما اتاق خود ماشین قسمت های زیر سقف این اشتباه خودشو پر رنگ نشون میده
در کل کار خیلی خوبی شده.بهت تبریک میگم و منم خواهش میکنم مدل آمادش رو توی بخش ابزار های سه بعدی آپلود بکنی.یاعلی
مرسی عارف جان .
ایشالا تو رندر های کامپوزیت و استودیو های بعدی جبران می کنم . :rose:

راستی رندر دومی خیلی ریلهـــ.
بازم دمت گرم:دی
مرسی

ایولللللللل
خیلی حال کردم . عالی شدهـــ آورین.
مدلینگ=عالی

مرسی .:rose:

بسیار زیبا شده دوست عزیز. فکر می کنم صندوقش کمی بالا باشه و پایین شیشه عقب حالت مثلثی پیدا کرده...
در کل دمت گرم...
مرسی .
راستش فکر نمی کنم صندوقش بالا باشه حداقل بلوپرینتش نمای بقل داشت ...:green:

سلام
مدلینگ کار خیلی خوب دراومده اما به قول بچه ها گفتنی رندر و نورپردازی استودیو میتونه بهتر هم بشه ،ضمنا فکر نمیکنم توی این رندر نیازی به Depth of Field باشه.
خسته نباشی و با آرزوی موفقیت.:rose:

مرسی استاد ...:rose:

کار عالی شده . یعنی خیلی عالی:rose: . شاید به خاطر این خیلی چشمگیر نشده که تو استودیو رندر گرفتین . حتما تو یه محیط شهری hdr ازش کار بزارین ، حتما خواهد رفت تاپ گالری . بهترین پیکانی هست که تا حالا مدل شده . + رفلکت بدنه هم باید خیلی کم باشه .
یه نکته هم بچه ها تو وایپ گفته بودن ، فکر کنم باید اصلاح بشه ، شیشه عقب وسطش بر آمدگی داره !!

سلام .
مرسی همایون جان .
حتمآ رندر های شهری رو هم خواهم گذاشت . HDRI های جدید هم گرفتم تا به حال چند تا رندر گرفتم .
در مورد اون شیشه عقب راستش توی مدل واقعی پیکان اون قوص وجود داره ...

جدیدترین ارسال ها

بالا