IPT5 فارسي نويس

saman_sweden

Active Member
اين اطلاعيه عمومي در مورد فارسي نويسي IPT5در صفحه اول زده من دان لود كردم پح . همه اش هم درست گذاشتم اما بازم demo است دوستاني كه موفق شده اند خود برنامه را راه بيندازند طريقه اش را به ما هم بگند من هر كاري مي كنم بازم demo است

saman_sweden گفت:
اين اطلاعيه عمومي در مورد فارسي نويسي IPT5در صفحه اول زده من دان لود كردم پح . همه اش هم درست گذاشتم اما بازم demo است دوستاني كه موفق شده اند خود برنامه را راه بيندازند طريقه اش را به ما هم بگند من هر كاري مي كنم بازم demo است

سامان جان من اينكار رو كردم و از حالت دمو در اومد البته ميدوني كه فرقش چيه با حالت رجيستر شدن ديگه يكيش اينه كه ديگه اون پنجره اوليه كه هر دفعه مياد و ميگه برنامه رجيستر نيست از بين ميره و در قسمت about مينويسه كه اين برنامه براي Android رجيستر شده .حالا چطور ؟

بعد از نصب برنامه فايل ipt5.exeرو تو شاخه اي كه برنامه نصب شده كپي كن يعني overwrite كن بعدش برنامه regset.exe رو اجرا كن . همين ......

خوش باشي :arrow:

saman_sweden

Active Member
supermorik گفت:
saman_sweden گفت:

سامان جان من اينكار رو كردم و از حالت دمو در اومد البته ميدوني كه فرقش چيه با حالت رجيستر شدن ديگه يكيش اينه كه ديگه اون پنجره اوليه كه هر دفعه مياد و ميگه برنامه رجيستر نيست از بين ميره و در قسمت about مينويسه كه اين برنامه براي Android رجيستر شده .حالا چطور ؟

بعد از نصب برنامه فايل ipt5.exeرو تو شاخه اي كه برنامه نصب شده كپي كن يعني overwrite كن بعدش برنامه regset.exe رو اجرا كن . همين ......

خوش باشي :arrow:
اقا من همين كارها را كردم
منظور من اينه برنامه اصلي اگر تصويرش را موقع اينستال كردن ديدين texteditor ش مولتي است يعني ميشه 5-4 سطر نوشت اما ايني كه من اينستال ميكنم فقط يك سطر بيشتر راه نداره بنويسه من منظورم مانند مريم بحاي يك سطر 8 سطر بنويسم

roozbeh007

Member
با سلام
حالا خوبیه این برنامه چیه؟ من که با مریم و پارس پد کار میکنم بدون اینکه مشکلی داشته باشم. اگه این برنامه ویژگی خواصی داره بگین ماهم یاد بگیریم
مرسی :roll:

roozbeh007 گفت:
با سلام
حالا خوبیه این برنامه چیه؟ من که با مریم و پارس پد کار میکنم بدون اینکه مشکلی داشته باشم. اگه این برنامه ویژگی خواصی داره بگین ماهم یاد بگیریم
مرسی :roll:

شايد بشه گفت يكي از ويژه گي هاش اينه كه حالت تايپ مستقيم در محيط كار يا همونDirect Mode رو داره

magid

Member
با سلام

آقا اين برنامه يك سطري بيشتر نمي نويسه

با تشكر

مجيد( 8O )

saman_sweden گفت:
magid گفت:
با سلام

آقا اين برنامه يك سطري بيشتر نمي نويسه

با تشكر

مجيد( 8O )
اگر تصويرش را موقع اينستال كردن ديدين texteditor ش مولتي است يعني ميشه 5-4 سطر است

سلام

آقا زياد به عكس هاي خوشگل موقع نصب برنامه ها دل نبند . من الان دو سال و نيمه دارم با اين كار ميكنم اين برنامه يك خطيه :wink:

shahrokh_xp

Active Member
ببخشید من یه مدت نبودم نمی دونم چه خبره؟
ماجری این ای.پی.تی چیه؟
یکی به من توضیح بده :roll:

shahrokh_xp

Active Member
ببخشید :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
الآن که قسمت آرشیو اخبار رو میدیدم فهمیدم ماجرای آی.پیپتی کرک شده است.درسته؟

جدیدترین ارسال ها

بالا