ipod 20GB mp3 Player

arashdanger

Member
سلام میخواستم ببینم تا حالا کسی ipod mp3 player خریده؟
اصلا تو ایران پیدا میشه و قیمتش چقدره؟
امکاناتش که حرف نداره و قیمتش هم مناسبه تو سایت آمازون 230$ زده
اینم لیسته امکاناتش:
Storage: 20 GB
Battery life: Up to 12 hours
Skip protection: Up to 25 minutes
Display: 2-inch (diagonal) grayscale LCD with LED backlight
Connectivity: FireWire 400 and USB 2.0 through dock connector
Charge time: About 4 hours (2-hour fast charge to 80% capacity)
Audio support: AAC (16 to 320 Kbps), MP3 (32 to 320 Kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, WAV, AIFF, Audible
Size: 4.1 inches by 2.4 inches by 0.75 inches
Weight: 5.6 ounces
Included accessories: Earbud headphones, AC adapter, FireWire cable, USB 2.0 cable
Warranty: The iPod comes with single incident telephone support for the first 90 days and a one-year limited warranty.

iPod lets you do more than listen to music. Much more. iPod provides you with up to 40 GB of storage. True, you're likely to use a good portion of that storage capacity for your music and audio books, but you're bound to have a little space left over. You can use the FireWire or USB 2.0 cable that comes with iPod to connect the iPod to your computer and copy files.

Play Games
Little black address books
Store Text Notes

اگر کسی اطلاعاتی راجع بهش داره لطفا بگه!!!

Sunboy454

Active Member
بله تو ایران هم هست ، پایینتر از میدان ولیعصر - پاساژ کامپیوتر ایران - طبقه ی اول - ( جلوی پله برقی )
من خودم یه 20gb Creative دارم از صداش و امکاناتش راضی هستم ولی عدم امکان پخش عکس و فیلم یه خورده اذیت میکنه که ipod تو این مدل جدیدش عکس هم پخش میکنه - ipod تا اونجا که میدونم امکان ضبط صدا نداره
اگه بخوایم یه مقایسه کلی بیت این 2 تا بکنیم :ipod & Creative
Creative ظاهر جالبتری داره تا ipod

Creative امکان ضبط صدا و رادیو داره (البته با کمک یه remote که اونو باید جدا بخری و یه چیزی در حدود 40,000 تومن قیمتشه - remote فقط واسه 20 و 40 creative هست و سایز های پایینترش این امکانو رو خودشون دارن ) ولی ipod صدا ضبط نمیکنه

جفتشون plug & play نیستن یعنی واسه انتقال فایل از یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه باید CDشو تو هر 2تا نصب کرده باشی

ipod همونطور که سایتش نوشته تا 12h جواب میده ولی Creative تو سایتش حدود 16h نوشته ولی من خودم که استفاده میکنم حدود 13-14h جواب میده

media center Creative که عکس و فیلم و صدا رو پخش میکنه نسبتا سایز بزرگی داره و قیمتش هم بالاست ولی ipod تو مدل جدیدش تونسته امکان پخش عکسو رو همین mp3 playerهاش هم بیاره

از لحاظ قیمت زیاد اطلاع ندارم ولی فکر کنم ipod قیمتش پایینتره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا