IPBو ناگفته ها ...

rahgouzar

Member
سلام ...

آقا من الان 3 روزه دارم در مورده اين IPB اطلاعات جمع ميكنم كه براي وب سايتمون يه انجمن بزنم و حالا خيلي حرفا هست كه كسي رو وبسايتي نزده و تو اين بخش مجيد آنلاينم نبيد!

1.من IPB رو از وب سايتش گرفتم و رو سايت ريختم حالا بايد چه كار كنم ؟؟
(ميدونم بايد يه صفحه ي Instal باشه و ادامه داد ولي چه طور و كجاست اين صفحه ؟)

2.جايي گفته نشده : من سرورم Linuxهست ولي نميدونم اصلا روي Linux اين IPB كاري ميشه كرد يا نه ؟؟؟

و
خلاصه يه كمكي يا احيانا وب سايتي آموزشي معرفي كنين ممنون ميشم :roll: :cry:

kami_mz

Well-Known Member
1- کدوم نسخه اش هست؟ 2.0 يا 1.3؟
2- چرا نميشه روي لينوکس که بهتره.

moein273

Member
در سايت من اطلاعات جامعي در مورد IPB و نصب و اجراش موجود هست.

rahgouzar

Member
آقا معين ممنون من سايتتون رو قبلن ديده بودم ولي چون براي ديدن انجمن نياز به عضو شدن بود ديگه نگاه ننداختم؛ولي امروز كه گفتين رفتم و خيلي هم مفيد بود. :wink:
خلاصه خيلي ممنون بخاطره كمكتون.

فقط يه سوال داشتم در مورده اين جمله كه مشخص كردم مفهومش چيه ؟

IPB_f1.gif

-------------
آدرس اين pdf رو هم از سايت معين عزيز ميزارم كه اگه كسي در آينده به سوال من دچار شد راحتتر مشكلش حل شه.اينم آدرس

kami_mz

Well-Known Member
خوب شما محدوديت هاي نسخه trial رو مي دونيد که؟

The trial version is encoded which means you are unable to view the PHP source or modify the PHP source. There are also these hard limits:
5000 Posts
1000 Topics
1000 Personal Messages
200 Members
Bulk Mailer Disabled
Language Editing Disabled
SQL Toolbox Disabled
No IPB Portal Included
No SSI Export Facilities
No ability to upgrade between trial versions
If you exceed any one of these limits, your board is turned offline and access to your ACP is removed. If you choose to purchase a full Invision Power Board you can upgrade your trial version to a full version so you won't lose your current members, posts, etc. The full version comes with readable source code which means you're free to modify the PHP code for your personal use.

moein273

Member
شما بايد از نسخه null استفاده كنيد البته اين رو بايد بدونيد هر هاستي اجازه اين كار رو به شما نخواهد داد و امكان داره براي شما مشكل ساز بشه.

در مورد اين سوالتون هم بايد بگم شما بايد از طريق يه ftp منيجر مثل cute ftp يا flashfxp بايد chmod رو روي 777 بذاريد .

جدیدترین ارسال ها

بالا