IP&port

Maxton

Active Member
جريان نداره كه..براي عبور از فيلتر سايت ها ازش استفاده مي كنند...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
به طور ساده به ادرس شما تو اينترنت ايپي مي گن و پورت به دركاهاي باز سيستم هاي تو شبكه اينترنت مي كن
ببخشيد اينطوري گفتم ساده تر از اين نمشود گفت

NextWorld IT

Active Member
اي پي عدد مختصي هست كه براي هر سيستمي كه به يك شبكه وصل ميشود اختصاص داده ميشود!
هر وبسايت نيز يك اي پي مشخص دارد كه به دليل سخت بودن حفظ ان براي كاربران از دامين نيم استفاده ميكنند
پورت نيز اينترفيس و يا رابط بين دو محيط شبكه هستند هستند! در عين حال در داخل يك كامپيوتر نيز قطعات مختلف به وسيله پرت هاي گوناگون با هم ارتباط بر قرار ميكنند!
اگر توضيح بيشتري خواستيد در خدمتم!
شب و روز خوش

Maxton

Active Member
بله...دوستان درست فرمودند...من فكر كردم هي شنيد پروكسي سرور و ....گفتم شايد منظورت اوني باشه كه من گفتم...

Maxton

Active Member
بله...دوستان درست فرمودند...من فكر كردم هي شنيد پروكسي سرور و ....گفتم شايد منظورت اوني باشه كه من گفتم...

houtanal

Member
هر وبسايت نيز يك اي پي مشخص دارد
نه الزاما گاهي چند وب سايت يك آي پي دارند
در عين حال در داخل يك كامپيوتر نيز قطعات مختلف به وسيله پرت هاي گوناگون با هم ارتباط بر قرار ميكنند!
اين با اوني كه توشبكه هست زمين تا آسمون فرق داره

NextWorld IT

Active Member
houtanal گفت:
هر وبسايت نيز يك اي پي مشخص دارد
نه الزاما گاهي چند وب سايت يك آي پي دارند
در عين حال در داخل يك كامپيوتر نيز قطعات مختلف به وسيله پرت هاي گوناگون با هم ارتباط بر قرار ميكنند!
اين با اوني كه توشبكه هست زمين تا آسمون فرق داره
با مدرك صحبت كنيد!
همين دو جمله خود را ثابت كنيد لطفا!
ممنون ميشم اگر چيزي ياد بگيرم از شما!

houtanal

Member
بله اكثريت سايتهايي كه ميبينيد به اصطلاح namebase هستند يعني آدرس آي پي اختصاصي ندارند. نام سايت كه با بسته IP ارسال مي شود به وب سرور مي گويد به كدام سايت تعريف شده اشاره ميشود
براي امتحان با فرمان ping آدرس ip يك سايت عادي را دربياريد (سايت هاي معروف مثل گوگل يا ياهو نه!) و در آدرس بار بزنيد ببينيد چه جوابي ميدهد

Maxton

Active Member
عزیز می دونی اون به خاطر چیع؟پینگ دقیقتره و ای پی اصلی از روی پینگ بدست میاد روش ادرس بار رو اونایی که حرفه ای هستند به خاطر دقت کمش اصلا قبول ندارند...

houtanal

Member
hanswercom گفت:
عزیز می دونی اون به خاطر چیع؟پینگ دقیقتره و ای پی اصلی از روی پینگ بدست میاد روش ادرس بار رو اونایی که حرفه ای هستند به خاطر دقت کمش اصلا قبول ندارند...
ربطي نداره
راجع به چيزي كه نمي دوني مجبور نيستي اظهار نظر كني

جدیدترین ارسال ها

بالا