بی بی کد Interior ii

.:BehzAd:.

Active Member
سلام اینم یه کار داخلی دیگه البته اینم تست رندر با سایز کوچیک هست فردا شب با اون یکی رندر های فاینالش رو میزارم

مکس و وی ری

یه سری ابجکت گذاشتم دیوار کاغذ دیواری شده ورندر لند اسکیپش کردم.

کاره چون کلیتش این هست تو گالری تاپیک زدم فقط رندرش آپدیت میشه.

attachment.php

اینم رندر فینال این کار

attachment.php

پیوست ها

• re.jpg
    re.jpg
    188.1 کیلوبایت · بازدیدها: 162
  • arvik.jpg
    arvik.jpg
    143.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32
آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام بهزاد جان متریال کف خوبه اما دوربین خیلی پایینه و چیز خواصی دیده نمیشه واسه همین نظر نمیدم تا رندر نهاییت.

Active Member
قشنگ شد ولی این ویو دقیقا چی رو نشون میده؟
متریال کف خیلی خوبه
یه مقداری هم کنتراست کار کمه
مرسی این ویو ها دقیقا برای چیزی که گفتی خیلی خوبه هست و میخوام اونا رو نشون بدم متریال کف سرامیک ها

برا کنتراست هم چشم بالا تر میبرمش فعلا یه رندر خام گذاشتم پست و رندر اصلی مونده.

سلام بهزاد جان متریال کف خوبه اما دوربین خیلی پایینه و چیز خواصی دیده نمیشه واسه همین نظر نمیدم تا رندر نهاییت.

سلام محمد جان خوبی؟
دوربین رو برای این پایین گذاشتم که مترال کف که هدف اصلی رندرم هست خوشو نشون بده تو رندر اصلی لنداسکیپش کردم.

فردا شب هم منتظر نقد های خوبت هستم :rose:

مرسی از هر دو دوست عزیز.

vpic

Well-Known Member
کف خیلی عالیه
من بدجوری با کف مشکل دارم.هی نویز میوفته روش.نمی تونم یه کف خودم طراحی کنم از ترس ن.یز
میشه تنظیمات متریال رو یه چندتا عکس بگیری؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
این رندر هست؟ من فکر کردم عکسه!
ببین بهزاد اگه میخوای کف رو نشون بدی درست هست که باید کله دوربین رو پائین بگیری اما نه عین بچه مظلوم ها که همش زمین رو نگاه میکنن
باید از دید مثلا مرغ بگیری!!‌ ارتفاع 40 سانت و اینکه یه مقدار دوران بدی.
نکته آخر اینکه طوری فوکوس کنی که بک گراند فولو ( بلور ) بشه و مرکز کف فوکوس ( شفاف )

Active Member
من با وری بلند متریال کف رو میسازم اگه وقت شد میگم چی به چی شده و چطوری این متریال رو ساختم اول بگم که تکسچرت رو خوبه خوب بساز.

Active Member
این رندر هست؟ من فکر کردم عکسه!
ببین بهزاد اگه میخوای کف رو نشون بدی درست هست که باید کله دوربین رو پائین بگیری اما نه عین بچه مظلوم ها که همش زمین رو نگاه میکنن
باید از دید مثلا مرغ بگیری!!‌ ارتفاع 40 سانت و اینکه یه مقدار دوران بدی.
نکته آخر اینکه طوری فوکوس کنی که بک گراند فولو ( بلور ) بشه و مرکز کف فوکوس ( شفاف )

مرسی عارف جان

یه همچین دوربن های رو تو کارای بعدیم میزارم این و قبلی رفت رندر فینال نمیخوام کنسلش کنم ایشا الله تو کاری بعد.

فقط ارتفاع دوربن رو 4 سانت بزارم؟ تارگتش چند؟

برای فوکوس هم تا قشنگ مراحل و تنضیماتش رو اوکی نکنم منظورم کنترله روش هست تو کارم نمیزارم ولی همون جوری که گفتی فوکوس میکنم عارف جان.
در اخر مرسی از کامنت قشنگت.:rose:

درود
آقا بهزاد ثواب داره دست ما رو هم بگیری:green:
دیگه استاد شدی رفت :) میدونی چرا وقتی استاد بزرگمون سید عارف میگه عکسه دیگه تا اخرشو بخون..............
منتظر رندر نهایی هستیم با شدت فراوان:)

milad_k

Member
سلام بهزاد جان خسته نباشی.

من از 100 نمره 55 رو میدم.

دلیل اینکه این نمره پایین رو میدم به این خاطره که:
1-هیچ وقت نباید یک موضوع تمام موضوعات رو زیر سئوال ببره،بهزاد جان همانطور که یکی از دوستان توی کامنتش گفته بود نباید به واسطه یک فقط نشون دادن یک متریال دربین رو کج کنی به سمت پااین و فقط همون رو ببینی در اصل عاملی که باعث زیبایی کارت میشه همون مسائلی هست توی کادر بندی ما کمترین اهمیت رو دارند.
2-شیدر پردازی برای این متریال خوب نیست، فراموش نکن اغراق در طبیعت و البته دیده باز و واقع بینانه به محیط اطراف به کار رو روح و جلال بیشتری می بخشه برای مثال: بهتر بود کمی مدل های کاشیت اون هم خیلی کم با هم اختلاف ارتفاع داشته باشند در حدی که فقط نور رو بشکونه و رفلکت یک دسته نده یا اینکه میتونستی کمی با رفلکتت بازی کنی و از حالت یک دست بودن درش بیاریی .

(( اغراق مناسب زیبایست نه خطا ))

3-همین خطوط و تغییر رنگ و طرح کاشی هات میتونست خیلی به کادر بندیت کمک کنه، دم دست ترین کادر بندی برای این نوع کاشی ها کادر بندی دیاگونال بود.

4-نور پردازیت میتونست بهتر باشهه چون خیلی یکدست شده.

5- تنظیمات رندرت هنوز نیاز به توجه بیشتری داره چون من لایه درز های درها لکها سیاه و سفید میبینم.

6-توجه به جزئیات وسایل اطراف و توجه به جزئیات وسایل اطراف و توجه به جزئیات وسایل اطراف ( 3 بار گفتم که بدونییییی خیلییییییییییی مهمن )

:rose::rose::rose::rose:

Active Member
متریال کف عالیه یعنی پرفکته
یه کار داخلی برای دل خودت بزن مطمینم که میره تاپ گالری

خدایی بهزاد رندرات حرف نداره

مرسی سعید جان نظره لطفت هست

کار برا دله خودم :neutral::neutral:

زمان میخواد که خیلی ندارم و درگیرم ولی اون اشپزخونه رو که با یکی از بهتررین دوستام زدیم روش کار میکنم و سعی میکنم رندر های خوبی ازش بگیرم.
تاپ گالری هم میریم با لطف مدیراو زحمت خودم.

رندر نهایی این بد نشده دارم روش کار میکنم در اسرع وقت آپش مبکنم.

Active Member
رود
آقا بهزاد ثواب داره دست ما رو هم بگیری
دیگه استاد شدی رفت میدونی چرا وقتی استاد بزرگمون سید عارف میگه عکسه دیگه تا اخرشو بخون..............
منتظر رندر نهایی هستیم با شدت فراوان

سلام داوود جان

ای بابا ما که یه هنر جو بیشتر نیستیم من جلوی شما و بچه ای گله سایت درس پس میدم.
رندر نهایی رو هم چشم سعی میکنم فردا اپ کنم .

:rose::rose:

سلام

خیلی عالیه دوست من ......

موفق باشی ...

سلام دوسته خوبم

ممنون نظره لطفه شماست.:rose:

سلام.4 سانت نه 40 سانتی...

پس خوده دوربین و تارگتش 4 سانت ارتفاع

چشم عرف عزیز

سلام بهزاد جان خسته نباشی.

من از 100 نمره 55 رو میدم.

دلیل اینکه این نمره پایین رو میدم به این خاطره که:
1-هیچ وقت نباید یک موضوع تمام موضوعات رو زیر سئوال ببره،بهزاد جان همانطور که یکی از دوستان توی کامنتش گفته بود نباید به واسطه یک فقط نشون دادن یک متریال دربین رو کج کنی به سمت پااین و فقط همون رو ببینی در اصل عاملی که باعث زیبایی کارت میشه همون مسائلی هست توی کادر بندی ما کمترین اهمیت رو دارند.
2-شیدر پردازی برای این متریال خوب نیست، فراموش نکن اغراق در طبیعت و البته دیده باز و واقع بینانه به محیط اطراف به کار رو روح و جلال بیشتری می بخشه برای مثال: بهتر بود کمی مدل های کاشیت اون هم خیلی کم با هم اختلاف ارتفاع داشته باشند در حدی که فقط نور رو بشکونه و رفلکت یک دسته نده یا اینکه میتونستی کمی با رفلکتت بازی کنی و از حالت یک دست بودن درش بیاریی .

(( اغراق مناسب زیبایست نه خطا ))

3-همین خطوط و تغییر رنگ و طرح کاشی هات میتونست خیلی به کادر بندیت کمک کنه، دم دست ترین کادر بندی برای این نوع کاشی ها کادر بندی دیاگونال بود.

4-نور پردازیت میتونست بهتر باشهه چون خیلی یکدست شده.

5- تنظیمات رندرت هنوز نیاز به توجه بیشتری داره چون من لایه درز های درها لکها سیاه و سفید میبینم.

6-توجه به جزئیات وسایل اطراف و توجه به جزئیات وسایل اطراف و توجه به جزئیات وسایل اطراف ( 3 بار گفتم که بدونییییی خیلییییییییییی مهمن )

سلام میلاد جان دوسته گلم.

وای چه کامنت قشنگی

شما 5 هم بدی ما سرمون رو پایین میندازیم و فقط گوش میکنیم :)

خیلی خوب و زیبا نقد کردی استادی

فردا رندر اصلی رو آپدیت میکنم اون رو هم ببین بد نیست.

فدات شم میلاد جان.

بچه به نکته های که میلاد میگه دقت کنید من هم با تمام توان تو کاری بعدی رعیت میکنم و سعی میکنم کاری بتری بزارم.

بهزاد جان این رندر دومیت تو ذوق میزنه متاسفانه ...
ببین چرا پست پروداکشن رو طرحات نمیکنی تا زنده بشه روح طرحت که میدونم زحمت کشیدی:mad:
گلدونهای از این بهتر هم خیلی بهتر پیدا میشه بهزاد جان
شرمنده بهزاد جان ازت خورده گرفتم ولی دوستت دارم خودتم میدونی
حالا از همین رندر دومیت خودم برات یه پست پروداکشنی انجام دادم تا بفهمی چقدر تاثیر میزاره رو کارت
این تست پروداکشن رو ببین البته خیلی بهتر از این میشه ولی باید وقت گذاشت برادر بهزاد :rose:
fe2b4e9d901.jpg

Active Member
نمیخواستم اغراق بشه تو پست پروداکشن من خودم به پست پروداکت میگم دمیدن روح تو رندر ولی خیلی روش کار نمیکنم چرا شو نمیدونم دباره مرسی ازت داوودد جان بایت پست پروداکت و نظرت :rose:

ایشا الله کارای بهتر هم میبیند داوود جان فقط باید صبر کرد.:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا