بی بی کد interior design

NNumber_one

Member
سلام این اخرین کار شخصیمه ، واسه مسابقات هفتگی کافه دیزاین زدم که سایتشم خرابه مثل اینکه لول :green: البته خیلی وقتم کم بود واسه همین بعضی از مدل ها هم یه کوچیک مشکل دارن.ولی رو رندرش کار کردم
مکس وی ری فتوشاپ
منتظر نظراتتونم:rose:

پیوست ها

• ok.jpg
    ok.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 86

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز اول خسته نباشی.
اول از مشکلات طراحی میگم
اختلاف سطحی که دادی زیباست اما خطرناکه یعنی اصلا سیف نیست اگه اجرا بشه که البته به این شکل اصلا اجرایی نیست فکرشو کردی اگه کسی از اون بالا بیوفته چی میشسه بخصوص بچه ها.باید اگه شده با یه نرده تزئینی محیط رو ایمن میکردی.
اختلاف سطح رو باید با 2 یا حداکثر 3 تا پله نشون بدی 4 تا پله خیلی زیاده.
این نشیمن پایین هم من متوجه نشدم از کجا باید واردش شد.
اما ایرادهای 3بعدی کردن کار
رفلکت پارکت ها یه جاهایی خیلی زیاده و یه جاهایی مات شده مچه کف رو یک تیکه جنس ندادی؟
اون چیزی که رو پله ها انداختی هم خیلی کلفته هم یکم رو هواس
قالی گرد نارنجی هم کمی رفته تو زمین.
قالی که تو نشیمن پایین انداختی خراب شده .فکر کنم دیسپلیس منتش مشکل داره و اگه دقت کنی پایه میزها هم رفته توش.
سقف کارت خیلی مشکل داره. هالوژن ها زدن بیرون.نورها بدفورم شده.اون قسمتش که گرد هست زاویه داره و...............
خسته نباشی اما اصلا دقت تو کارت نداشتی. این جزئیات هست که کارت رو حرفه ای میکنه.

NNumber_one

Member
دوست عزیز اول خسته نباشی.
اول از مشکلات طراحی میگم
اختلاف سطحی که دادی زیباست اما خطرناکه یعنی اصلا سیف نیست اگه اجرا بشه که البته به این شکل اصلا اجرایی نیست فکرشو کردی اگه کسی از اون بالا بیوفته چی میشسه بخصوص بچه ها.باید اگه شده با یه نرده تزئینی محیط رو ایمن میکردی.
اختلاف سطح رو باید با 2 یا حداکثر 3 تا پله نشون بدی 4 تا پله خیلی زیاده.
این نشیمن پایین هم من متوجه نشدم از کجا باید واردش شد.
اما ایرادهای 3بعدی کردن کار
رفلکت پارکت ها یه جاهایی خیلی زیاده و یه جاهایی مات شده مچه کف رو یک تیکه جنس ندادی؟
اون چیزی که رو پله ها انداختی هم خیلی کلفته هم یکم رو هواس
قالی گرد نارنجی هم کمی رفته تو زمین.
قالی که تو نشیمن پایین انداختی خراب شده .فکر کنم دیسپلیس منتش مشکل داره و اگه دقت کنی پایه میزها هم رفته توش.
سقف کارت خیلی مشکل داره. هالوژن ها زدن بیرون.نورها بدفورم شده.اون قسمتش که گرد هست زاویه داره و...............
خسته نباشی اما اصلا دقت تو کارت نداشتی. این جزئیات هست که کارت رو حرفه ای میکنه.

مرسی دوست عزیز از وقتی که گذاشتی
دقیقا درست میگین ، در مورد طراحیش که یه پلان بود قرار بود اون رو سه بعدی کنیم،در مورد رندر هم درست میگین ایشالا کار بعدی دقت بیشتری میذارم.

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من قشنگه فقط یکم نور پردازیش جای کار داره که روشن تر هم بشه. همین. موفق باشی

aroen

Well-Known Member
سلام خسته نباشی:rose:
نظرات ali_takhti کامل، جامع، و شامل بود خوبه که ازشون یاد بگیریم

جدیدترین ارسال ها

بالا