بی بی کد Interior Design

hossein j j

Active Member
سلام به همه ی اساتید گرامی و دوستان بزرگوار ...
این یه کار داخلی دیگه است که فعلا فقط از همین 3 نما رندر گرفتم ، می دونم که کارهای یه مبتدی مثل من در شآن این انجمن نیست ، ولی نظرات شما اساتید رو خیلی دوست دارم ... :)
قبل از هرچیز باید از استاد عزیزم ، سعید پاکزاد به خاطر راهنمایی ها و پند های کاربردی ، در اختیار قراردادن بی دریغ هرنوع تکسچر و متریال تشکر کنم، میدونم که شاگرد خوبی براش نبودم و خیلی اذیتش کردم... :wink:
همچنین از آقا عارف عزیز به خاطر آموختن روش صرفه جویی در زمان محاسبات GI ، از استاد دیگرم آقا حامد بابت آموختن روش اضافه کردن لنز افکت RAY در فتوشاپ و دوست خوبم داود به سبب آموختن روش نویز گرفتن تصاویر در فتو شاپ و دیگر اساتید کمال تشکر و سپاس رو دارم... :oops:
فقط توی یکی از این 2 رندر تایم رندر نخورده که اونم تقریبا نزدیک 1.5 ساعت بود و به خاطر متن پایین همین رندر پیشاپیش از مدیران سایت عذر خواهی می کنم،چون رندر خام رو پاک کرده بودم و نمیتونستم کار دیگری بگذارم...
با سپاس فراوان ... :rose:

پیوست ها

• Design (1).jpg
    Design (1).jpg
    610.3 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • Design (3).jpg
    Design (3).jpg
    635 کیلوبایت · بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

(Hamid)

Well-Known Member
سلام و خسته نباشی عزیز:rose:
در کل میشه گفت خوبه

من فقط اشکالای معماری و که به نظرم میرسه و خدمتت عرض میکنم

- فضات یه مقدار آشفست و نظم و ترتیب خاصی نداره
- اگه نشیمن خصوصیه،باید مانوس تر و صمیمی تر باشه جای قرار گرفتن کاناپه ها
- کاناپه زاویه دید خوبی به تلوزیون نداره
- کل کار هارمونی رنگی خاصی نداره (آبی،بنفش،قرمز،سفید،مشکی)خوب ترکیب نشده
-معولا واسه نشیمن سعی میشه از رنگ های نیمه گرم استفاده شه
- یک پله به تنهایی در معماری فحش محسوب میشه.پاگیر و فریبنده
- هالوژن کنار TV شاید به ظاهر زیبا برسه،در عمل چشم رو از TV منحرف میکنه و باعث خستگی چشم میشه

اون فضای بین رو کاش معرفی میکردی. اوپن آشپزخونست یا ؟

کلا باید بگم که زحمت کشیدی
مطمئنن تلاشت به ثمر میشینه
موفق و پیروز باشی:rose:

sallarmelli

Active Member
راهنمايي

همچنین از آقا عارف عزیز به خاطر آموختن روش صرفه جویی در زمان محاسبات GI ، از استاد دیگرم آقا حامد به موجب آموختن روش اضافه کردن لنز افکت RAY در فتوشاپ و دوست خوبم داود به سبب آموختن روش نویز گرفتن تصاویر در فتو شاپ و دیگر اساتید کمال تشکر و سپاس رو دارم...

سلام به همه دوستان كه سخاوتمندانه بقيه رو راهنمايي مي كنند
من هم مثل خودت تازه كارم جز تشكر نظر ديگه اي نمي دم
كسي از دوستان مي دونه اين 3 تا لينك آموزشي كجا هستند تا من هم يه استفاده اي بكنم من هم از عارف حامد داوود تشكر ويژه دارم.

:oops:
:oops: :oops:
:oops: :oops: :oops:

سلام حسین جان خسته نباشی خوشم میاد آدم باهوش و زکاوتی هستی و مرسی که اسمم بردی تو تاپیکت مرسی :green:
به نظرم کاربازاری خوب اینه که بتونه تو نگاه اول مشتری رو جذبش کنه
نوآوری خیلی مهمه واسه طراحی چیزی که اخیرا کمتر به چشم می خوره تو کارها
من در مورد این کارت کلی نوشتم به صورت پیغام خصوصی در انتها که سند کردم مرورگرم قاطی کرد و نمی دونم سند شد :cry:
این کارت از لحاظ رندرینگ خوب و با کیفیت و طراحی های خوبی داره
ولی نکاتی رو که من میگم شاید در کارهای بعدیت بدرد بخوره
از نظر من واسه قسمت نشیمن از مبلمان ال استفاده کن گلدون های توی طرحتو همیشه جدیدترین گلدون هارو مدلینگ کن
میز عسلی کارت خیلی شیک شده
اختلاف سطح یک خورده غیر منطقیه ولی اگه خون بازسازی باشه واسه گرمایش از کف خوبه
گچ بری پله ای معرف سبک کلاسیک
باکس های میز ال سی میتونست بیاد پایین تر
درپایان کار خوبی به تصویر کشیدی :paint: به امید پیشرفت روز افزون :rose:

soroushdesign

Well-Known Member
حسین جان کار خوبی شده و چون شما میتونی کارفرما رو راضی کنی پس آماتور نیستی.

این که گفتی دوستای دیگه کمکت کردن واقعا عالیه و من خیلی لذت میبرم از وجود دوستای خوبی که اسم بردی
--------------------------------
1نکته بگم که شاید بتونه 1مقدار کمک کنه
نور کم و 1مقدار رنگ ها غیر طبیعی شدن واین علتش دخالت بیش از حد رنگ قرمز سقف و مبل و نور آبی که استفاده کردی در Gi
پیشنهاد میکنم 1 پست پروداکشن ساده انجام بدی و روی رندرها در فتوشاپ
shift+ctrl+B
بزنی و بعد 1مقدار brightness رو زیاد کنی

پیوست ها

• render.jpg
    render.jpg
    90.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
سلام و خسته نباشی عزیز:rose:
در کل میشه گفت خوبه

من فقط اشکالای معماری و که به نظرم میرسه و خدمتت عرض میکنم

- فضات یه مقدار آشفست و نظم و ترتیب خاصی نداره
- اگه نشیمن خصوصیه،باید مانوس تر و صمیمی تر باشه جای قرار گرفتن کاناپه ها
- کاناپه زاویه دید خوبی به تلوزیون نداره
- کل کار هارمونی رنگی خاصی نداره (آبی،بنفش،قرمز،سفید،مشکی)خوب ترکیب نشده
-معولا واسه نشیمن سعی میشه از رنگ های نیمه گرم استفاده شه
- یک پله به تنهایی در معماری فحش محسوب میشه.پاگیر و فریبنده
- هالوژن کنار TV شاید به ظاهر زیبا برسه،در عمل چشم رو از TV منحرف میکنه و باعث خستگی چشم میشه

اون فضای بین رو کاش معرفی میکردی. اوپن آشپزخونست یا ؟

کلا باید بگم که زحمت کشیدی
مطمئنن تلاشت به ثمر میشینه
موفق و پیروز باشی:rose:
سلام حمید جان ، خیلی نقدت رو دوست داشتم و ممنونم از اینکه نظر دادی ...
با اکثر نظراتت موافقم ، فقط منظورت از اینکه کاناپه زاویه دید خوبی به TV نداره رو نفهمیدم و فکر نکنم که هالوژن کنار TV چشم رو منحرف کنه ...
در مورد نور بنفش کف هم باید بگم همون نور سقف هستش ولی چون به سرامیک مشکی خورده بنفش شده که نمی خواستم این رنگ در بیاد و بعد از رندر متوجه شدم ...
به امید خدا تا چند وقت دیگه آشپزخونه این کار رو هم میذارم تا پلان کامل بشه ، فعلا سرم خیلی شلوغه و نمیتونم روش کار کنم ...
باز هم ممنونم از نقد سازندت ... :rose:

hossein j j

Active Member
خیلی خیلی قشنگه . مخصوصا با اون ماسک های روی دیوار حال کردم. همش رو خودت ساختی یا فقط رندر گرفتی؟!
ممنونم دوست عزیز ، آبجکت ها که همگی آماده هستند و طراحی و اجرای پلان هم همگی بر عهده ی خودم بود ، ولی از دوست خوبم سعید پاکزاد خیلی کمک و بهره گرفتم ...

همچنین از آقا عارف عزیز به خاطر آموختن روش صرفه جویی در زمان محاسبات GI ، از استاد دیگرم آقا حامد به موجب آموختن روش اضافه کردن لنز افکت RAY در فتوشاپ و دوست خوبم داود به سبب آموختن روش نویز گرفتن تصاویر در فتو شاپ و دیگر اساتید کمال تشکر و سپاس رو دارم...
سلام به همه دوستان كه سخاوتمندانه بقيه رو راهنمايي مي كنند
من هم مثل خودت تازه كارم جز تشكر نظر ديگه اي نمي دم
كسي از دوستان مي دونه اين 3 تا لينك آموزشي كجا هستند تا من هم يه استفاده اي بكنم من هم از عارف حامد داوود تشكر ويژه دارم.

:oops:
:oops: :oops:
:oops: :oops: :oops:
سلام دوست عزیز ، ممنونم بابت نظرت ، حتما امروز یا فردا برات این 3 لینک رو میفرستم ...

سلام حسین جان خسته نباشی خوشم میاد آدم باهوش و زکاوتی هستی و مرسی که اسمم بردی تو تاپیکت مرسی :green:
به نظرم کاربازاری خوب اینه که بتونه تو نگاه اول مشتری رو جذبش کنه
نوآوری خیلی مهمه واسه طراحی چیزی که اخیرا کمتر به چشم می خوره تو کارها
من در مورد این کارت کلی نوشتم به صورت پیغام خصوصی در انتها که سند کردم مرورگرم قاطی کرد و نمی دونم سند شد :cry:
این کارت از لحاظ رندرینگ خوب و با کیفیت و طراحی های خوبی داره
ولی نکاتی رو که من میگم شاید در کارهای بعدیت بدرد بخوره
از نظر من واسه قسمت نشیمن از مبلمان ال استفاده کن گلدون های توی طرحتو همیشه جدیدترین گلدون هارو مدلینگ کن
میز عسلی کارت خیلی شیک شده
اختلاف سطح یک خورده غیر منطقیه ولی اگه خون بازسازی باشه واسه گرمایش از کف خوبه
گچ بری پله ای معرف سبک کلاسیک
باکس های میز ال سی میتونست بیاد پایین تر
درپایان کار خوبی به تصویر کشیدی :paint: به امید پیشرفت روز افزون :rose:
سلام استاد ، رفیق ، با معرفت ، با مرام ، هرچی بگم بازم کمه ... :)
خیلی خوشحالم کردی که وقت گذاشتی و نظر دادی با این همه مشغله کاری ... :wink:
اون پیغام خصوصیت به دستم نرسید ، ولی بازم ممنونم که براش نظر دادی ...
منظورت از مبلمان ال همون هایی هست که توی اکثر کارات دیده میشه و بهزاد هم توی تایپیک جدیدش ازشون استفاده کرده ؟
سعید جان به نظرت برای پلکان چند تا سطح لازمه ؟ میدونی می خواستم یه جورایی با کف اکثر خونه ها فرق کنه ...
در مورد گچ بری پله ای هم باید بگم قبل از اینکه طراحی داخلیش رو شروع کنم ، قبلا خود کارفرما این جوری کار کرده بود ...
باز هم سپاس بابت پند و اندرز های مدبرانه ... :rose:

hossein j j

Active Member
سلام
خیلی قشنگ و شیک شده ... تبریک میگم حسین جان ... :rose:
موفق باشی ...

سلام رفیق عزیز ، نظر لطفته ، خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و نظر دادی ... :rose:
حسین جان کار خوبی شده و چون شما میتونی کارفرما رو راضی کنی پس آماتور نیستی.

این که گفتی دوستای دیگه کمکت کردن واقعا عالیه و من خیلی لذت میبرم از وجود دوستای خوبی که اسم بردی
--------------------------------
1نکته بگم که شاید بتونه 1مقدار کمک کنه
نور کم و 1مقدار رنگ ها غیر طبیعی شدن واین علتش دخالت بیش از حد رنگ قرمز سقف و مبل و نور آبی که استفاده کردی در Gi
پیشنهاد میکنم 1 پست پروداکشن ساده انجام بدی و روی رندرها در فتوشاپ
shift+ctrl+B
بزنی و بعد 1مقدار brightness رو زیاد کنی
سلام سروش جان ، پسر گل کاشتی ... :oops: نمیدونم به چه زبونی ازت تشکر کنم ... :rose:
واقعا افتخار میکنم که با استاد دیگری مثل تو می تونم چند دقیقه صحبت کنم ...
باور کن من هر نکته ای که تا حالا یاد گرفتم از سخاوتمندی اساتید این انجمن ، که یکی از اونا هم جنابعالی هستی ...
ممنونم از وقتی که برای این کار گذاشتی ... :wink:

max vray

کاربر VIP
سلام
کار خوبی شده اما زیبا تر از رندرات جوابهات به دوستان هستش که نشون میدوه با فروتنی کامل جواب پستهارو میدی پس شخصیتت از نظرم رفت تاپ گالری:rose:
اما رندرت.
بعضی از گوشه کنار های کارت خوب بهش نور نرسیده و رنگها یا ترکیب شدن یا تیره
چیزی به عنوان نور کلی تو کارت نیست برای همین اشفتگی توی سایه و نور تو کارت دیده میشه
از لحاظ طراحی این فضا بیشتر شبیه یک نمایشگاه مبلمان میمونه تا یک نشیمن.البته فضای پر زرق و برق ستاره های موسیقی و سینما خیلی دوست دارند اما با هدف بوجود میاد.خیلی سر این کار فکر و تلاش کردی اما همخونی بین عناصر کارت وجود نداره.تو ترکیب رنگ سفید و مشکی تا حدودی موفق عمل کردی اما ما بقی کار از دستت در رفته
در نهایت این میگم که تو کارفرمارو دیدی و این واسه اون زدی شاید همه اینها که من گفتم خواسته های اون بوده و مشکل طراحی تو نباشه.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

(Hamid)

Well-Known Member
سلام حمید جان ، خیلی نقدت رو دوست داشتم و ممنونم از اینکه نظر دادی ...
با اکثر نظراتت موافقم ، فقط منظورت از اینکه کاناپه زاویه دید خوبی به TV نداره رو نفهمیدم و فکر نکنم که هالوژن کنار TV چشم رو منحرف کنه ...
در مورد نور بنفش کف هم باید بگم همون نور سقف هستش ولی چون به سرامیک مشکی خورده بنفش شده که نمی خواستم این رنگ در بیاد و بعد از رندر متوجه شدم ...
به امید خدا تا چند وقت دیگه آشپزخونه این کار رو هم میذارم تا پلان کامل بشه ، فعلا سرم خیلی شلوغه و نمیتونم روش کار کنم ...
باز هم ممنونم از نقد سازندت ... :rose:

سلام حسین جان :rose:

باتوجه به اینکه ما در دکوراسیون داخلی،مخصوصا تو فضای نشیمن در اغلب اوقات یک نقطه ی تاکیدی داریم؛
این نقطه تاکیدی اکثرا یا یک تلویزیونه و یا یک شومینه است.

(لبته عمومیت داره.به صورت حرفه ای تر میتونم به یه پنجره اشاره کنم که منظره خاصی روبه نمایش میذاره)
برای این منظور ماباید فضایی طراحی کنیم که جوابگوی نیاز مخاطب باشه.در اینجا نیاز به راحت دیدن تلویزیونه.پس ترجیحا باید از یک کاناپه U یا L شکل استفاده کنی تو این فضا.و رنگ کاناپه ی قرمز چرمی رو راستش خودم نمیپسندم واسه نشیمن.چون در جایی که نیاز به آرامش هست،داری تشویش و هیجان ایجاد میکنی.

اون تک پله رو 100 % حذف کن.یکی از ایرادای بزرگ هر پروژه ای میتونه باشه.

امیدوارم که کامل بوده باشه.
:rose:

آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
سلام
کار خوبی شده اما زیبا تر از رندرات جوابهات به دوستان هستش که نشون میدوه با فروتنی کامل جواب پستهارو میدی پس شخصیتت از نظرم رفت تاپ گالری:rose:
اما رندرت.
بعضی از گوشه کنار های کارت خوب بهش نور نرسیده و رنگها یا ترکیب شدن یا تیره
چیزی به عنوان نور کلی تو کارت نیست برای همین اشفتگی توی سایه و نور تو کارت دیده میشه
از لحاظ طراحی این فضا بیشتر شبیه یک نمایشگاه مبلمان میمونه تا یک نشیمن.البته فضای پر زرق و برق ستاره های موسیقی و سینما خیلی دوست دارند اما با هدف بوجود میاد.خیلی سر این کار فکر و تلاش کردی اما همخونی بین عناصر کارت وجود نداره.تو ترکیب رنگ سفید و مشکی تا حدودی موفق عمل کردی اما ما بقی کار از دستت در رفته
در نهایت این میگم که تو کارفرمارو دیدی و این واسه اون زدی شاید همه اینها که من گفتم خواسته های اون بوده و مشکل طراحی تو نباشه.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:
سلام محمد جان ، مرسی از نظر کارشناسانه و حرفه ای ...
در مورد شخصیتم باید بگم که من انگشت کوچیکه اساتید و بزرگان این انجمن هم نمیشم ...
در مورد نورپردازی کاملا باهات موافقم و هنوز اصول نورپردازی رو بلد نیستم ...
قبول دارم که یه جاهایی توی ترکیب رنگم غاطی کردم و زدم جاده خاکی ، و چون من کلا عاشق رنگ سفید ، مشکی و قرمزم توی کارام از این 3 رنگ زیاد استفاده می کنم ، شاید اکثر طراحان از این 3 رنگ برای نمایشگاه ها و فروشگاه های اسپورت استفاده می کنن ، ولی به نظرم توی یه کار داخلی هم فکر نکنم خراب در بیاد اگه به قول تو بتونی خوب کنترل کنی ...
مشکلات طراحی کارو که لطف کردی فرمودی ، به پای کارفرما نذار ، همه ی تقصیر به گردن من هست و باید منو محاکمه کنی ...
بازم سپاس بابت وقتی که گذاشتی رفیق شفیق ...
تو 3 تا رز گذاشتی من 5 تا میذارم ...:green: :rose::rose::rose::rose::rose:

hossein j j

Active Member
سلام سعید جان :rose:

باتوجه به اینکه ما در دکوراسیون داخلی،مخصوصا تو فضای نشیمن در اغلب اوقات یک نقطه ی تاکیدی داریم؛
این نقطه تاکیدی اکثرا یا یک تلویزیونه و یا یک شومینه است.

(لبته عمومیت داره.به صورت حرفه ای تر میتونم به یه پنجره اشاره کنم که منظره خاصی روبه نمایش میذاره)
برای این منظور ماباید فضایی طراحی کنیم که جوابگوی نیاز مخاطب باشه.در اینجا نیاز به راحت دیدن تلویزیونه.پس ترجیحا باید از یک کاناپه U یا L شکل استفاده کنی تو این فضا.و رنگ کاناپه ی قرمز چرمی رو راستش خودم نمیپسندم واسه نشیمن.چون در جایی که نیاز به آرامش هست،داری تشویش و هیجان ایجاد میکنی.

اون تک پله رو 100 % حذف کن.یکی از ایرادای بزرگ هر پروژه ای میتونه باشه.

امیدوارم که کامل بوده باشه.
:rose:
ممنونم حمید عزیز بابت راهنمایی های دقیقت ...
اسم منم حسین هست که فکر کنم اشتباه تایپ کردی ...
کاملا مطلب برام جا افتاد ...
چون اکثر اساتید با اون تک پله مشکل دارن ، چشم حتما تو رندر های بعدی حذف می کنمش ...
فقط یه سوال به نظرت اگه بخوام از ترکیب رنگ سیاه و سفید برای کف بدون هیچ پله ای استفاده کنم ، خراب در میاد ؟
با سپاس فراوان ... :rose:

(Hamid)

Well-Known Member
ببخشید اصلاح شد حسین جان اسمتون:rose:

نه چه اشکالی داره.به نظرم تایل سرامیک رو اگه 45 درجه بچرخونی و یه ردیف مشکی و بقیه رو سفید کار کنی زیبا میشه. یا اینکه همون 90 درجه کار کنی . کلا مشکیه زیادی خونه رو تاریک میکنه و مجبور میشی لامپ بشتری روشن کنی(بحث انرژی هم که الان حسابی داغه)

تصاویر پیوست شد.

پیوست ها

• Drawing1-Model.jpg
    Drawing1-Model.jpg
    102.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Drawing2-Model.jpg
    Drawing2-Model.jpg
    66.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Drawing3-Model.jpg
    Drawing3-Model.jpg
    103.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:
نقدهای خیلی خوبی شد از بچه ها محمد و حمید که یک دنیا ارزش داره
خب حالا که بحث تخصصی شد و به جاهای باریک کشید :green:
از نظر من به جای اختلاف سطح توی کف خونه می تونی یک طرح خاص توی کف خونه داشته باشی مثلا یک منحنی سینوسی که با واترجت قابل اجراست و قشنگه و سرامیک براق میتونه از اتلاف انرژی جلوگیری کنه

darkwish_2006

Well-Known Member
آقا این نورهای ies روی دیوارها رو چطوری ردیف کردی ؟ ما هرچی ies میزاریم همچین رفلکتی روی دیوار پشتیش نمیندازه !!!!!!

منظورم اینه که اینقدر شارپ نمیشه !!!!!!!!!!

چه کردی ؟؟؟؟

کارت حرف نداره به نظر من مبتدی

javad online

Active Member
سلام وخسته نباشيد:)
رندرات خيلي خوب شده و مي تونست با پست پروداكشن بهتر بشه.
اشكالات معماريش رو دوستان به خوبي گفتند ولي ميخوام احساسي كه از كارت داشتم رو بگم. ( شده يه نشيمن ماشيني يا صنعتي) اين جمله اي بود كه در لحظه اول ديدن كارت به ذهنم رسيد. از مبلمان و اثاثيه نشيمن استفاده كردي ولي نميتونه انتظاراتي كه از يه نشيمن خوب داريم رو برآورده كنه.
در مورد ترکیب رنگ سیاه و سفید برای کف بدون هیچ پله ای كارت رو خراب نميكنه و خيلي هم خوب ميشه علاوه بر اينكه به وسيله مبلمان ميتوني چيدمان نشيمن رو تعيين و تعريف كني به وسيله ترکیب رنگ كف ميتوني رو اين كار يعني چيدمان تاكيد بيشتري داشته باشي
تو پستت زياد در مورد معماري كارت صحبت شده اين نيست كه كارت خوب نباشه نميخواد زياد حساس شي :green: كليت كارت واقعا خوب شدش . ولي دوست داشتم در مورد كارت نظر بدم .:rose:

آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
ببخشید اصلاح شد حسین جان اسمتون:rose:

نه چه اشکالی داره.به نظرم تایل سرامیک رو اگه 45 درجه بچرخونی و یه ردیف مشکی و بقیه رو سفید کار کنی زیبا میشه. یا اینکه همون 90 درجه کار کنی . کلا مشکیه زیادی خونه رو تاریک میکنه و مجبور میشی لامپ بشتری روشن کنی(بحث انرژی هم که الان حسابی داغه)

تصاویر پیوست شد.
ممنونم حمید جان به خاطر راهنماییت و تصاویری که پیوست کردی ، حتما توی رندر های بعدی تک پله رو حذف می کنم ، هر چی بیشتر دقت می کنم میبینم حق با شماست و خیلی اضافیست ... باز هم سپاس ...:rose:

نقدهای خیلی خوبی شد از بچه ها محمد و حمید که یک دنیا ارزش داره
خب حالا که بحث تخصصی شد و به جاهای باریک کشید :green:
از نظر من به جای اختلاف سطح توی کف خونه می تونی یک طرح خاص توی کف خونه داشته باشی مثلا یک منحنی سینوسی که با واترجت قابل اجراست و قشنگه و سرامیک براق میتونه از اتلاف انرژی جلوگیری کنه
سلام سعید جان ، ممنونم که دوباره سرزدی ...
سعید جان مثل همون فست فودی که خودت کار کردی ؟ ببین من توی سقف هیچ هلالی ندارم و قراره دو تا فضای مربعی شکل کار کنم ، که در این صورت فکر کنم به جهت همانند بودن سقف و کف طرح های مشابه حمید جان بیشتر به دردم بخوره ، نظر خودت چیه ؟
بازم بسیار سپاس بابت پستت ... :rose:
آقا این نورهای ies روی دیوارها رو چطوری ردیف کردی ؟ ما هرچی ies میزاریم همچین رفلکتی روی دیوار پشتیش نمیندازه !!!!!!

منظورم اینه که اینقدر شارپ نمیشه !!!!!!!!!!

چه کردی ؟؟؟؟

کارت حرف نداره به نظر من مبتدی
سلام ، دوست عزیز ، شما به بنده لطف داری ، ما هنوز داریم راه رفتن رو یاد می گیریم ،کارای خودت رو هم دیدم ، ما باید بیایم پیش شما درس یاد بگیریم ...
در مورد IES هم باید بگم که منبع نور از دیوار یه کم فاصله داشت و تارگت دقیقا نصفش توی دیوار بود ، بعد هم با اسکیل کردن هر سه ضلع و چند تا تست به نتیجه دلخواه رسیدم ، راستی میتونی از Archinterior ها هم کمک بگیری ..
مرسی بابت نظرت ...:rose:

سلام وخسته نباشيد:)
رندرات خيلي خوب شده و مي تونست با پست پروداكشن بهتر بشه.
اشكالات معماريش رو دوستان به خوبي گفتند ولي ميخوام احساسي كه از كارت داشتم رو بگم. ( شده يه نشيمن ماشيني يا صنعتي) اين جمله اي بود كه در لحظه اول ديدن كارت به ذهنم رسيد. از مبلمان و اثاثيه نشيمن استفاده كردي ولي نميتونه انتظاراتي كه از يه نشيمن خوب داريم رو برآورده كنه.
در مورد ترکیب رنگ سیاه و سفید برای کف بدون هیچ پله ای كارت رو خراب نميكنه و خيلي هم خوب ميشه علاوه بر اينكه به وسيله مبلمان ميتوني چيدمان نشيمن رو تعيين و تعريف كني به وسيله ترکیب رنگ كف ميتوني رو اين كار يعني چيدمان تاكيد بيشتري داشته باشي
تو پستت زياد در مورد معماري كارت صحبت شده اين نيست كه كارت خوب نباشه نميخواد زياد حساس شي :green: كليت كارت واقعا خوب شدش . ولي دوست داشتم در مورد كارت نظر بدم .:rose:
سلام جواد جان ، خیلی با نقدت حال کردم ، در واقع توی پست پرو خیلی ضعیفم ، میتونی بهم یه لینکی معرفی کنی برای آموزش مقدماتیش ، خیلی دوست دارم یاد بگیرم ...
اگه برات زحمتی نیست میتونی یه ذره رو نمای LCD پست پرو انجام بدی ، ( پر رویی هست ها :wink: )
نه بابا من اصلا حساس نمیشم ، اتفاقا از نقد های دوستان این انجمن خیلی خوشم میاد ... :green:
با سپاس فراوان رفیق دوست داشتنی ... :rose:

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
از اونجایی که گفتی اون دوستمون واست یکم پست پرو کنه منم گفتم یک پستپرو کوچولو بکنم شاید خوشت اومد:green:

پیوست ها

• Design-(3).jpg
    Design-(3).jpg
    204.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا